jadore написа:Нищо не ти е познато,защото лично познавам много хора дето влизат с връзки,с пари и тн дори в гимназията ми един така влезна - щото е племенник на директорката.Аз съм ходил 2 години на частни уроци и съм чел биологията си редовно.Учителката ми само казваше да си изкараме добри оценки и да влезем със знания и труд. Иии ето направих го, изкарах 5 на матурата със знанията си и какво???На матурата при нас всички преписваха,а момичето пред мен дето седеше ме пита какво е глава на сперматозоидwhite_cat написа:suzi_q написа:Не е казано че трябва да са слаби,жалкото е че за съжаление в нашата държава почти всичко е корупция и има много кандидат-студенти,които влизат с връзки и заемат местата на тези,които са положили някакво усилие за да влязат..това е моето мнение и не го натрапвам на никой
Много добре ми е позната тази ситуация, всички други са криви само ти не. Ти гледай себе си не останалите, щом се бориш за незаетите места значи не си положила достатъчно усилие през годината.. толкова ми е познатоа после изкара 5.60??? Е те такива дето преписват и лъжат и с пари да дават и тн нямат право да влизат никъде.Мн ме е яд,че толко труд ударих,а не съм приет на нито едно класиране.Така че може би да-другите са криви
Във същото положение съм и аз !Толкова усилия положих и накрая не успях..и сега ми иде да се изям от яд !