Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2
По право, т.е. сега трябва да ги подадеш за класирането по успех 
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- yOankaa
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
Йе, най накрая ми пратиха потвърждението 
Tуризъм; 1 курс
C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!
C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!
- stasinka
- Драскач
- Специалност: Туризъм
- Курс: втори
И на мен ми го пратиха днес, но не трябва ли да получим и някакъв номер? 
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)

Хей, здравейте и от мен =)
понеже и аз ще съм първи курс, не съм въобще запозната с процедурата по настаняването(през която ще се наложи да мина , ако се класирам
). Някой по-голям може ли да ни разясни на всички първокурсници, какво трябва да правим, къде да отидем, има ли някаква зависимост между това кога сме отишли за настаняване и блокът в който ще ни настанят:?
Благодаря ви предварително
понеже и аз ще съм първи курс, не съм въобще запозната с процедурата по настаняването(през която ще се наложи да мина , ако се класирам
Блокът и стаята стават известни предварително.stelsss написа:Хей, здравейте и от мен =)
понеже и аз ще съм първи курс, не съм въобще запозната с процедурата по настаняването(през която ще се наложи да мина , ако се класирам). Някой по-голям може ли да ни разясни на всички първокурсници, какво трябва да правим, къде да отидем, има ли някаква зависимост между това кога сме отишли за настаняване и блокът в който ще ни настанят:?
Отиваш на касите, които се намират пред/до входа на 42Б, и плащаш наем и депозити. После с бележката отиваш в своя блок при домакинката и попълваш разни документи за настаняване. Ще са ти необходими няколко снимки. Мисля, че предни години искаха по 2.
Не помня колко пари трябваха първоначално, а и зависи в кой блок си, но май поне около стотина. Има един депозит от размера на три наема, който ще ти върнат като се изнасяш, ако всичко в стаята е окей.

- thegirl
- Легендарен флуудър
Тук: http://uni-campus.net/index.php?section ... ages_id=24
ще обявят класацията и в кой блок и стая ще те настанят.
П.П. Като отиваш до касата да плащаш, трябва да си знаеш блока и стаята.
ще обявят класацията и в кой блок и стая ще те настанят.
П.П. Като отиваш до касата да плащаш, трябва да си знаеш блока и стаята.
Искам да попитам има ли някъде минималните балове за общежития в последните години? Защото намерих някъде в тази тема линк, но вече го няма.
- terra_inkognita
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: трети
Здравейте
Някой от ФМИ може ли да ми даде информация по следния въпрос: записах една изборна летния семестър, но реших, че няма да се явявам на изпит (нали имаме право на 3 такива). Нея трябва ли да я броя за 2ка при смятане на успеха и съответно за невзета при кандидатстване за общежитие? ... и евентуално ако знаете тази оценка в сбо откъде идва, защото определено не съвпада със сметнатото ми в суси нито пък по каквито и да е схеми :/
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
Alles, was lediglich wahrscheinlich ist, ist wahrscheinlich falsch.
- thegirl
- Легендарен флуудър
Вече е затворена класацията от миналата година. Ако някой случайно е копирал информацията от тамlouve написа:Искам да попитам има ли някъде минималните балове за общежития в последните години? Защото намерих някъде в тази тема линк, но вече го няма.
@terra_inkognita и аз това се чудя и към края на седмицата ще ходя до ФМИ, за да попитам.
- terra_inkognita
- В началото бе словото
- Курс: трети
Ако научиш нещо за изборните, сподели и с останалите
Мерси!
Alles, was lediglich wahrscheinlich ist, ist wahrscheinlich falsch.
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Курс: първи
- Обратна връзка:
За ФМИ миналата година беше 5.04 . Тази година се очаква да е доста по-нисък (предвид това че моя бал за общежитията е 4.72 и съм приет на първо класиране КН).thegirl написа:Вече е затворена класацията от миналата година. Ако някой случайно е копирал информацията от тамlouve написа:Искам да попитам има ли някъде минималните балове за общежития в последните години? Защото намерих някъде в тази тема линк, но вече го няма., иначе в нета я няма.
@terra_inkognita и аз това се чудя и към края на седмицата ще ходя до ФМИ, за да попитам.
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
louve написа:Искам да попитам има ли някъде минималните балове за общежития в последните години? Защото намерих някъде в тази тема линк, но вече го няма.
За ФФ беше 5.21, за ЮФ към 5.48, за ФЖМК към 5.27. Това е по спомен.
Искам да ви попитам дали ще е проблем ако вместо сканиран акт за раждане,в електронната молба кача просто заснет с телефон или фотоапарат актът ми за раждане,щото нещо имам проблеми със скенера ???
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ако се вижда не е проблем, НО СРОКЪТ ИЗТЕЧЕ.loserrrr написа:Искам да ви попитам дали ще е проблем ако вместо сканиран акт за раждане,в електронната молба кача просто заснет с телефон или фотоапарат актът ми за раждане,щото нещо имам проблеми със скенера ???
КН правеж