КЪДЕ ДА УЧА?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

мда де,икономика...
и във всички балообразуващи оценки от дипломата искат мат...прекалено е за мене това :lol:
Toto-I will remember
Аватар
Tesa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Tesa »

Еееее, тогава незнам ;) Иначе си заслужава, да знаеш ;0
Изображение
Не ме питай защо те обикнах още първия ден, питай ме ако те изгубя какво ще остане от мен!
Аватар
Kristinche
В началото бе словото

Мнение от Kristinche »

Искам и аз да си споделя дилемата (ако иска някой да ме посъветва :) )
Искам да уча право и ще подавам само в СУ.Чудя се дали да подам в УНСС? Чувала съм че някои преподаватели от СУ изнасят лекции и в други уни-та. Въпроса ми е - има ли смисъл да подавам и в УНСС - заслужава ли си да уча право там?
Но щом простре ръка душата ти да вземе,
тя в миг ще се смути:
Всевластникът Живот преварил я навреме –
и ти... отдавна без душа си ти!
Хр.Смирненски
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

black_lady написа:
Vaskes написа: Не виждам какво толкова му е фаталното ако не те приемат от първия път, особено ако си момиче (аз съм момче, но пък съм освободен от военна служба).
Ами фаталното е, че през тази една година нещата се забравят, ако не се упражняват... Пък ако не ме приемат примерно, аз ще трябва да почна работа, да се занимавам с много други неща и от година на година оценката ми по тоя изпит ще намалява, а правопропорционално с нея и възможността ми да ме примат :roll: Аз затова кандидатствам в 2 университета за около 50 специалности общо :twisted: :twisted: :twisted:
Да, права си. Не погледнах на нещата от тази гледна точка, защото няма да кандидатствам с разказвателен предмет, а с английски, който го упражнявам всеки ден по всякакви поводи, не само когато уча. Макар и тук да трябват упражнения, веднъж човек придобие ли усещане за езика, после се забравя доста по-трудно от разказвателните предмети.
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

и все пак не е толкова фатално -веднъж като си го минал няма да ти трябва половин година да се подготвиш, а 1-2 месеца. определено е неприятно и дано не се налага ,но .. не е краят на света
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Мерси за съветите.Аз все пак реших, че в УНСС не искам. За сметка на това ще се пробвам във ВТ. Просто в УНСС не мога да си харесам никаква специалност, а не виждам смисъл да правя компромиси с това, което искам да уча :)
Paisii
В началото бе словото

Мнение от Paisii »

Vaskes написа:
black_lady написа:
Vaskes написа: Не виждам какво толкова му е фаталното ако не те приемат от първия път, особено ако си момиче (аз съм момче, но пък съм освободен от военна служба).
Ами фаталното е, че през тази една година нещата се забравят, ако не се упражняват... Пък ако не ме приемат примерно, аз ще трябва да почна работа, да се занимавам с много други неща и от година на година оценката ми по тоя изпит ще намалява, а правопропорционално с нея и възможността ми да ме примат :roll: Аз затова кандидатствам в 2 университета за около 50 специалности общо :twisted: :twisted: :twisted:
Да, права си. Не погледнах на нещата от тази гледна точка, защото няма да кандидатствам с разказвателен предмет, а с английски, който го упражнявам всеки ден по всякакви поводи, не само когато уча. Макар и тук да трябват упражнения, веднъж човек придобие ли усещане за езика, после се забравя доста по-трудно от разказвателните предмети.

Актуална информация за изпитите и приема в университетите ТУК:

http://www.kadedaucha.com/?id=223
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”