и във всички балообразуващи оценки от дипломата искат мат...прекалено е за мене това
КЪДЕ ДА УЧА?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Kristinche
- В началото бе словото
Искам и аз да си споделя дилемата (ако иска някой да ме посъветва
)
Искам да уча право и ще подавам само в СУ.Чудя се дали да подам в УНСС? Чувала съм че някои преподаватели от СУ изнасят лекции и в други уни-та. Въпроса ми е - има ли смисъл да подавам и в УНСС - заслужава ли си да уча право там?
Искам да уча право и ще подавам само в СУ.Чудя се дали да подам в УНСС? Чувала съм че някои преподаватели от СУ изнасят лекции и в други уни-та. Въпроса ми е - има ли смисъл да подавам и в УНСС - заслужава ли си да уча право там?
Но щом простре ръка душата ти да вземе,
тя в миг ще се смути:
Всевластникът Живот преварил я навреме –
и ти... отдавна без душа си ти!
Хр.Смирненски
тя в миг ще се смути:
Всевластникът Живот преварил я навреме –
и ти... отдавна без душа си ти!
Хр.Смирненски
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Да, права си. Не погледнах на нещата от тази гледна точка, защото няма да кандидатствам с разказвателен предмет, а с английски, който го упражнявам всеки ден по всякакви поводи, не само когато уча. Макар и тук да трябват упражнения, веднъж човек придобие ли усещане за езика, после се забравя доста по-трудно от разказвателните предмети.black_lady написа:Ами фаталното е, че през тази една година нещата се забравят, ако не се упражняват... Пък ако не ме приемат примерно, аз ще трябва да почна работа, да се занимавам с много други неща и от година на година оценката ми по тоя изпит ще намалява, а правопропорционално с нея и възможността ми да ме приматVaskes написа: Не виждам какво толкова му е фаталното ако не те приемат от първия път, особено ако си момиче (аз съм момче, но пък съм освободен от военна служба).Аз затова кандидатствам в 2 университета за около 50 специалности общо
![]()
![]()
Vaskes написа:Да, права си. Не погледнах на нещата от тази гледна точка, защото няма да кандидатствам с разказвателен предмет, а с английски, който го упражнявам всеки ден по всякакви поводи, не само когато уча. Макар и тук да трябват упражнения, веднъж човек придобие ли усещане за езика, после се забравя доста по-трудно от разказвателните предмети.black_lady написа:Ами фаталното е, че през тази една година нещата се забравят, ако не се упражняват... Пък ако не ме приемат примерно, аз ще трябва да почна работа, да се занимавам с много други неща и от година на година оценката ми по тоя изпит ще намалява, а правопропорционално с нея и възможността ми да ме приматVaskes написа: Не виждам какво толкова му е фаталното ако не те приемат от първия път, особено ако си момиче (аз съм момче, но пък съм освободен от военна служба).Аз затова кандидатствам в 2 университета за около 50 специалности общо
![]()
![]()
Актуална информация за изпитите и приема в университетите ТУК:
http://www.kadedaucha.com/?id=223