Неприети на трето класиране???

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
jadore
В началото бе словото

Re: Неприети на трето класиране???

Мнение от jadore »

untouchedx написа:Привет.При мен се случи следното : Подадох документи още първия ден,взеха ми паричките ,но не бях отбелязала,че кандидаствам с матура и въобще не участвам в надпредварата,а имам шест ................ казаха,че трябва да изчакам допълнителен прием ако има и тогава сто процента с тази хубава оценка трябва да влезна,но.......... кога и къде ще излезне така и не ми казаха? Помощ......
Сега тази седмица дето идва
Аватар
untouchedx
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от untouchedx »

jadore написа:
untouchedx написа:Привет.При мен се случи следното : Подадох документи още първия ден,взеха ми паричките ,но не бях отбелязала,че кандидаствам с матура и въобще не участвам в надпредварата,а имам шест ................ казаха,че трябва да изчакам допълнителен прием ако има и тогава сто процента с тази хубава оценка трябва да влезна,но.......... кога и къде ще излезне така и не ми казаха? Помощ......

аз съм от друг град и не ми е много лесно да идвам постоянно..тази седмица казвате..дали ако в понеделник отида на място или по-късно?
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

Изчакай в сайта на СУ да излезе информация със сроковете и след това си прави планове за идване насам. Важен е детайлът на коя матура имаш 6.00 - ще можеш да се пробваш за обявените специалностите, за които тя е редовен начин за вход (влиза в балообразуването) или се пада алтернатива на някой от кандидатстудентските изпити :)
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
Аватар
untouchedx
В началото бе словото

Мнение от untouchedx »

Георги Герасимов написа:Изчакай в сайта на СУ да излезе информация със сроковете и след това си прави планове за идване насам. Важен е детайлът на коя матура имаш 6.00 - ще можеш да се пробваш за обявените специалностите, за които тя е редовен начин за вход (влиза в балообразуването) или се пада алтернатива на някой от кандидатстудентските изпити :)

На българския и с нея кандидатствах и щях да съм приета още на първо класиране,но ми взеха документите без да ги проверят и сега това ми е единствения изход..а ми е толкова важно.. :(
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Обратна връзка:

Значи за специалностите, за които все още има свободни места, и които се кандидатстват с матура по БЕЛ или изпит по БЕЛ (оценката от матурата може и да бъде равносилна на изпит за допълнителното класиране, така миналата година влизаха БГ филология на допълнителното) ще можеш да кандидатстваш. Повече информация как и къде - очаквай в сайта на СУ :)
jadore
В началото бе словото

Мнение от jadore »

untouchedx написа:
jadore написа:

аз съм от друг град и не ми е много лесно да идвам постоянно..тази седмица казвате..дали ако в понеделник отида на място или по-късно?
По телефона ми казаха Сряда или Четвъртък, но по-дорбе изчакай те да си обявят кога
Аватар
untouchedx
В началото бе словото

Мнение от untouchedx »

Щом е тази седмица ще потърпя още..просто толкова напрежение..съсипва ме..
gerganaa
В началото бе словото

Мнение от gerganaa »

untouchedx написа:Щом е тази седмица ще потърпя още..просто толкова напрежение..съсипва ме..
+1 даже ми дотегна и на съм на път да се откажа
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Обратна връзка:

За къде ще се отказвате? Тепърва ще излезе допълнителното, ще трябва да подавате документи в някакви срокове, от там ще трябва да изчакат отново да ви класират и чак тогава да се записвате... Тепърва ще има да си почакате доста - тази седмица, която идва може да излезе само инфо от кога до кога е записването :mrgreen:
jadore
В началото бе словото

Мнение от jadore »

gerganaa написа:
untouchedx написа:Щом е тази седмица ще потърпя още..просто толкова напрежение..съсипва ме..
Що да се отказваш? Тая седмица допълнителния прием, другата сигурно в Понеделник или Вторник ще излезе класирането и там до петък записването не е нито страшно нито трудно
Аватар
untouchedx
В началото бе словото

Мнение от untouchedx »

А дано,защото в моя случай можеха да направят нещо..
Аватар
aikaeimin
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Японистика

Мнение от aikaeimin »

Като например? Хора, администрацията може да има много и всякакви кусури, но липсата на телепатични способности не е един от тях.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
Аватар
untouchedx
В началото бе словото

Мнение от untouchedx »

Виновна съм,но и те са виновни,че не са ми взели с тази грешка документите..и имайки предвит успехът ми и специалността,за която копнея можеше .. ноо. . да,сама ще си понеса последствията и вярвам,че ще има още един опит ..
gerganaa
В началото бе словото

Мнение от gerganaa »

jadore написа:
gerganaa написа:
Що да се отказваш? Тая седмица допълнителния прием, другата сигурно в Понеделник или Вторник ще излезе класирането и там до петък записването не е нито страшно нито трудно
защото цялото лято си изгубих ,работа не мога д апочна само дремя като някоя патка...и чакам..и сега кой знае кфи специалности ще има.Някой да знае за неформалното вчрно ли е,че след първата година си избираш или психология или социология ..нещо такова разбрах?
Аватар
untouchedx
В началото бе словото

Мнение от untouchedx »

ще си спася живота..а е само неделя и съм ..в неведение,което е най-лошото..
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”