Подготовката по история за 19 юли

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
CasapA
От дъжд на вятър

Мнение от CasapA »

мда прав си... не си губи времето да я учиш :wink: :wink:
FOX
От дъжд на вятър

Мнение от FOX »

CasapA написа:мда прав си... не си губи времето да я учиш :wink: :wink:
Не съм казал, че няма да я уча, но е много плоско така да казвате какво щяло да се падне на 99% и какво не.
Пак ще се повтаря, че след предварителния всички трябва да са разбрали, че неща от сорта на "Това ще се падне, а онова няма да се падне" просто са пълни глупости.
Каквото изтеглят от пликчето - това ще е.
Six billion people in the world... Six billion souls.
And sometimes... all you need is ONE !

Изображение
disperata
В началото бе словото

Мнение от disperata »

според мен пък всичко се знае предварително, и нека не забравяме, че някои хора познаха темата за предварителния..... как ли е станало?
FOX
От дъжд на вятър

Мнение от FOX »

disperata написа:според мен пък всичко се знае предварително, и нека не забравяме, че някои хора познаха темата за предварителния..... как ли е станало?
И кои хора я познаха, защото аз нещо не си спомням някой изобщо да беше споменавал тази тема като възможна.
Дай линк към темата, където това е станало.

Изображение
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

без да развалям обстановката - ако сега всеки един от нас каже по една тема все някой ще познае нали :wink: не ми се вярва да са нагласени нещата.. да не говорим ,че ако се знае предварително НИКОЙ няма да го казва по този начин и какъв е този университет, който ще разнася информация 20 дена преди изпитите .. дамм :roll:
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
disperata
В началото бе словото

Мнение от disperata »

в крайна сметка всеки има право да вярва на каквото си иска. аз също бих искала да вярвам в това, че всичко е честно, но за съжаление живеем в една съвсем друга реалност. знам достатъчно историики по тая тема, също и за теми СМЕНЕНИ в последния момент :!: нека не бъдем наивни, в живота винаги има хора по привилигеровани от други.
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

FOX написа:
CasapA написа:За БЗНС ви гарантирам на 99.9%, че ЩЕ се падне :!: :!:
Ако щете я учете!!
Хайде стига вече с тези глупости.
То и за предварителния се чуваха какви ли не слухове, но накрая видяхте какво стана.
Ей тъп(а)!
Заври си "глупостите" знаеш къде и учи квото щеш бе(ма)!!!

В жребия влизат 15 теми - по 5 от всеки период.
Избират 3, от тези три - една, за да се покаже, че не е нагласен жребия има и журналисти, отварят и другите два плика? get it? Никой няма как да знае темата предварително, това да е ясно.

5-те теми от капитализма са близко до акъла - Македоно-одринската я слагат много рядко, щото си имат мотив - много македонски студенти, които се оказва, че знаят по-добре българската история от нашите студенти. Новите теми едва ли ще ги сложат - какво да рискуват, при положение, че влязоха в конспекта съвсем скоро и не всеки ги е учил, камо ли в училище. Get this one?
Колкото до БЗНС - за нея няма място в тия 5 и по други причини - първо, защото там си стоят на всеки жребий почти еднакви пет теми, и второ - ти кво искаш - СУ без студенти ли да остане? 66% двойки на първия изпит, бъди сигурен(на), че ако се падне БЗНС двойките няма да са по-малко.
И за финал, ако толко не вдяваш и не щеш да вярваш на "слухове", нема проблеми - your choice. На ЛС мога да ти дам координатите на моя учител на курсовете ми, преподавател в СУ - питай него...
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
CasapA
От дъжд на вятър

Мнение от CasapA »

fevernew, ти верно си мн цапнат бе!! Разбира се, че не знам темата за 19 юли... но БЗНС е тема като всички останали и не можеш да я изключиш, тя ЩЕ бъде в пликовете за разлика от някои други.Дали ще бъде изтеглена е друг въпрос. Трябва да си много тъп за да мислиш, че ще пощадят бедните кандидатстуденти, които са били скъсани на предварителен и ще дадат лесни теми!!
CasapA
От дъжд на вятър

