Никак нямам вяра на хороскопи, но една приятелка е супер запалена на моменти и доста точно нацелва характерите на разни хора само по зодиите им.
Коя зодия сте?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- jenesais
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Коя зодия сте?
Дева.
Никак нямам вяра на хороскопи, но една приятелка е супер запалена на моменти и доста точно нацелва характерите на разни хора само по зодиите им.
В същото време според разните астрологични работи аз и тя (Овен) не би трябвало да се разбираме особено добре, ама фактите говорят друго. 
she'd started smoking poetry
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Уу аз пък никак не се разбирам с огнените... май само с мойте си се разбирам /и с козирозите също, другите от семейство телета
/, но понякога това че толкова си приличаме като характери се превръща в проблем.
Телец мъж + телец жена - почти невъзможна комбинация, много телета на едно място се събират много инат, много сме тънкообидни и става еднаа.. гръцка трагедия!
Та ако попадна на мъж телец некой ден - просто не знам, ще е голямо шоу но дали ще се получи хубава връзка? Това е под въпрос!
Телец мъж + телец жена - почти невъзможна комбинация, много телета на едно място се събират много инат, много сме тънкообидни и става еднаа.. гръцка трагедия!
Та ако попадна на мъж телец некой ден - просто не знам, ще е голямо шоу но дали ще се получи хубава връзка? Това е под въпрос!
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And I keep...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ох. Не, недей. Без да се заричам (Boleyn написа:Не се заричай. Аз няколко пъти съм се заричала за мъже раци
И друг път съм го казвала - не, че са лоши хора. Просто не се разбираме и толкова (като "не се разбираме" е най, ама най-меката, деликатна и прочее формулировка). Твърде чувствителни, раними и крайно привързващи се ми идват. Или ако не са такива, се оказват заядливи, дребнави, тънкообидни (пък аз както нямам цедка на устата...) или просто крайно, ама крайно различни от мене като идеи за живота, нужди и темперамент. Та, в тоя ред на мисли, не бих си/им го причинила. Отдалеч и добри познати.
За тях си знам, че няма смисъл и да опитвам, ако ще и да ми изглежда като любовта на живота ми. Това сериозно. Колкото до Козирозите... просто имах лош опит с един и известни наблюдения над още няколко такива екземпляра, които ме наведоха на идеята, че се надявам да не ми се налага да имам вземане-даване с мъже от тая зодия. И к'во стана... вече колко време се водим. И хем е учебникарски козел. Продължавам обаче да имам едно на ум за представителите на тази зодия.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: завършил
Аз явно на друг тип мъже раци съм попадала
Но пък знам вече на 100 % ,че не сме съвместими ИЗОБЩО,ама И-З-О-Б-Щ-О. Без изключения. Всяка друга зодия за мъже я преживявам.
Иначе с козирози,лъвове и везни съм тип-топ. Но най-много близнаци
Иначе с козирози,лъвове и везни съм тип-топ. Но най-много близнаци
True story !!!The_Viper написа: много телета на едно място се събират много инат, много сме тънкообидни и става еднаа.. гръцка трагедия!

- The_Viper
- Легендарен флуудър
Ти имала ли си близки срещи с четвъртия вид.. ахаха демек с мъж телец? просто ми стана интересно.Boleyn написа: True story !!!
а като ме изгониха от онзи форум не мога да те питам и ..само дебна!
And I keep...
And I keep...
-
vikketo
- В началото бе словото
- Специалност: История и философия
- Курс: първи
водолей 
- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: завършил
нали е за една седмица ? скоро трябва да изтечеThe_Viper написа:Ти имала ли си близки срещи с четвъртия вид.. ахаха демек с мъж телец? просто ми стана интересно.Boleyn написа: True story !!!![]()
а като ме изгониха от онзи форум не мога да те питам и ..само дебна!![]()
Имала съм с телец,да...голям сблъсък на инат се получава

- The_Viper
- Легендарен флуудър
ахах е как за една седмица, бре?..пише перманентно. тва за едната седмица не го знам!
Аз мисля, че поне относно връзката между мъж и жена от нашата зодия добре са го казали из хороскопите, а именно "Тези двамата са доста добра комбинация – склонни са да се обвързват и са много отдадени. Обаче инатът може да им създаде проблеми. Хармонията си могат да поддържат, ако се поставят по-често на мястото на другия." Аз съм склонна да правя компромиси и да не съм инат, но само ако наистина харесвам много човекът и ако виждам, че и той ме приема на сериозно и има нещо към мен... иначе пет пари не давам и си правя квот си искам
!
Аз мисля, че поне относно връзката между мъж и жена от нашата зодия добре са го казали из хороскопите, а именно "Тези двамата са доста добра комбинация – склонни са да се обвързват и са много отдадени. Обаче инатът може да им създаде проблеми. Хармонията си могат да поддържат, ако се поставят по-често на мястото на другия." Аз съм склонна да правя компромиси и да не съм инат, но само ако наистина харесвам много човекът и ако виждам, че и той ме приема на сериозно и има нещо към мен... иначе пет пари не давам и си правя квот си искам
And I keep...
And I keep...
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Абе на вас какъв ви е проблемът с мъжете Раци
Големи сме пичове, ама като гледам, голяма храна падна, голямо чудо
Готов съм да оборя почти всяко твърдение 
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не можеш. Сериозно. Ти самият имаш периодични моменти на драми, трагедии и прочее жанрове, чувствителен си и се засягаш лесно. Ми, да ти кажа, от впечатлението, което си оставил у мен във виртуалното, си си типично раче. В което няма нищо лошо, но трябва да намериш човек със сходна душевност и емоционалност.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
За близо сто страници не се ли научихте, че зодията не прави човека?
The more you want, the easier you are to exploit
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Очевидно не. Проблем?
В края на ноември
В края на ноември
Сериозен
Сън не ми дава т'ва
Че и пишката ми се поду заради тоя проблем и сега няма с к'во да си играя
Аре бъдете хора де
Сън не ми дава т'ва
Че и пишката ми се поду заради тоя проблем и сега няма с к'во да си играя
Аре бъдете хора де
The more you want, the easier you are to exploit
на хороскопи не вярвам.
както и ми липсват някои типичности на зодията ми - подреденост примерно.
но пък анализирам всичко по 300 пъти и накрая изпускам шанса.., което си е христоматиен пример за особеност на Девите.
Както и да е.. зодиите са тъпи
както и ми липсват някои типичности на зодията ми - подреденост примерно.
но пък анализирам всичко по 300 пъти и накрая изпускам шанса.., което си е христоматиен пример за особеност на Девите.
Както и да е.. зодиите са тъпи
la douleur exquise