Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2
Попълваш потребителското си име от СУСИ.
- Katalina_Stefanova
- В началото бе словото
И аз направих точно така, смених го на бакалавър и така си попълних нещата, но все пак дали е правилно, защото в момента на информацията в сайта на СБО, където си попълних формуляра ми пише Право, държавна поръчка/бакалавър, а Правото си е магистърска степен и така инфото ми не е напълно вярно, това би ли било някакъв проблем?nanozetka написа:Wicked,
Във форума на СБО, г-н Горанов е дал следния отговор на такъв въпрос:
П. Горанов написа:Неее,smash12 написа:Извинявам се, че отново задавам въпрос, но в полето за успех от предходна година какво трябва да попълнят първокурсниците? Успеха за кандидатстване в общежитие (балът, с който сме приети, разделен на 5)?
това се появява само на тези първокурсници, които са директно в магистърска специалност съгласно учебния им план. Такива са право, българска филология и не зная дали има друга.
В този случай трябва да се върнете на стъпка "Лични данни" и в полето "Редовно учащ:" от падащото меню да изберете "Бакалавър" и да продължите нататък.
- stoycheva.veselina
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Имам въпрос относно разпределението в общежитията. Писах на мейла и ми отговориха, че ставало на напълно случаен принцип, освен ако не си въвел с кого искаш да бъдеш. Аз не съм попълвала такова, но сега се чудя - аз съм непушач, което означава, че нямам особено желание да бъда с един или двама пушачи, но това нямаше къде да бъде заявено.. Освен това мислех, че до миналата година са разпределяли стаите по успех, а сега се оказва, че вече не е така?
Някой има ли малко повече информация?
Някой има ли малко повече информация?
Все още ми дава 404... файла е .jpg, размера е 8kb...някакви идеи?
- yolinaA
- Пишете, о, братя
- Специалност: Културология
- Курс: втори
Вече не е така. Разпределението е случайно като в повечето случаи настаняват заедно хора от различни курсове и специалности. В случай, че не си харесаш съквартирантките, може да се преместиш(въпреки че казват, че ставало малко трудно )

п.п - hellyeah - не е от размера, аз успешно качих снимка 2 мб
п.п - hellyeah - не е от размера, аз успешно качих снимка 2 мб
- stoycheva.veselina
- От дъжд на вятър
Мерси, Йоли 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
В стаите така или иначе не се пуши, който иска да си пафка, излиза в коридора или на терасата.
-
gotthelife
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
И аз не разбрах. Да попълним балът, с койтo сме приети (напр. 24.00) или средният успех, получен при деленето му на 4, т.е. 6.00?
-
wanksta_wanksta
- В началото бе словото
Имам и аз един въпрос - заявката ми се обработва, ще трябва ли на пощата да чакам някаква обратно писмо - с някакъв входящ номер или друго такова?
И при мен е така...а изпратих заявлението още вчера кам 11wanksta_wanksta написа:Имам и аз един въпрос - заявката ми се обработва, ще трябва ли на пощата да чакам някаква обратно писмо - с някакъв входящ номер или друго такова?
- Spondaic
- Да живей словото
Вие се радвайте, че можете да изпратите заявление, сума ти народ даже не може да влезнем.. да им го таковам на тъпата система.. и даже и не отговарят на мейлите

"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
-
Miss_Mystery
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социална педагогика
И аз имам проблем. Не мога да изпратя декларацията си. Всичко е попълнено както трябва, но бутона изпрати не действа. Да не би причината да е срив в системата? На някой случвало ли му се е подобно нещо?
Нямам време - то тече и искам да живея сега...
Подадах заявлението и пише,че се обработва сега къде трябва да получа мейл.
Мисля,че никъде не са ми исакли мейл 
- stoycheva.veselina
- От дъжд на вятър
На всички ни пише, че информацията се обработва. Мейл ще получиш на зимбра пощата или в СУСИ, но това май става чак като излизат вече класациите
- Spondaic
- Да живей словото
Чудно, народа вече си е подал, аз още не мога да влезна в тъпата им система, знаех че ще има проблеми все пак е СУ, ама чак пък толкова... дайте някви мейли да им пиша, че писах на някви.. ма от умрял, писмо да чакаш...
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан