Размисли и Страсти `11: Boleyn

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: завършил

Re: Размисли и Страсти `11: Boleyn

Мнение от Boleyn »

Jamesmagno написа:
Опиши 10-ина форумци (+ мен и себе си) с:

1. Картинки
2. Песни
4. Литературни герои
5. Анимационни герои
Ще обединя 2, 4 и 5 (като няма 3 :mrgreen: )

1. Вал - Strong enough на Cher ; Скарлет - "Отнесени от вихъра" ; Жасмин
2. Ноктис - http://www.youtube.com/watch?v=hFzN50S3Te0 ; Родолф от "Мадам Бовари" ; Джони Браво
3. Viper - http://www.youtube.com/watch?v=aWxBrI0g1kE&ob=av2e ; Брида от Паулу ; Покахонтас
4. Crippled Alice - http://www.youtube.com/watch?v=HsuJFOA0BKo ; Татяна Ларина - “Евгений Онегин” ; Рапунцел
5. Айсбрейкър - http://www.youtube.com/watch?v=TxvpctgU_s8 ; за литературен герой не се сещам :scratch: ; Бъгс Бъни

Ти - http://www.youtube.com/watch?v=Qt2mbGP6 ... re=related ; Альоша Карамазов :!: ; Самурай Джак :lol:
Аз - http://www.youtube.com/watch?v=pZ8b4YQ-J84 ; Ирина от "Тютюн" ; Ариел

Останалите пет после.
Последно промяна от Boleyn на 25 Авг 2011, 11:09, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър

Мнение от Boleyn »

Jamesmagno написа:Понеже знам, че ще го видиш утре: как си?
Мислиш ли, че ще напиша във форума нещо различно от "Добре съм" :mrgreen:
Изображение
Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър

Мнение от Boleyn »

Jamesmagno написа:Това заслужава отделен пост:

Десет любими стихотворения. С четири от тях поздрави конкретни форумци, с едно мен и с едно себе си.
1. "Черна песен" - Дебелянов :arrow: http://www.litclub.bg/library/bg/debelianov/chpesen.htm
2. " Ревност" - Дамян Дамянов :arrow: http://www.slovo.bg/old/damyanov/revnost.htm С него поздрав за Валя :D
3. "Я вас любил" - Пушкин С него поздрав за Търговецът на кристал :D
4. "Любов" - Веселин Ханчев :arrow: http://bglog.net/Poetry/10551
5. "Жди меня" :arrow: http://www.facebook.com/note.php?note_id=166076762732
6. "Аз вярвам в мълчаливата любов" - Давид Овадия :arrow: http://ggbit.info/forum/index.php?autom ... wentry=349 За Мила
7. http://www.sibir.bg/blog/RaiB/?blogPage ... tID=520433
8. "Вик" - Багряна :arrow: http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID= ... 59&Level=2 Поздрав за The_iMMortal_f :D
9. "Письмо к женщине" - Есенин :arrow: http://liternet.bg/publish12/s_esenin/zhena_ru.htm
10. "Есенно завръщане" - Далчев :arrow: http://balgarin.bravehost.com/dalchev/esenno.htm

За мен :arrow: http://www.spiralata.net/kratko/article ... =bg&pg=150
За теб :arrow: http://www.sibir.bg/blog/Bella_/?blogPa ... rtID=10458
Изображение
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Boleyn написа:
thegirl написа: Защо не съм те виждала на форумни?
Защото не съм идвала от... :scratch:
А.. защо?
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър

Мнение от Boleyn »

1.Британците пият ли чай от мащерка? Възможно е.

2.Защо в магазините не продават сока от киселите краставички и самостоятелно (без кисели краставички)? Защото на никого не му е хрумнала тази гениална идея :mrgreen:

3.Ако човек си сложи чорапите на ръцете, т'ва прави ли ги ръкавици? Не. Ако човек си сложи боксерките на главата, това прави ли ги шапка ?

4.А ако реши, че иска да е рокер и отреже пръстите ама после пак реши да ги обуе на краката, стават ли пак чорапи? Да, ама рокерски.

5.В Швеция как викат на шведската тройка? Шведска.

6.А на шведската маса? Нашта маса ? :lol:

7.Какво мислиш за насилието в детските приказки? Полезно е. Нека не си мислят, че всичко е рози и любов.

8.А за жестокостта към животните в същите? Ако води до поука, съм За.

9.Какво ти е мнението за Джъстин Бийбър? Никакво. Една песен не съм му слушала.

10.А за Майли Сайръс? Не е зле, само да нямаше толкова лигав глас.

11.К'во мислиш за езерото Титикака като място за риболов? Какво има да се мисли по въпроса ?

12.Как се ловят жмуди? С въображение.

13.Къде зимуват раците? Само те си знаят.

14.Кон боб яде ли? Ако няма друго :mrgreen:

15.Защо Ной не е утрепал последните два комара? Не е успял да се пребори с тях.

16.Кой уби Лора Палмър? Някой ,който никога не го е огрявало.

17.Кое е по-вкусно - кокошката или яйцето? Яйцето много ясно.

18.Как исландците викат на галено на Ейяфятлайокутл? Йо.

19.Кое изпълнение на песента "Мана Мана" е по-качествено - на сезамовците или на мъпетите? Трудно е да се прецени :lol:

20.На коя буква е равна цифрата 5 ако 1 = е, 2 = д, 3 = т, а 4 = ч? П

21.Защо думата синоним няма синоним? Щото е синоним.

22.Защо пилотите камикадзе носят предпазни шлемове? Така са видяли по филмите.

23.Могат ли сиамски близнаци да страдат от раздвоение на личността? Може. Колкото повече, толкова повече.

24.Да предположим, че се закачам със симпатично гадже, което съм забелязал да се излежава на балкона на третия етаж. Ядосано от моята наглост, момичето отива в кухнята, взима горещата тенджера с гювеч от котлона и ми я изсипва на главата. Tази ситуация дава ли ми право да се похваля на приятелите си, че въпросното гадже ми е пуснало гювеч? Буквално ти е пуснало гювеч. Похвали се без да изпадаш в подробности :D

25.Каква е скоростта на тъмнината? Флегматична.

26.Ако човек целенасочено се опитва да се провали и успее, какво е постигнал - успех или провал? Успешен провал е постигнал.

27.Аз лично ще нося ли някаква съдебна отговорност, ако кажа на професионален убиец да ходи да си гледа работата? Не. Пък и може да не оцелееш, че да се налага да носиш каквато и да е отговорност.

28.Защо рибата тон не тежи 1000 килограма? Защо не ?

29.Какво ще се случи ако неудържима сила се сблъска с непреодолима преграда? Безсмислие.

30.Ако дърво падне в гора, където няма кой да го чуе, то всъщност издава ли някакъв звук? Разбира се.
Изображение
Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър

Мнение от Boleyn »

FloWersOfEviL написа:
Boleyn написа:
А.. защо?
Знаех си, че някой ще ми зададе този въпрос :lol:
Ми, не знам, не ми идва отвътре. Като видя, че има форумна, не ми минава през ума "баси якото,дай да отида" :roll:
Единствените пъти, когато съм се вясвала, е било покрай Валя.
Изображение
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Май трябва да направим анти-форумна среща или среща на форумните ветерани, странящи от форумните срещи... :mrgreen:
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Boleyn написа:
FloWersOfEviL написа:
Boleyn написа:
А.. защо?
Знаех си, че някой ще ми зададе този въпрос :lol:
Ми, не знам, не ми идва отвътре. Като видя, че има форумна, не ми минава през ума "баси якото,дай да отида" :roll:
Единствените пъти, когато съм се вясвала, е било покрай Валя.
Ами.. да. Реших, че това е идеалният момент най-после да задам този въпрос на самата теб : )
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър

Мнение от Boleyn »

alter ego написа:Май трябва да направим анти-форумна среща или среща на форумните ветерани, странящи от форумните срещи... :mrgreen:
Айде :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
Аватар
Equilibrium
Танцуващия с клавиатури
Специалност: МО
Курс: втори

Мнение от Equilibrium »

Търъм...
виждам Дебелянов - с какво ти харесва той?

