Подготовката по история за 19 юли
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Не съм казал, че няма да я уча, но е много плоско така да казвате какво щяло да се падне на 99% и какво не.CasapA написа:мда прав си... не си губи времето да я учиш![]()
Пак ще се повтаря, че след предварителния всички трябва да са разбрали, че неща от сорта на "Това ще се падне, а онова няма да се падне" просто са пълни глупости.
Каквото изтеглят от пликчето - това ще е.
Six billion people in the world... Six billion souls.
And sometimes... all you need is ONE !

И кои хора я познаха, защото аз нещо не си спомням някой изобщо да беше споменавал тази тема като възможна.disperata написа:според мен пък всичко се знае предварително, и нека не забравяме, че някои хора познаха темата за предварителния..... как ли е станало?
Дай линк към темата, където това е станало.

- Joyride
- Пишеща машина
без да развалям обстановката - ако сега всеки един от нас каже по една тема все някой ще познае нали
не ми се вярва да са нагласени нещата.. да не говорим ,че ако се знае предварително НИКОЙ няма да го казва по този начин и какъв е този университет, който ще разнася информация 20 дена преди изпитите .. дамм 
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
в крайна сметка всеки има право да вярва на каквото си иска. аз също бих искала да вярвам в това, че всичко е честно, но за съжаление живеем в една съвсем друга реалност. знам достатъчно историики по тая тема, също и за теми СМЕНЕНИ в последния момент
нека не бъдем наивни, в живота винаги има хора по привилигеровани от други.
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Ей тъп(а)!FOX написа:Хайде стига вече с тези глупости.CasapA написа:За БЗНС ви гарантирам на 99.9%, че ЩЕ се падне![]()
![]()
Ако щете я учете!!
То и за предварителния се чуваха какви ли не слухове, но накрая видяхте какво стана.
Заври си "глупостите" знаеш къде и учи квото щеш бе(ма)!!!
В жребия влизат 15 теми - по 5 от всеки период.
Избират 3, от тези три - една, за да се покаже, че не е нагласен жребия има и журналисти, отварят и другите два плика? get it? Никой няма как да знае темата предварително, това да е ясно.
5-те теми от капитализма са близко до акъла - Македоно-одринската я слагат много рядко, щото си имат мотив - много македонски студенти, които се оказва, че знаят по-добре българската история от нашите студенти. Новите теми едва ли ще ги сложат - какво да рискуват, при положение, че влязоха в конспекта съвсем скоро и не всеки ги е учил, камо ли в училище. Get this one?
Колкото до БЗНС - за нея няма място в тия 5 и по други причини - първо, защото там си стоят на всеки жребий почти еднакви пет теми, и второ - ти кво искаш - СУ без студенти ли да остане? 66% двойки на първия изпит, бъди сигурен(на), че ако се падне БЗНС двойките няма да са по-малко.
И за финал, ако толко не вдяваш и не щеш да вярваш на "слухове", нема проблеми - your choice. На ЛС мога да ти дам координатите на моя учител на курсовете ми, преподавател в СУ - питай него...
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
fevernew, ти верно си мн цапнат бе!! Разбира се, че не знам темата за 19 юли... но БЗНС е тема като всички останали и не можеш да я изключиш, тя ЩЕ бъде в пликовете за разлика от някои други.Дали ще бъде изтеглена е друг въпрос. Трябва да си много тъп за да мислиш, че ще пощадят бедните кандидатстуденти, които са били скъсани на предварителен и ще дадат лесни теми!!
Само да не се обиждаме !FeverNew написа:Ей тъп(а)!FOX написа:Хайде стига вече с тези глупости.CasapA написа:За БЗНС ви гарантирам на 99.9%, че ЩЕ се падне![]()
![]()
Ако щете я учете!!
То и за предварителния се чуваха какви ли не слухове, но накрая видяхте какво стана.
Заври си "глупостите" знаеш къде и учи квото щеш бе(ма)!!!
В жребия влизат 15 теми - по 5 от всеки период.
Избират 3, от тези три - една, за да се покаже, че не е нагласен жребия има и журналисти, отварят и другите два плика? get it? Никой няма как да знае темата предварително, това да е ясно.
5-те теми от капитализма са близко до акъла - Македоно-одринската я слагат много рядко, щото си имат мотив - много македонски студенти, които се оказва, че знаят по-добре българската история от нашите студенти. Новите теми едва ли ще ги сложат - какво да рискуват, при положение, че влязоха в конспекта съвсем скоро и не всеки ги е учил, камо ли в училище. Get this one?
Колкото до БЗНС - за нея няма място в тия 5 и по други причини - първо, защото там си стоят на всеки жребий почти еднакви пет теми, и второ - ти кво искаш - СУ без студенти ли да остане? 66% двойки на първия изпит, бъди сигурен(на), че ако се падне БЗНС двойките няма да са по-малко.
И за финал, ако толко не вдяваш и не щеш да вярваш на "слухове", нема проблеми - your choice. На ЛС мога да ти дам координатите на моя учител на курсовете ми, преподавател в СУ - питай него...

- fr0z3nc0ld
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
минимален бал за право в ПУ
някой да знае долу горе колко трябва да е минималния ти бал за влезнеш право в ПУ? дипломи мипломи, оценки от изпити......... чудя се ако имаш две 5-ци от изпитите и 5.25 по БЕЛ и 6.00 по история от дипломата дали ще влезна на 1-во класиране?

- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
То за ПУ има ли изобщо някъде статистики с минималните балове за предишните години?Trisha написа:аз в ПУ не кандидатствам за право, но една приятелка това иска и казваше, че ти трябва над 5 на изпита , за да имаш шанс, но това е според нея, в крайна сметка никой не знае как ще се движат оценките и баловете на другите...

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- fr0z3nc0ld
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
оф не знам...аз така и не намерих в сайта им няма, то там като няма не виждам къде другаде ще има...black_lady написа:То за ПУ има ли изобщо някъде статистики с минималните балове за предишните години?Trisha написа:аз в ПУ не кандидатствам за право, но една приятелка това иска и казваше, че ти трябва над 5 на изпита , за да имаш шанс, но това е според нея, в крайна сметка никой не знае как ще се движат оценките и баловете на другите...
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И аз така мисляfr0z3nc0ld написа:оф не знам...аз така и не намерих в сайта им няма, то там като няма не виждам къде другаде ще има...![]()
![]()

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .