Ако запиша етнология,политология,социология или...

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

gerganaa
В началото бе словото

Re: Ако запиша етнология,политология,социология или...

Мнение от gerganaa »

то ги няма тея спец.,тъй,че
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Re: Ако запиша етнология,политология,социология или...

Мнение от Zahariev »

gerganaa написа:
vanityfair написа:Основната разлика между Културологията и Етнологията е, че първата е много по-теоретична, а втората практическа. Както и че втората е призвание, а не професия. Ако ти се работи с хора, заповядай при нас. И другия плюс е, че в Историческия факултет дистанцията преподавател-студент доста намалява някъде към трети курс и, ако имаш желание да работиш ти се дава тази възможност.
Хубаво,но в квалификационната харакетристика на Културология пише,че може да се работи после в медиите,докато в етнологията няма нищо такова,а на мен това ми е дерт..не ме приеха журналистика...първата година има ли общи предмето между двете спец..евентуално за преместване?

Отново ще поясня нещо. В медиите можеш да работиш, каквато и хуманитарна специалност да завършиш. Не е задължително да учиш "журналистика", "ПР" или изобщо нещо във ФЖМК.

The names of the future are stamping of impatience.
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”