[КСК 2011] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Re: [КСК 2011] Английски език
Първо до касата (паричен салон), след това, след като вече имаш печат за платена такса, отиваш в отдел студенти.
ПАРИЧЕН САЛОН
ІV етаж, Северно крило (входът от ул. “Шипка”, последен етаж)
ПАРИЧЕН САЛОН
ІV етаж, Северно крило (входът от ул. “Шипка”, последен етаж)
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- Never
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ако има желаещи все още за английски филоллогия (момичета), освобождават ви се поне две места. (една приятелка твърди, че я били записали два пъти някак, а така или иначе отива на второ и се бори само за 3 стотни...)
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
- stoycheva.veselina
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
И азtelec написа:успяхме...психология - първо желание на първо класиране
- teddinka
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Колегите АФ - изпратихте ли вече мейл със избираемите курсове? На листчето, което ми дадоха при записването има информация за 3 курса, а пише, че имало 4.. така или иначе, до 5 септември трябва да си изберем 2 и да ги изпратим, ако има още някой замотал се като мен, трябва да побърза! 
- Cybershade
- В началото бе словото
- Специалност: Английска Филология
Аз изпратих отдавна, даже сега имаме някакъв сайт, в който трябва да се регистрираме..teddinka написа:Колегите АФ - изпратихте ли вече мейл със избираемите курсове? На листчето, което ми дадоха при записването има информация за 3 курса, а пише, че имало 4.. така или иначе, до 5 септември трябва да си изберем 2 и да ги изпратим, ако има още някой замотал се като мен, трябва да побърза!
Those who endure.. conquer.
- teddinka
- В началото бе словото
А ти между три ли си избра или четири? Понеже на моето листче пише само за Езикова култура, English Through Literature и Presentations, а пък май че има и още един курс.. 
-
Mrynoriette
- В началото бе словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: трети
Последният е Images of Britishness, много е интересен, но трябва да се ходи и чете редовно.
Литературата също я хвалеха, но пак трябва да внимавате с присъствията и четенето, защото иначе и по двата предмета късат.
Презентациите - очаквах повече...Втория семестър, обаче, има Public Speaking - пак има презентации и се говори пред цялата група, като цяло е много по-приятно и интересно =)
Литературата също я хвалеха, но пак трябва да внимавате с присъствията и четенето, защото иначе и по двата предмета късат.
Презентациите - очаквах повече...Втория семестър, обаче, има Public Speaking - пак има презентации и се говори пред цялата група, като цяло е много по-приятно и интересно =)
- Cybershade
- В началото бе словото
- Специалност: Английска Филология
Ами то три имаше.. Пък и на сайта, в който се регистрирахме в последствие си е написано, че листата, които са ни раздадени са объркани и реално има ТРИ, а не Четири.teddinka написа:А ти между три ли си избра или четири? Понеже на моето листче пише само за Езикова култура, English Through Literature и Presentations, а пък май че има и още един курс..
Аз избрах второто и третото.
Those who endure.. conquer.
- teddinka
- В началото бе словото
И аз така
Май че за езикова култура няма много желаещи.. Images of Britishness звучи интересно, жалко, че го няма вече 
здр !11ти клас съм... и сега трябва да реша по какво искам да държа матура.искам да уча англ филология но не знам дали не е по добре да държа матура по др предмет .мн хора ми казват че ще се прецакам ,но в какъв смисъл?
- stoycheva.veselina
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
Аз държах матура по английски език и по мое мнение беше много лесна. След като се готвиш за английска филология предполагам си доста добре по английски, така че не мисля, че ще срещнеш каквито и да е затруднения. Провери в интернет за предни варианти на матурата ( от миналите години ), за да прецениш как ти се струва нивото. Но все пак оценката е балообразуваща (ако не греша), така че ако не си много сигурна, избери предмет, за който си напълно убедена, че ще се справиш.
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Виж тук. Ако не си напълно сигурна, че ще се справиш с матурата по АЕ, аз те съветвам да се явиш по друг предмет. Както каза Веселина, тя не е трудна, но нищо не се знае, понякога нещата опират и до късмет.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
благодаря ви 
-
Mrynoriette
- В началото бе словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: трети
Както казаха вече...след като се готвиш да кандидатстваш с английски, не би било проблем и матурата ти да е по английски. Все пак тя е много по-лесна от изпита. Смятам, че няколко примерни варианта (от книжки или интернет) ще ти помогнат много и биха били напълно достатъчни. Успех!
А иначе за Images of Britishness - много жалко, че са го махнали. Беше най-интересно от избираемите 1-я семестър. А и от друга страна беше доста полезно за задължителен предмет, който се води 2-я семестър - British Culture and Society. Мога да посъветвам тези, които са се записали англ. филология, ако имат време да си прочетат някоя книжка за Великобритания.
А иначе за Images of Britishness - много жалко, че са го махнали. Беше най-интересно от избираемите 1-я семестър. А и от друга страна беше доста полезно за задължителен предмет, който се води 2-я семестър - British Culture and Society. Мога да посъветвам тези, които са се записали англ. филология, ако имат време да си прочетат някоя книжка за Великобритания.
Здр отново
имам още 1 въпрос колко е коефициента на матурата за влизане на английска филология
намирам в сайта на су ,че е 2 ,но едно момиче ми каза ,4е е 2.5 .моля някой от кандидатствалите да ми отговори ....