Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Заключено
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2

Мнение от The_Viper »

thegirl - ясно. Ще почакам, дано скоро ми излезе и новата специалност. И от всички изписани неща и постове - само твоят ми помогна в крайна сметка - така че дължа ти благодарности!
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Аватар
annincee
Пишете, о, братя
Курс: втори

Мнение от annincee »

Аз в полето за парола от година насам си въвеждам ЕГН-то и винаги ми е изписвало,че паролата била грешна. А името ми е вярно,проверила съм го от формата както всички. Възможно ли е да са ми объркали ЕГН-то? :)
Социални дейности-задочно (и това е нещо)
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

The_Viper, къде прочете това за наема? Аз също не виждам логика и мисля, че не е вярно.
Изображение
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър

Мнение от The_Viper »

Горанов ми го каза... и на мен ми се иска да НЕ е вярно, но щом той го казва..нали уж всичко знае въпросният...айде да не казвам какъв... и в момента освен да го напсувам други неща нямам намерение да му казвам! Затова ще си позволя да го цитирам. Ето го малкото ни разговорче във форума на сбо - така или иначе ми се загуби и малкото добро отношение и уважение, което имах и вече не ми пука:

Аз : "аз досега никога не съм влизала в суси затова не са ми ясни нещата- освен това не съм реално първокурсник- бях две години във ФКНФ -специалността не ми харесваше и сега кандидатствах наново и ме приеха в друг факултет и затова им е толкова объркано всичко. Досега просто не ми се е налагало да ползвам сситемата на СУСИ. "

господинът с тъпите заповеди
: "При Вас проблемите са повече, отколкото предполагате. Навярно не знаете и това, че всеки има право на общежитие еднократно за срока на една ОКС (образователно-квалификационна степен), а презаписали, прехвърлени и т.н. студенти, които са ползвали общежитие, след това доплащат размера на държавната субсидия. Преведено на популярен език това означава, че ако вече 2 години сте била на общежитие и сега сте отново 1 курс, ще можете да бъдете като бакалавър на общежитие най-много още 2 години, колкото биха Ви останали до завършване на бакалавърската степен, ако не се бяхте прехвърляли; освен това през тези 2 години ще трябва да доплащате държавната субсидия, която в момента е 30 лв./месец."

Според вас това нормално и справедливо ли е?! И аз трябва ли да заплащам тази цена само защото съм решила да продължа напред и да уча това, което ще ми е по-приятно, по-интересно и по-перспективно... такава ли цена трябва да плащам заради това, че съм се отказала от миналата си сспециалност!? :shock: Мирише ми на точене на парички...
Гади ми се! :shock: :pukeright: :profileright:
And I keep...
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

The_Viper написа:Горанов ми го каза... и на мен ми се иска да НЕ е вярно, но щом той го казва..нали уж всичко знае въпросният...айде да не казвам какъв... и в момента освен да го напсувам други неща нямам намерение да му казвам! Затова ще си позволя да го цитирам. Ето го малкото ни разговорче във форума на сбо - така или иначе ми се загуби и малкото добро отношение и уважение, което имах и вече не ми пука:

Аз : "аз досега никога не съм влизала в суси затова не са ми ясни нещата- освен това не съм реално първокурсник- бях две години във ФКНФ -специалността не ми харесваше и сега кандидатствах наново и ме приеха в друг факултет и затова им е толкова объркано всичко. Досега просто не ми се е налагало да ползвам сситемата на СУСИ. "

господинът с тъпите заповеди
: "При Вас проблемите са повече, отколкото предполагате. Навярно не знаете и това, че всеки има право на общежитие еднократно за срока на една ОКС (образователно-квалификационна степен), а презаписали, прехвърлени и т.н. студенти, които са ползвали общежитие, след това доплащат размера на държавната субсидия. Преведено на популярен език това означава, че ако вече 2 години сте била на общежитие и сега сте отново 1 курс, ще можете да бъдете като бакалавър на общежитие най-много още 2 години, колкото биха Ви останали до завършване на бакалавърската степен, ако не се бяхте прехвърляли; освен това през тези 2 години ще трябва да доплащате държавната субсидия, която в момента е 30 лв./месец."

Според вас това нормално и справедливо ли е?! И аз трябва ли да заплащам тази цена само защото съм решила да продължа напред и да уча това, което ще ми е по-приятно, по-интересно и по-перспективно... такава ли цена трябва да плащам заради това, че съм се отказала от миналата си сспециалност!? :shock: Мирише ми на точене на парички...
Гади ми се! :shock: :pukeright: :profileright:
http://www.gospodarinaefira.com
Абсурдите не спират дотук.
Въпросният господин беше попитан от мен няколко въпроса по имейл, и тоя взе да ми обяснява, че съм двуличник, защото съм сипел псувни във фейсбук :shock: :shock: :lol: :lol: А аз за първи път се сблъсквам със съществуването му.

