Коя зодия сте?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор

Каква зодия сте?

Водолей
45
8%
Телец
52
9%
Риби
33
6%
Овен
43
8%
Близнета
37
7%
Стрелец
40
7%
Рак
49
9%
Питбул-териер
4
1%
Везни
59
11%
Дева
40
7%
Лъв
52
9%
Козирог
57
10%
Най-хубавата (скорпион)
48
9%

Общо гласове: 559

Аватар
jenesais
Постоянно присъствие
Специалност: Право
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: Коя зодия сте?

Мнение от jenesais »

Дева.
Никак нямам вяра на хороскопи, но една приятелка е супер запалена на моменти и доста точно нацелва характерите на разни хора само по зодиите им. :shock: В същото време според разните астрологични работи аз и тя (Овен) не би трябвало да се разбираме особено добре, ама фактите говорят друго. :lol:
she'd started smoking poetry
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър

Мнение от The_Viper »

Уу аз пък никак не се разбирам с огнените... май само с мойте си се разбирам /и с козирозите също, другите от семейство телета :lol: /, но понякога това че толкова си приличаме като характери се превръща в проблем.
Телец мъж + телец жена - почти невъзможна комбинация, много телета на едно място се събират много инат, много сме тънкообидни и става еднаа.. гръцка трагедия!
Та ако попадна на мъж телец некой ден - просто не знам, ще е голямо шоу но дали ще се получи хубава връзка? Това е под въпрос! :shaking2:
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Boleyn написа:Не се заричай. Аз няколко пъти съм се заричала за мъже раци :roll:
Ох. Не, недей. Без да се заричам ( :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ), ако има зодия, на чийто представител не бих дала шанс, това са точно Раците-мъже.
И друг път съм го казвала - не, че са лоши хора. Просто не се разбираме и толкова (като "не се разбираме" е най, ама най-меката, деликатна и прочее формулировка). Твърде чувствителни, раними и крайно привързващи се ми идват. Или ако не са такива, се оказват заядливи, дребнави, тънкообидни (пък аз както нямам цедка на устата...) или просто крайно, ама крайно различни от мене като идеи за живота, нужди и темперамент. Та, в тоя ред на мисли, не бих си/им го причинила. Отдалеч и добри познати. :P Не ми се иска да треперя всеки път, когато се прибирам у дома, дали няма да го заваря да си реже вените (в кухнята, грижливо застлана с вестници, разбира се), защото сутринта съм му казала, че смятам, че някоя друга риза му отива повече. Ми не е за мен, честно. Тия рачешки променливи настроения ме дразнят и като ги гледам отдалеч, камо ли да са ми у дома. Пак казвам - нищо лично и нищо против представителите на тази зодия. Просто има хора, с които си пасваме, и такива, с които твърде близките контакти не носят положителни резултати.

За тях си знам, че няма смисъл и да опитвам, ако ще и да ми изглежда като любовта на живота ми. Това сериозно. Колкото до Козирозите... просто имах лош опит с един и известни наблюдения над още няколко такива екземпляра, които ме наведоха на идеята, че се надявам да не ми се налага да имам вземане-даване с мъже от тая зодия. И к'во стана... вече колко време се водим. И хем е учебникарски козел. Продължавам обаче да имам едно на ум за представителите на тази зодия.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: завършил

Мнение от Boleyn »

Аз явно на друг тип мъже раци съм попадала :shock: Но пък знам вече на 100 % ,че не сме съвместими ИЗОБЩО,ама И-З-О-Б-Щ-О. Без изключения. Всяка друга зодия за мъже я преживявам.

Иначе с козирози,лъвове и везни съм тип-топ. Но най-много близнаци :drunken:
The_Viper написа: много телета на едно място се събират много инат, много сме тънкообидни и става еднаа.. гръцка трагедия!
True story !!!
Изображение
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър

Мнение от The_Viper »

Boleyn написа: True story !!!
Ти имала ли си близки срещи с четвъртия вид.. ахаха демек с мъж телец? просто ми стана интересно. :bounce: :cyclopsani:

а като ме изгониха от онзи форум не мога да те питам и ..само дебна! :lol:
And I keep...
Аватар
nanozetka
От дъжд на вятър

Мнение от nanozetka »

Везни - адлукатска зодия :)
Право - II курс, 2-ри поток
vikketo
В началото бе словото
Специалност: История и философия
Курс: първи

Мнение от vikketo »

водолей :)
Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: завършил

Мнение от Boleyn »

The_Viper написа:
Boleyn написа: True story !!!
Ти имала ли си близки срещи с четвъртия вид.. ахаха демек с мъж телец? просто ми стана интересно. :bounce: :cyclopsani:

а като ме изгониха от онзи форум не мога да те питам и ..само дебна! :lol:
нали е за една седмица ? скоро трябва да изтече :cheers: ще се върнеш,нали ?

Имала съм с телец,да...голям сблъсък на инат се получава :lol: На нас ни трябва някой,който да отстъпва от време на време,а не още едно упорито теле :lol:
Изображение
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър

Мнение от The_Viper »

ахах е как за една седмица, бре?..пише перманентно. тва за едната седмица не го знам! :shock: :lol:

Аз мисля, че поне относно връзката между мъж и жена от нашата зодия добре са го казали из хороскопите, а именно "Тези двамата са доста добра комбинация – склонни са да се обвързват и са много отдадени. Обаче инатът може да им създаде проблеми. Хармонията си могат да поддържат, ако се поставят по-често на мястото на другия." Аз съм склонна да правя компромиси и да не съм инат, но само ако наистина харесвам много човекът и ако виждам, че и той ме приема на сериозно и има нещо към мен... иначе пет пари не давам и си правя квот си искам :mrgreen: :lol: !
And I keep...
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от rogertaylor »

Абе на вас какъв ви е проблемът с мъжете Раци :mrgreen: :lol: Големи сме пичове, ама като гледам, голяма храна падна, голямо чудо :lol: :mrgreen: Готов съм да оборя почти всяко твърдение :mrgreen:
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Не можеш. Сериозно. Ти самият имаш периодични моменти на драми, трагедии и прочее жанрове, чувствителен си и се засягаш лесно. Ми, да ти кажа, от впечатлението, което си оставил у мен във виртуалното, си си типично раче. В което няма нищо лошо, но трябва да намериш човек със сходна душевност и емоционалност.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

За близо сто страници не се ли научихте, че зодията не прави човека?
The more you want, the easier you are to exploit
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Очевидно не. Проблем?
В края на ноември
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

Сериозен
Сън не ми дава т'ва
Че и пишката ми се поду заради тоя проблем и сега няма с к'во да си играя
Аре бъдете хора де
The more you want, the easier you are to exploit
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

на хороскопи не вярвам.
както и ми липсват някои типичности на зодията ми - подреденост примерно.
но пък анализирам всичко по 300 пъти и накрая изпускам шанса.., което си е христоматиен пример за особеност на Девите.
Както и да е.. зодиите са тъпи :mrgreen:
la douleur exquise
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”