МАГИСТРАТУРИ
- OXeli
- В началото бе словото
- Специалност: Химия
- Курс: втори
Re: МАГИСТРАТУРИ
някой знае ли тази година кога започва записването за магистратурите
Всичко е химия и химията е всичко.
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
трябва да го има в справочника за магистратурите и ще го има на сайта като новина... 
Into the endless we ride... 
Здравейте! Тази година завърших бакалавър в друг университет и мисля да карам магистратура в СУ. Специалностите, които съм харесала, са "Съвременни образователни технологии" във Факултета по педагогика, "Гражданско образование чрез обучението по история и цивилизация" в Историческия и "Мениджмънт и социализация на културното наследство" във Философския. От информацията на сайта подразбирам, че трябва да попъля три отделни молби за трите факултета, но ако е така, трябва ли да плащам три отделни такси и да представям три академични справки (тъй като дипломата ми още не е готова)?
Освен тази административна информация, ще ми е много полезно, ако някой може да ми каже няколко думи за въпросните специалности, защото като учебен план ми харесват, но искам да имам погледа на някой, който е по-навътре и наясно с нещата. От опит вече си знам да не хващам много вяра на това, което се изкарва като официална информация.
Благодаря предварително!
Освен тази административна информация, ще ми е много полезно, ако някой може да ми каже няколко думи за въпросните специалности, защото като учебен план ми харесват, но искам да имам погледа на някой, който е по-навътре и наясно с нещата. От опит вече си знам да не хващам много вяра на това, което се изкарва като официална информация.
Благодаря предварително!
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тази в ИФ, е нова - започнала е за пръв път тази година. Друго не знам за нея.
Into the endless we ride... 
-
NoMoreMe
- В началото бе словото
- Специалност: Маркетинг
Здравейте! При положение, че съм завършил бакалавър "Маркетинг" в Свищов, мога ли да уча магистратура платена поръчка специалност: "Журналистика и медии" или "Електронни медии", или "Преса и медии" ? И другият ми въпрос е: какъв е графика по който се учи: делнични дни или събота и неделя, или задочна форма през определен месец от семестъра само ? Благодаря предварително!
-
stone-sour
- В началото бе словото
- Специалност: историк
- Курс: завършил
Здравейте!
Искам да попитам какво по-точно представлява това събеседване,става въпрос за магистратура в ИФ.Какви въпроси се задават? Също така ако имате информация кога започват очните на магистрите тази година и колко време продължават(15 дни,20) във същия факултет.
Благодаря предварително!
Искам да попитам какво по-точно представлява това събеседване,става въпрос за магистратура в ИФ.Какви въпроси се задават? Също така ако имате информация кога започват очните на магистрите тази година и колко време продължават(15 дни,20) във същия факултет.
Благодаря предварително!
-
Sambibambi
- В началото бе словото
- Специалност: BA
- Курс: завършил
Здравейте,
искам да попитам някой знае ли точно кога излиза класирането за магистратура - платено обучение?
искам да попитам някой знае ли точно кога излиза класирането за магистратура - платено обучение?
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
еми зависи за кво си кандидатствал - към края на месеца ще да е. След седмица да кажем. То казва ли ти някой точен срок?!

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Класирането излезе! Записването е на 26-ти и 27-ми, нали? 
Здравейте,
Интересувам се от приема за магистратури през януари-февруари и искам да попитам дали някой има информация за някакви конкретни срокове за подаване на документи и т.н. или е още рано? Благодаря!
Интересувам се от приема за магистратури през януари-февруари и искам да попитам дали някой има информация за някакви конкретни срокове за подаване на документи и т.н. или е още рано? Благодаря!
- Nadir
- Пишете, о, братя
- Специалност: Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: първи
Привет и от мен
Аз имам един малко странен и може би глупав въпрос, но все пак се надявам да получа отговор.
Ако кандидатствам за една и съща магистърска програма, но с различни основания за прием (т.е. и за държ. субсидия, и за платено обучение), трябва ли да плащам две такси за изпит и да ги пиша два пъти в молбата за кандидатстване? Или ако не съм приета държавна поръчка, автоматично отивам в платено обучение?
Ще се радвам да отговорите
Благодаря предварително
Ако кандидатствам за една и съща магистърска програма, но с различни основания за прием (т.е. и за държ. субсидия, и за платено обучение), трябва ли да плащам две такси за изпит и да ги пиша два пъти в молбата за кандидатстване? Или ако не съм приета държавна поръчка, автоматично отивам в платено обучение?
Ще се радвам да отговорите
Благодаря предварително
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed.
Здравейте,
някой може ли да ми каже кога точно излиза първото класиране за магистратури тази година?
Не мога много добре да си разтълкувам информацията от сайта...'Чл. 26. (1) За издаване на заповед за записването на класираните кандидати от първия етап на класирането, факултетите представят в Учебен отдел в срок до 14.09.2012 г. следните документи'...това значи ли, че излизат по-рано от 14 септември?
Благодаря!
някой може ли да ми каже кога точно излиза първото класиране за магистратури тази година?
Не мога много добре да си разтълкувам информацията от сайта...'Чл. 26. (1) За издаване на заповед за записването на класираните кандидати от първия етап на класирането, факултетите представят в Учебен отдел в срок до 14.09.2012 г. следните документи'...това значи ли, че излизат по-рано от 14 септември?
Благодаря!
- geribo
- В началото бе словото
- Специалност: Социална педагогика
- Курс: четвърти
Казва ли ти някой... Пак ще е като преди 4 години - с рефрешване 
Някой знае ли кога ще излезе класирането за МП? Знам, че срокът е до 24-ти, но има ли някаква вероятност това да се случи по-рано? Все пак записването е на 25 и 26 (за ДП) и хората трябва да си направят сметка.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.