ИЗБЕРИ ДА СПОРТУВАШ
Модератори: ники, Methuselah
Re: ИЗБЕРИ ДА СПОРТУВАШ
А със ските как стой положението?Аз си имам ски,ама примерно картата безплатна ли е или поне транспорта 
- stoycheva.veselina
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
- Курс: първи
И мен ме интересува въпросът за кънките на лед. Трябва ли да имаш собствени? И трябва ли да можеш да караш, или има възможност там да започнеш от нулата и да се научиш? Ако някой има някаква информация, моля да сподели 
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
А защо няма лакрос? Или водна топка поне? Или поло?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Спортът "ски" е само за студенти, които са били състезатели и участват от името на представителния отбор на Университета. През годината се подготвят със средствата на други спортове - лека атлетика, фитнес, катерене и др. Повече информация при преподавателите по ТАО и ски - Хиджов и Димитров от 3 до 5 октомври или преди това в Департамента по спорт.gerchooo написа:А със ските как стой положението?Аз си имам ски,ама примерно картата безплатна ли е или поне транспорта
- Never
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Обратна връзка:
Ама ентусиастите за кънки пак нищо не разбрахме?
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Не е задължително да си карал. Има групи за начинаещи и за напреднали, както във всеки спорт в Университета.stoycheva.veselina написа:И мен ме интересува въпросът за кънките на лед. Трябва ли да имаш собствени? И трябва ли да можеш да караш, или има възможност там да започнеш от нулата и да се научиш? Ако някой има някаква информация, моля да сподели
До понеделник ще имам по-подробна информация. За сега толкова.
Успех.
- stoycheva.veselina
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
Много благодаря. Щом има групи и за начинаещи, аз май си избрах спорта
Ще чакам и за по-подробната информация, основно за това дали трябва да си имаме кънки или може да наемаме на място. Аз съм ходила в Зимния дворец на спорта няколко пъти и съм си вземала на място.. Предполагам същото ще е възможно и сега?
- Never
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Обратна връзка:
То всъщност може даже да е там (В Зимния)... Ама не знам, просто ми се струва доста логично.
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
- hriskataaa
- От дъжд на вятър
- Специалност: Културология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
И аз да се присъединя
Някой може ли да ми даде информация за аеробиката?Знам,че занятията се привеждат на стадион "Академик" и ,че са всеки ден.Добри ли са условията и преподавателите?И там също ли има група за начинаещи
Някой може ли да ми даде информация за аеробиката?Знам,че занятията се привеждат на стадион "Академик" и ,че са всеки ден.Добри ли са условията и преподавателите?И там също ли има група за начинаещи
"През тялото й си преминаваше странно чувство.То я накара да остане жива достатъчно дълго,за да изживее живота си до него.Да се бори за единственото,за което знаеше,че е достатъчно добро,благородно и силно,за да си струва да рискува всичко-любовта. "
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами аеробиката е в Академик, не знам всеки ден ли са точно, но има почти всеки ден занятия. Вече в зависимост при кой преподавател си там си избираш по неговия график кога да идваш. Възможно е да ходиш и в часовете на другите преподаватели, само че от тях трябва да си вземеш бележка, че си бил на час и да я представиш на твоя преподавател :Р Просто се водиш на списък и после на изпит при преподавателя, при който отидеш и се запишеш
Едната учителка е доста печена - Минковска, за другите не знам
Иначе заличката не е лоша. По принцип е пълно. А група за начинаещи не ти трябва. Не е нищо кой знае колко сложно, нито кой знае какво. : )

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- hriskataaa
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Мерси много.
На сайта на СУ видях някакво разписание на тренировките, присъстваше само името на споменатата
г-жа Минковска,от понеделник до петък от 8 до 19ч.
Намерих и следната информация: клик
На сайта на СУ видях някакво разписание на тренировките, присъстваше само името на споменатата
г-жа Минковска,от понеделник до петък от 8 до 19ч.
Намерих и следната информация: клик
"През тялото й си преминаваше странно чувство.То я накара да остане жива достатъчно дълго,за да изживее живота си до него.Да се бори за единственото,за което знаеше,че е достатъчно добро,благородно и силно,за да си струва да рискува всичко-любовта. "
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ами часовете със сигурност не са от 8 до 19 от Понеделник до Петък - ето тука http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 05#p832105 можеш да видиш за Зимния семестър какъв им е бил графикът. Горе-долу ще се ориентираш какво ще е и този семестър.
Иначе ако искаш да се запишеш просто отиваш в Академик на обявените дати, казваш там в кафето, че искаш да се запишеш за Аеробика и те ще ти кажат на кои маси или къде кого да намериш. Преподавателите стоят на масичките отвънка с едни тетрадки и тефтери и записват.
Иначе ако искаш да се запишеш просто отиваш в Академик на обявените дати, казваш там в кафето, че искаш да се запишеш за Аеробика и те ще ти кажат на кои маси или къде кого да намериш. Преподавателите стоят на масичките отвънка с едни тетрадки и тефтери и записват.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- hriskataaa
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Да ви таковам и смешните спортове
А Снукър? А Покер? Кога?!
А Снукър? А Покер? Кога?!
The more you want, the easier you are to exploit
Това пък какви спортове са?