Уличните кучета?
- Dark Harvest
- Пишете, о, братя
- Специалност: Биотехнологии
Re: Уличните кучета?
Вижте сега, има си методи за намаляване на популацията на уличните кучета... И, каквото и да си говорим, кучетата са много-групират се в търсене на храна, в лоши години, когато няма такава, посягат и на хора. Начина по който обикновения човек може да помогне е да бъде отговорен, да премисля решенията си относно взимането на куче, да прочете 100 страници във форуми относно отглеждане на кучета и след това да решава дали да взима куче. За да намалеят случайте на изхвърлени кучета, които се плодат почти като плъхове...
А пък ако вече не може да се грижи за него и не може да го подари, да го кастрира и да го даде за осиновяване.
А пък ако вече не може да се грижи за него и не може да го подари, да го кастрира и да го даде за осиновяване.

Хармонизирай се със ситуацията и изкорени източника на агресията с едно движение-основен принцип на Иайдо.
Единственото нещо, което желая е ръка на приятел с меч накрая.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Дори и да има - не е твоя работа да ги категоризираш, така че намигванията си ги запази за някой друг.allshallperish написа:Разбира се, че го написах там и не се появи никой, който да ми противоречи с нещо.
Сигурна съм обаче, че и тук се подвизават такива.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
Хахаха, ама стига се заяжда!FloWersOfEviL написа:Дори и да има - не е твоя работа да ги категоризираш, така че намигванията си ги запази за някой друг.allshallperish написа:Разбира се, че го написах там и не се появи никой, който да ми противоречи с нещо.
Сигурна съм обаче, че и тук се подвизават такива.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Обратна връзка:
Бръм. (да не се обидиш само
)
Последно промяна от FloWersOfEviL на 16 Сеп 2011, 13:23, променено общо 1 път.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
allshallperish, ако не си разбрала, Flowers of Evil е модератор и това не беше заяждане, а модераторска забележка, така че, моля те, вземи я присърце.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Тия заяждания сега кой ще ги трие? Моля ви кълвете се в раздели където се модерира по-често
Анкетата обаче е учудващо балансирана, явно никой не знае какво да прави с бездомните помияри
Анкетата обаче е учудващо балансирана, явно никой не знае какво да прави с бездомните помияри
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
-
steamer
- Драскач
- Специалност: Стопанско управление с английски език
- Курс: трети
Хората със сигурност са еволюирали, за да си максимизират потомството и за да убиват (последното, защото са всеядни - което е и причината всички да имаме кучешки зъби в устите си). Дали са еволюирали, за да бъдат зли, е ирелевантно в случая, още повече, че зъл е субективна категория без никакъв еволюционен смисъл така или иначе.allshallperish написа:Да, хората точно за това са еволюирали - да бъдат зли, да си максимизират потомството и да убиват.
Humanism is death disguised as life.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Не смятам, че куче би те нападнало, за да те изяде.steamer написа:Хората със сигурност са еволюирали, за да си максимизират потомството и за да убиват (последното, защото са всеядни - което е и причината всички да имаме кучешки зъби в устите си). Дали са еволюирали, за да бъдат зли, е ирелевантно в случая, още повече, че зъл е субективна категория без никакъв еволюционен смисъл така или иначе.allshallperish написа:Да, хората точно за това са еволюирали - да бъдат зли, да си максимизират потомството и да убиват.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
Куче би те нападнало, ако прецени, че го застрашаваш по някакъв начин, дори ако това съвсем не е така.
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Разбира се, има и хора които биха го направили. Но не ги убиваме.menina.do.mar написа:Куче би те нападнало, ако прецени, че го застрашаваш по някакъв начин, дори ако това съвсем не е така.
Всъщност, ако някой ме нападне и трябва да се защитя, ще го убия. Вика му се самозащита.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Ще го убиеш? Леле... после аз съм била крайнаМила написа:Всъщност, ако някой ме нападне и трябва да се защитя, ще го убия. Вика му се самозащита.
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Именно, а аз ако преценя, че то ме застрашава ще го неутрализирам превантивноmenina.do.mar написа:Куче би те нападнало, ако прецени, че го застрашаваш по някакъв начин, дори ако това съвсем не е така.
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
allshallperish странно защо кучетата в моя квартал не търсят любов. Едно домашно се опита да ме ухапе, но уви, беше зима и не успя през якето. Бях на 7-8 и от тогава много ме е страх. Към 6-ти клас, една сутрин тръгвайки за училище бях взела боклука от вкъщи и... хоп... любовна гледка... 4 кучета скачат от 4-те ми страни и ми се радват, все пак им нося закуска. Мислиш ли, че всички са длъжни да се радват на помиярите? Аз не ги харесвам и смятам, че всяка инициатива за прочистване на улиците е по-добре от нищо, защото кастрацията закъснява и виждам малки всяка пролет--> следователно още 10-15г. ще гледам баби и кучета в малки къщички пред блока си.
Между другото в Германия има глоба, ако храниш улично животно, а тук е гордост. Ти си добър гражданин
Между другото в Германия има глоба, ако храниш улично животно, а тук е гордост. Ти си добър гражданин

- allshallperish
- Легендарен флуудър
Може би защото в Германия уличните животни не са често срещано явление.clinical_dead написа:allshallperish странно защо кучетата в моя квартал не търсят любов. Едно домашно се опита да ме ухапе, но уви, беше зима и не успя през якето. Бях на 7-8 и от тогава много ме е страх. Към 6-ти клас, една сутрин тръгвайки за училище бях взела боклука от вкъщи и... хоп... любовна гледка... 4 кучета скачат от 4-те ми страни и ми се радват, все пак им нося закуска. Мислиш ли, че всички са длъжни да се радват на помиярите? Аз не ги харесвам и смятам, че всяка инициатива за прочистване на улиците е по-добре от нищо, защото кастрацията закъснява и виждам малки всяка пролет--> следователно още 10-15г. ще гледам баби и кучета в малки къщички пред блока си.![]()
Опитало се е да те ухапе домашно, а не улично куче, в каква връзка го казваш?
Не казвам, че трябва да им се радваш, казвам, че не трябва да се отнасяш зле с тях, понеже и аз съм пълна с истрии за УЖАСНО човешко отношение към животни, ама нали е животно, на кой му пука?