Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Абе хорица според вас има ли възможност(дано да няма) да се падне Антиосманската съпротива или Бзнс? Аз подучух оттук-оттам,че уж не,ама на кой да вярваш....
Такам вече не мога да спа ,както виждате,то поне да беше малко хладно - ужас - жега,притеснение.А още по-забавното е ,че след 5 часа имам изпит от курса дето ходих!
Sianie написа:Абе хорица според вас има ли възможност(дано да няма) да се падне Антиосманската съпротива или Бзнс? Аз подучух оттук-оттам,че уж не,ама на кой да вярваш....
За БЗНС ти гарантирам на 99.9%, че няма да се падне!
„Най-големият университет не се присъединява, той води" Боян Биолчев
fforza написа:Такам вече не мога да спа ,както виждате,то поне да беше малко хладно - ужас - жега,притеснение.А още по-забавното е ,че след 5 часа имам изпит от курса дето ходих!
Ти нали нямаше да влизаш във форума до изпитите Какво стана- изкуши се
Спрях да се моля на Бог, когато осъзнах че се моля на себе си.
Голяма Бяла Птица написа:А как ви звучи темата за НОД в Македония? Щото на мен тая тема нещо никак не ми се вярва да се падне и май възнамерявам да я пропусна
CasapA написа:За БЗНС ви гарантирам на 99.9%, че ЩЕ се падне
Ако щете я учете!!
Aз също имам сериозни наблюдения че може да се падне. На курса по история ни диктуваха разни неща където в нито един учебник ги няма. Затова 100% ще я уча
защо си мисля ,че ако някой знаеше темата нямаше да я каже на всички .. поне да беше изредил няколко -както по литература - по-може да се уцели от няколкото
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Трябва да се падне някоя неконвенционална тема тип Антиосманска или Ранно Възраждане,може и БЗНС и Стамболов та да изгорят сички дет си правят тънки сметки
Stark написа:Трябва да се падне някоя неконвенционална тема тип Антиосманска или Ранно Възраждане,може и БЗНС и Стамболов та да изгорят сички дет си правят тънки сметки
Даааа!!! И да влезна археология с 3.00
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх.