Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Заключено
Аватар
plamKA
От дъжд на вятър

Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2

Мнение от plamKA »

Здравейте,
Аз също имам проблем при влизане в тази система СУСИ, а принципно съм доста добра с компютрите и се ядосвам, че това нещо ми прави проблем. Аз не мога да вляза като цяло в системата, не само да си подам молба чрез нея.
Въпросът ми е следният, понеже навсякъде пише различно как да въведем съответното потребителско име и парола. Преди 3 седмици бях писала на администраторите, но нямам отговор и до днес, което е повече от тъпо. Знаех си, че до последния момент ще има проблеми, затова реших да пиша по-рано, но отговор така и не получих...
Та, въпросът ми е следният: Под каква форма точно се въвеждат данните в системата СУСИ...
Ако потребителското ми име е pivanova, това ли въвеждам, слагам ли някакви тирета някъде, пиша ли СУСИ някъде, на латиница ли го пиша и т.н... мисля си, че просто не знам как да го въведа и затова не става... но в никой форум, никъде не ми отговарят. Време има, въпросът е, че се дразня, че дори и да питаш, пак няма отговор...
Реал Мадрид - бялата магия, Реал Мадрид - футболна стихия!
Lina__
От дъжд на вятър

Мнение от Lina__ »

Имам само един последен въпрос - ще имаме ли някакво потвърждение, че сте получили нашето заявление?
Ще получите автоматичен имейл от do_not_reply@uni-campus.net след разглеждане на молбата от оператор.

Това е отговора на г-н Горанов във форума на СБО.Някой да е получавал такова нещо :?:
Аватар
phantasmagoria
От дъжд на вятър
Специалност: Българска филология
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от phantasmagoria »

Добре де...сега и снимка ли трябва да сканирам и каква да е ? За диплома ли, или от тия за фейсбука :D ????
Аватар
vladiboy
От дъжд на вятър
Специалност: Психология

Мнение от vladiboy »

Borisg написа:
mishimladenova написа:На мен също са ми отбелязали един изпит като невзет!!! Писах вече 2 имейла,но нищо! Така успехът ми е неточен!

Аз: според суси имам един невзет изпит, а всички изпити са ми взети. Въвеждам ръчно, че имам нула невзети изпити. Накрая информация, която аз съм въвел ли ще се вземе под предвид, или информацията от суси, която очевидно е неактуална?

КН: Ще гледаме информацията, която вие сте подали. След като сте приет на общежитие, ще трябва да вземете уверение от отдел Студенти с реалния ви успех и така ще сверим данните. До 20-ти Октомври ще трябва да представите уверението с успеха Ви. Ако сега сте кандидат-магистър ще го предоставите до 20-ти в Комисията по настаняване. Ако не сте кандидат-магистър ще го представите на домакинката ви.
Добре, а как точно сами да си сметнем успеха. Влиза ли оценка от език - факултативна. Изобщо, има ли по-специален ред, по който да калкулираме успех. Говоря за горен курс!
"О, аз ще възкръсна като птица Феникс!"
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

phantasmagoria написа:Добре де...сега и снимка ли трябва да сканирам и каква да е ? За диплома ли, или от тия за фейсбука :D ????
Винаги можете да си вземете снимката от дипломата за средно от тук: http://www2.mon.bg/adminrd/mon/
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Stiven
В началото бе словото
Специалност: История

Мнение от Stiven »

Аз искам да попитам, като парола си писах, паролата в СУСИ, както е посочено, но като потребител - по същия начин както си писал в СУСИ, и отделно при нееднократно въвеждане ми дава грешка, както виждам и на повечето, някой може ли да ме светне защо така? :)
Аватар
phantasmagoria
От дъжд на вятър
Специалност: Българска филология
Обратна връзка:

Мнение от phantasmagoria »

Borisg написа:
phantasmagoria написа:Добре де...сега и снимка ли трябва да сканирам и каква да е ? За диплома ли, или от тия за фейсбука :D ????
Винаги можете да си вземете снимката от дипломата за средно от тук: http://www2.mon.bg/adminrd/mon/
и като цъкнах на ''покажи данните'', ми даде internal server error .... :D:D да им се не знае
Аватар
mishimladenova
В началото бе словото
Курс: втори

Мнение от mishimladenova »

Препоръчвам за тези,които не им излиза името и паролата или не си съответстват да се свържете с посочените имейли или дори на телефоните.Или другото,което е е да чакате..
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

Borisg написа:
server error.?
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
stefanovv
В началото бе словото
Специалност: Информатика

Мнение от stefanovv »

The_iMMortal_f написа:
Borisg написа:
server error.?
и на мен ми изписваше същата грешка просто дай обнови и би трябвало да се оправи поне при мен така се оправи
Аватар
yOankaa
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Мнение от yOankaa »

404 Page Not Found

The page you requested was not found.....
Какво правим сега?
Tуризъм; 1 курс :mrgreen:

C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!
Аватар
kataklizam
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от kataklizam »

Здравейте,
Кандидатствам за допълнителен прием и искам да се запиша за общежитие.....но срока за кандидатстване за приема е 12-ти, а за общежитие изтича на 10-ти? какво да направя - нямам все още номер защото не съм приета и следователно не мога да се запиша....а ако искам, когато имам вече ще е късно? Обадих се в отдела на СБО, но оттам ми казаха че трябва да се запиша до 10-ти защото на 15-ти се обявява класацията, а аз няма да мога да си взема квартира защото имам и по-малки брат и сестра които трябва да се издържат :( ..... моля ви помогнете ми... :cry:
Аватар
stoycheva.veselina
От дъжд на вятър
Специалност: Психология

Мнение от stoycheva.veselina »

Аз подадох декларацията вече, но писах на мейла им, за да им задам въпрос. Отговорът много ме учуди. Исках да съм в тези стаи, които са с по 2 легла, вместо в онези с 3. И бях разбрала, че там настаняват само с много висок успех. Но ми обясниха, че там се попада на случаен принцип??? Някой може ли да ми обясни как се избират съквартирантите? Т.е. от комисията как ги разпределят? По факултети/по успех/по време на подадена декларация?? И как така явно успехът няма значение за това в кои стаи ще се окажем?
MartiNikovski
В началото бе словото
Специалност: Инженерна физика

Мнение от MartiNikovski »

yOankaa написа:404 Page Not Found

The page you requested was not found.....
Какво правим сега?
И при мен е така от няколко часа... :roll:
stoycheva.veselina написа:Аз подадох декларацията вече, но писах на мейла им, за да им задам въпрос. Отговорът много ме учуди. Исках да съм в тези стаи, които са с по 2 легла, вместо в онези с 3. И бях разбрала, че там настаняват само с много висок успех. Но ми обясниха, че там се попада на случаен принцип??? Някой може ли да ми обясни как се избират съквартирантите? Т.е. от комисията как ги разпределят? По факултети/по успех/по време на подадена декларация?? И как така явно успехът няма значение за това в кои стаи ще се окажем?
И аз мисля, че успехът би трябвало да играе някаква роля при разпределянето по стаи, но сигурно ще се окаже, че всичко става случайно... :|
Аватар
arthaz
Драскач
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от arthaz »

За тези, които не могат да се логнат с предишните си пароли- пробвайте с ЕГН-то, при мен стана :)
Elämää täytyy rakastaa ^^
Заключено

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”