И да, гадно е, че няма орган, който да ги постави на място!
Ако съм директор на СБО - всички ще хвърчат с изключение на Гогова, която май е единствената, която знае за кво живее и къде се намира.
Идиокрация.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър

Мнение от The_Viper »

Двуличните са те.
ЗА мен проблема е голям - парите са много, особено пък за условията в общежитията, които са смешни и мизерни! Освен това аз имам право на нормален наем, тъй като съм бакалавър и БИ ТРЯБВАЛО през тези две години , които ми остават да си плащам същото, което плащат всички останали студенти. Аз с нищо не съм по различна от тях за да плащам двойно повече! Нито съм превишила възрастови граници , нито съм задочно, нито нещо подобно.. просто не знам къв им е проблема..
Можете ли да ми кажете дали тоя се опитва да си прави лични печалби от моя джоб, дали има наистина някъде такъв закон черно на бяло? Или просто се заяжда с мен, защото задавам много въпроси?
And I keep...
Spotlight
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от Spotlight »

Здравейте! Аз съм ще съм първи курс и от тази година има онлайн кандидатстване за общежитие. Тъй като в сайта uni-campus.net не пише какви документи са необходими, ако някой е наясно би ли ми казала? освен сканиран акт за раждане :bounce:
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Само акта и друдият документ ще си го попълниш, като отфорят формата за подаване на документи :wink:
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Spotlight
В началото бе словото

Мнение от Spotlight »

Мерси, и още нещо :D трябва ли да съм се регистрирала някъде ( СУСИ ?! ) за да мога да попълня този документ? Може и преди да са задавани тези въпроси, но аз пак да питам :D
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Да, виж предишната страница.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Spotlight
В началото бе словото

Мнение от Spotlight »

Нещо не разбирам.. Пише че ще си получа потребителското има след въвеждане на факултетен номер и ЕГН, обаче като ги въведа ми казва че потребителското ми име в СУСИ не е намерено. ?! :roll:
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър

Мнение от The_Viper »

Добре де- аз пак не съм разбрала - защо не ми дава достъп до пощата при положение, че "Достъпът до тази платформа, както и до всички други услуги и ресурси, предлагани в СУ, става с едно и също потребителско име и парола, същите които ви дават достъп до Системата за управление на студентска информация (СУСИ)." Аз успях да вляза в информационната система, а не успявам да вляза в това
https://email.uni-sofia.bg/zimbra/ :shock:
And I keep...
Аватар
phantasmagoria
От дъжд на вятър
Специалност: Българска филология
Обратна връзка:

Мнение от phantasmagoria »

Spotlight написа:Нещо не разбирам.. Пише че ще си получа потребителското има след въвеждане на факултетен номер и ЕГН, обаче като ги въведа ми казва че потребителското ми име в СУСИ не е намерено. ?! :roll:
Същотот и при мен..пише,че потребителското име не е намерено, пък и нямам каква регистрация да си правя никъде..и в сайта го няма това и в uni -campus не го намирам.. не знам какво му става на всичкото, ма не е ли най - добре да изчакаме до 1-ви септември?
Spotlight
В началото бе словото

Мнение от Spotlight »

The_Viper написа:Добре де- аз пак не съм разбрала - защо не ми дава достъп до пощата при положение, че "Достъпът до тази платформа, както и до всички други услуги и ресурси, предлагани в СУ, става с едно и също потребителско име и парола, същите които ви дават достъп до Системата за управление на студентска информация (СУСИ)." Аз успях да вляза в информационната система, а не успявам да вляза в това
https://email.uni-sofia.bg/zimbra/ :shock:
Лелеее сподели как успя да влезеш в СУСИ :О https://cas.uni-sofia.bg/index.php оттук ли? :?
Spotlight
В началото бе словото

Мнение от Spotlight »

phantasmagoria написа:
Spotlight написа:Нещо не разбирам.. Пише че ще си получа потребителското има след въвеждане на факултетен номер и ЕГН, обаче като ги въведа ми казва че потребителското ми име в СУСИ не е намерено. ?! :roll:
Същотот и при мен..пише,че потребителското име не е намерено, пък и нямам каква регистрация да си правя никъде..и в сайта го няма това и в uni -campus не го намирам.. не знам какво му става на всичкото, ма не е ли най - добре да изчакаме до 1-ви септември?
Ами да, в крайна сметка май така ще стане. Но 1-ви септември не е толкова далече все пак.
Заключено

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”