stasinka написа:Ами паролата е ЕГН-то ти.
Знам кое ми е паролата. Не става. Затова написах, че досега си знам само потребителското име.
stasinka написа:Ами паролата е ЕГН-то ти.
Judas написа:stasinka написа:Ами паролата е ЕГН-то ти.
Знам кое ми е паролата. Не става. Затова написах, че досега си знам само потребителското име.
Да,можеш да посочиш желани съквартиранти и или блок в който искаш да бъдеш настанена,или да отметнеш,че искаш да останеш в предишната си стаяAnna-Molly написа:На мен още не ми отваря системата, та искам да питам: сега с тези нови молби по електронен път ще можем ли пак да посочваме желан съквартирант и евентуално предишна стая, в която искаме да ни настанят?
Леле, суперLina__ написа:Да,можеш да посочиш желани съквартиранти и или блок в който искаш да бъдеш настанена,или да отметнеш,че искаш да останеш в предишната си стаяAnna-Molly написа:На мен още не ми отваря системата, та искам да питам: сега с тези нови молби по електронен път ще можем ли пак да посочваме желан съквартирант и евентуално предишна стая, в която искаме да ни настанят?
И при мен е по същия начин!Siss написа:Сори за неандерталския въпрос, обаче като тръгна да влизам в линка за формуляра, ми иска потребителско име, парола и фак.номер. И си пиша всичко подред (все пак ме пусна първо в СУСИ, а после и в ZIMBRA със същите неща) и изведнъж ми казва, "Грешно потребителско име, парола или Факултетен номер. " ???
Кое ми е потребителското име? Това, което ми даде СУСИ, нали? Или от Zimbra трябва да си конфигурирам ново?