Мнение от CasapA »

:evil: :evil:
FOX
От дъжд на вятър

Мнение от FOX »

FeverNew написа:
FOX написа:
CasapA написа:За БЗНС ви гарантирам на 99.9%, че ЩЕ се падне :!: :!:
Ако щете я учете!!
Хайде стига вече с тези глупости.
То и за предварителния се чуваха какви ли не слухове, но накрая видяхте какво стана.
Ей тъп(а)!
Заври си "глупостите" знаеш къде и учи квото щеш бе(ма)!!!

В жребия влизат 15 теми - по 5 от всеки период.
Избират 3, от тези три - една, за да се покаже, че не е нагласен жребия има и журналисти, отварят и другите два плика? get it? Никой няма как да знае темата предварително, това да е ясно.

5-те теми от капитализма са близко до акъла - Македоно-одринската я слагат много рядко, щото си имат мотив - много македонски студенти, които се оказва, че знаят по-добре българската история от нашите студенти. Новите теми едва ли ще ги сложат - какво да рискуват, при положение, че влязоха в конспекта съвсем скоро и не всеки ги е учил, камо ли в училище. Get this one?
Колкото до БЗНС - за нея няма място в тия 5 и по други причини - първо, защото там си стоят на всеки жребий почти еднакви пет теми, и второ - ти кво искаш - СУ без студенти ли да остане? 66% двойки на първия изпит, бъди сигурен(на), че ако се падне БЗНС двойките няма да са по-малко.
И за финал, ако толко не вдяваш и не щеш да вярваш на "слухове", нема проблеми - your choice. На ЛС мога да ти дам координатите на моя учител на курсовете ми, преподавател в СУ - питай него...
Само да не се обиждаме !

Изображение
Аватар
fr0z3nc0ld
В началото бе словото
Обратна връзка:

минимален бал за право в ПУ

Мнение от fr0z3nc0ld »

някой да знае долу горе колко трябва да е минималния ти бал за влезнеш право в ПУ? дипломи мипломи, оценки от изпити......... чудя се ако имаш две 5-ци от изпитите и 5.25 по БЕЛ и 6.00 по история от дипломата дали ще влезна на 1-во класиране? :shock: :twisted: :idea: :!:
Аватар
Trisha
Драскач

Мнение от Trisha »

аз в ПУ не кандидатствам за право, но една приятелка това иска и казваше, че ти трябва над 5 на изпита , за да имаш шанс, но това е според нея, в крайна сметка никой не знае как ще се движат оценките и баловете на другите...
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Trisha написа:аз в ПУ не кандидатствам за право, но една приятелка това иска и казваше, че ти трябва над 5 на изпита , за да имаш шанс, но това е според нея, в крайна сметка никой не знае как ще се движат оценките и баловете на другите...
То за ПУ има ли изобщо някъде статистики с минималните балове за предишните години? :?
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
fr0z3nc0ld
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от fr0z3nc0ld »

black_lady написа:
Trisha написа:аз в ПУ не кандидатствам за право, но една приятелка това иска и казваше, че ти трябва над 5 на изпита , за да имаш шанс, но това е според нея, в крайна сметка никой не знае как ще се движат оценките и баловете на другите...
То за ПУ има ли изобщо някъде статистики с минималните балове за предишните години? :?
оф не знам...аз така и не намерих в сайта им няма, то там като няма не виждам къде другаде ще има... :shock: :? :evil:
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

fr0z3nc0ld написа:оф не знам...аз така и не намерих в сайта им няма, то там като няма не виждам къде другаде ще има... :shock: :? :evil:
И аз така мисля :roll: И сега се чудя трябва ли или не да ходя на редовния изпит по английски, има ли смисъл изобщо или пък оценката ми стига... :? А пък форумът им е пълна скръб, може би ако го бяха направили малко по-добре щеше да има повече хора там, знам ли... но сега просто явно няма кого да питам за точно мнение :(
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”