3 невзети изпита?
Модератори: Methuselah, thegirl
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Re: 3 невзети изпити?!
Пич, еби го тоя факултет. Аз ще го довършвам, няма накъде, че 4 години да няма да съм си изгубил времето.
Ама ако не те кефи, намери си по-арно място.
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 23#p536023
Ама ако не те кефи, намери си по-арно място.
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 23#p536023

- Rix
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Помощ!! И аз да питам Не си взех линейната и висшата алгебра, а сега и ОП, обаче по ОП практикум изборен май нямам оценка, а няма дата за изпит, мисълта ми е, ако не съм си взел ОП и практикума ли заминава и стават два отделни невзети или какво? Какво да направя и има ли шанс да мина? Мерси!!
Качествен VPS Хостинг - http://vpsbg.eu - виртуални сървъри на ниски цени.
Първо такова чудо,като ОП няма.Предполагам става въпрос за ООП и ООП практикум(изборен)Rix написа:Помощ!! И аз да питам Не си взех линейната и висшата алгебра, а сега и ОП, обаче по ОП практикум изборен май нямам оценка, а няма дата за изпит, мисълта ми е, ако не съм си взел ОП и практикума ли заминава и стават два отделни невзети или какво? Какво да направя и има ли шанс да мина? Мерси!!
По темата,можеш да не си взел ООП и да си взел ООП практикум ,както и обратното.Едната дисциплина няма нищо общо с другата(административно).Също така дори и на си вземеш практикума,понеже е изборна дисциплина,може да имаш още два невзети изпита и пак да минеш.Т.е. невзети изборни не ти пречат за записване на втори курс.Обаче ако не си си взел ЛА ,ВА и ООП не можеш да продължиш принципно,а трябва да пишеш молба до декана,където да посочиш основателна причина да имаш 3 невзети изпита за да те пусне по-горен курс.Принципно почти всеки ,с 3 невзети,който е писал молба са го пускали,но винаги има изненади така,че се напъни и вземи поне един от изпитите -ВА ЛА или ООП за да си сигурен във втори курс.
А да и за ООП практикум,голяма грешка е,че не си си направил проектите.Сега трябва да пишеш на Армянов,защото той се занимава с ООП практикум през Септември,той да ти даде два проекта и ти да ги направиш.Обаче имай предвид,че е много по-строг от обикновените студенти преподаватели по ООП практикум т.е. наиста трябва да си направил нещо за да минеш
Но пак ти казвам,най-добре се съсредоточи да си вземеш поне 1 от задължителните дисциплини
- HecTaHgapTHa
- В началото бе словото
А по принцип какво се смята за основателна причина? Ако има някой с опит да сподели 
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that.
- Kai
- Форумозавър Рекс
- Курс: трети
Бременносто, майчинство, смърт в семейството по време на изпитите, такива нещар но каквото и да е ти трябват документи доказващи, че това нещо е станало.
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
Една приятелка,миналата година,мина от 1-ви във втори курс с 3 невзети изпита,като е предоставила бележка,че е била болна по време на част от септемврийската сесия.Имаше и други с 3 изпита,които бяха минали.Дори чух,че е имало е човек с 4 невзети,но не знам какви причини е посочил.Kai написа:Бременносто, майчинство, смърт в семейството по време на изпитите, такива нещар но каквото и да е ти трябват документи доказващи, че това нещо е станало.
- HecTaHgapTHa
- В началото бе словото
Благодаря за информацията, колежки
надявам се да не ми се налга писането на молба все пак 
Едит: tonk@ta извинявай
Едит: tonk@ta извинявай
Последно промяна от HecTaHgapTHa на 06 Сеп 2009, 07:32, променено общо 1 път.
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that.
Мерси,но не съм колежкаHecTaHgapTHa написа:Благодаря за информацията, колежкинадявам се да не ми се налга писането на молба все пак
- Тодорът
- Да живей словото
- Специалност: Информационни системи
- Курс: трети
- Обратна връзка:
btw ОП има, ама да не издребняваме...
-
SiSko
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/displ ... &pos=-1241
- Обратна връзка:
Re: 3 невзети изпита?
А до какви дати се подава молбата ?
- leia_loves_cats
- Да живей словото
- Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
- Курс: друг
Стара деканКА? Интересно.....Elcho написа: Знам, че при старата деканка тия неща са минавали лесно. Как е при новата?
Може би имате предвид зам декана на бакалаврите - доц. Великова (преди нея беше доц. Бойчева а преди това - доц. Тодорова). Преди проф. Сосков, декан на ФМИ беше вече покойния проф. Боянов.
Иначе до това дали трябва да се пише надълго и нашироко колко е умен един човек и на колко състезания е ходил... според мен е излишно,но всеки си преценя според ситуацията
Успех с молбата
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... 
- borku
- В началото бе словото
- Курс: четвърти
А кога е срока за подаване на тези молби? И кога излизат решенията?
Един за всички и всичко пак за мен ; )
-
mi_re_l@
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
Днеска ходихме с един колега до 111 точно за да подаваме молби. Аз съм с 3 изпита от последната година, а той има 2, като единия е от първи курс (сега ще сме 3). Казаха, че и двамата може да запишем без молби.
hope i've been of help =]
hope i've been of help =]
Don't trust me. Trust yourself.
- borku
- В началото бе словото
- Курс: четвърти
Да с 3 невзети може да се записва без молба
Един за всички и всичко пак за мен ; )