За останалото най-добре иди до информоционния център, но според мен се попълват нови документи, тъй като 3то е окончателното. За допълнителното първо трябва да се видят оставащите незаети места и наново да се подават документи. Все пак отиди накрак или звънни.
Класиране с по-ниска от 4.50 матура
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Blue Paradox
- В началото бе словото
- Специалност: Философия
- Курс: втори
Re: Класиране с по-ниска от 4.50 матура
Доколкото знам - Септември.
За останалото най-добре иди до информоционния център, но според мен се попълват нови документи, тъй като 3то е окончателното. За допълнителното първо трябва да се видят оставащите незаети места и наново да се подават документи. Все пак отиди накрак или звънни.
Corrige praeteritum, praesens rege, cerne futurum.
Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas.
Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas.
Е как така твоят е по-висок от минималния, пък не си класиран?!
- Never
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
- Обратна връзка:
С матура 4,49 и съответния кофециент му се получава по-висок бал от 3ките на изпита, НО всъщност не му зачитат матурата, понеже е под 4,50, таааа хем има бал, хем не го класират..aman написа:Е как така твоят е по-висок от минималния, пък не си класиран?!
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
Ясно. Ей, кофти наистина. И сега - допълнителният прием ще даде ли шанс?
Ходих до Ректората днеска и ми казаха, че другата седмица ще излезне в сайта информация, колко места са останали и ще се подават документи отделно за класиране. Вече дали ще има нови такси нямам представа, но със сигурност ще има подаване на документи!aman написа:Ясно. Ей, кофти наистина. И сега - допълнителният прием ще даде ли шанс?