Какво ти е мнението за Вапцаров?

А за Харуки Мураками?

Ако имаш възможност би ли подменила един голям, удобен гардероб като пространство за огромна библиотека?

Колко ти е нужно, за да бъдеш задоволително щастлива? А такава ли си?

Любимо животно?
Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър

Мнение от Boleyn »

Търъм... ммм бръммм
виждам Дебелянов - с какво ти харесва той? Като за начало - има невероятен стил. Всяка дума е на мястото си, няма тромавост, безсмислици, куцащи редове. Намирам много от себе си в поезията му. Сигурно защото е супер сдухана :lol: Учителката ми по БЕЛ ми беше казала веднъж, че моите стихове й напомнят на неговите (без претенции, че са толкова добри, разбира се, а самото усещане, което носят). Обичам Дебелянов.

Какво ти е мнението за Вапцаров? Не го харесвам чак толкова, но е добър.

А за Харуки Мураками? Твърде малко съм запозната с творчеството му, за да изкажа мнение.

Ако имаш възможност би ли подменила един голям, удобен гардероб като пространство за огромна библиотека? Разбира се !

Колко ти е нужно, за да бъдеш задоволително щастлива? А такава ли си? Зависи от много неща. Не мога да ти отговоря на този въпрос.
Любимо животно? Сова
Изображение
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

1. Съжаляваш ли за нещо? Ако да, за какво?
2. Изреди последните седем сериала, които си гледала - по ред на харесване, като 1 е любимият ти.
3. Ако имаше машина на времето и можеше да я използваш за три отивания и връщания, какво би направила?
4. Какво обичаш да ядеш?
5. А да пиеш? (безалкохолно, че иначе няма да стигне темата) :lol: :lol: :lol:
6. Разкажи за детството си :cat:
7. ...и за сестра си :D
8. Какво животно би си отглеждала, ако не може да бъде сова, котка или куче? Защо?
9. Опиши форумците с... други форумци. (+ мен и теб, не можеш да описваш себе си с Валя)
10. Как мога да накарам гаджето си да си олепи пръстите с тиксо и да се преструва, че е динозавър?
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Знаеш ли, че си имаш двойничка? Преди около месец я спрях пред Старбъкс и я заговорих съвсем сериозно, преди да разбера (т.е. да ми каже), че не си ти.
Ти ли беше форумката, дето живееше някъде край много бившия ми? Дългите блокове на "Славянски" около ъгъла с "Отец Паисий"? И ако бъркам, къде живееш в СтЗ (приблизително, разбира се)? А къде би искала?
Какво ти липсва?
А какво ти е в повече?
А какво никога не ти е липсвало (т.е. винаги си го имала)?
А какво не си имала, но и не ти е липсвало?
Коя е най-голямата травма, която си понасяла (физическа, емоционална)? Ако искаш, може да прескочиш този въпрос, понеже осъзнавам, че е много личен. Просто напоследък ми е интересно доколко хората са склонни да говорят за подобни неща, както и какво окачествяват като "най-голямата травма". Нездраво любопитство, предполагам.
Има ли нещо, по което се увличаш много и за което другите тисе чудят?
На какво научи Вал?

Впрочем, интересна ми е представата ти за мен. Допада ми. :)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър

Мнение от Boleyn »

1. Съжаляваш ли за нещо? Ако да, за какво? :cat: Съжалявам за толкова много неща, че мога да напиша роман :lol: Обаче понякога си мисля " да,ама ако не беше станало еди-кое си, нямаше и да се случи еди-какво си " :P Съжалявам за глупавите си постъпки, с които съм наранявала близки хора. Съжалявам за един неподаден сигнал в полицията. Съжалявам, че съм допускала да се държат зле с мен и за собственото ми лошо държание.
2. Изреди последните седем сериала, които си гледала - по ред на харесване, като 1 е любимият ти. :cat: 1. The Tudors 2.Game of Thrones 3.Pretty little liars 4. The Vampire Diaries 5. How I met your mother 6. Married with children 7. Ugly Betty
3. Ако имаше машина на времето и можеше да я използваш за три отивания и връщания, какво би направила? :cat: Бих се върнала веднъж в детството си ; веднъж в 10-ти клас, когато с едно момче стояхме на покрива на блока, гледахме звездите, а той ми свиреше на китара ; и веднъж в нощта на бала , точно по време на песента pretty woman :D
4. Какво обичаш да ядеш? :cat: Яйца. Мога да умра, ако няма кой да ме контролира :lol: Като малка бях изяла 10 едно след друго :oops: Любими са ми по панагюрски. Иначе обичам всякаква мръвка, сирене, руло Стефани, желирани бонбони, шоколад, шкембе чорба, свински уши ( в София почти никъде няма,баси :shock: Даже си спомням в едно заведение колко странно ме гледаха, когато попитах дали имат :lol: Еми в Стара Загора има навсякъде :mrgreen: ), воденички ...и прочие :mrgreen:
5. А да пиеш? (безалкохолно, че иначе няма да стигне темата) :lol: :lol: :lol: Не обичам газирано. Много рядко може да се случи да пия кола и спрайт (ако е с мента). Иначе обожавам натурални сокове , най-много с банан и портокал.
6. Разкажи за детството си :cat: Беше хубаво. С децата играехме на ластик, криеница и какво ли не пред блока. Иначе бях много спокойно дете - четях :roll: . Майка ми все ми се подиграва, че съм оцветявала някакви книжки супер старателно, после съм изтривала с гумичка и съм започвала отначало. Изнервяше се само, докато гледаше :lol: Детството свързвам с дядо. Той идваше веднъж в месеца, никога не знаеш точно в кой ден, и това беше Ден на Желанията ! В този ден ми позволяваше да правя, каквото искам и да ходим,където искам. Помня, че веднъж поисках да карам Ладата в някакво поле :lol: И казвах, че искам да имаме приключение, и той постоянно измисляше приключения, на които аз се връзвах глуповато. Хубаво детство имах.
7. ...и за сестра си :D :cat: Сестра мииииии се казва Мария, другият месец прави 13 години. С нея ИЗОБЩО не си приличаме - нито на външен вид, нито по характер. Тя е изключително НЕтактична. Примерно, вървим по улицата и покрай нас минава неособено красива жена - сестра ми се изцепва супер високо " Како,виж тази колко е дебела и грозна,виж, вииииж,ето я " :shock: Аз,естествено, умирам от срам,обяснявам й, че не е хубаво така да се говори за хората, особено пред тях, а тя се чуди защо да не го каже, тъй като най-вероятно жената имала огледало и знаела, че е грозна :shock:
Друго...има огромно самочувствие. Веднъж, докато се контихме пред огледалото, ме погледна със съжаление, въздъхна и каза " Како, как се чувстваш, като не си най-красивата в семейството " и отметна кокетно коси :shock:
Много е артистична, рисува хубаво, даже и опитва да готви :P Толкова за сестра ми :lol:

8. Какво животно би си отглеждала, ако не може да бъде сова, котка или куче? Защо? :cat: Преди исках игуана, ама майка ми не беше очарована :roll: Защото игуаните имат отлично зрение , интересни са, красиви (според мен) и живеят над 20 години.
9. Опиши форумците с... други форумци. (+ мен и теб, не можеш да описваш себе си с Валя) :cat: Аз - Crippled Alice , Ти - Equilibrium , Мила - Нора , Силвия - Поли , Марина - Джуди
10. Как мога да накарам гаджето си да си олепи пръстите с тиксо и да се преструва, че е динозавър? :cat: Потърси в гугъл :mrgreen:
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Охохо, а свински ушички "При кмета" яла ли си? Чувала съм, че са леген... уейт фор ит... дарни! Даже съм виждала как приятели ги хрупат с телешко изражение на райско задоволство, та щом ги харесваш, вероятно и онези, които правят там, ще ти допаднат. :)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”