мда
1. обичам да стоя на едно място и нищо да не правя (от вр на вр да пия и да пуша отправил неясен взор към далечината (където може да има опияняваща красота на природата или пък купчина боклук))
2. обожавам мириса на кафе, както и мн др мириси
3. като малък гледах много ама мн тв (само ефирните телевизии, нямах кратун нетуърк), знаех наизуст песничките и текста от рекламите, някои странни рецепти за готвене, вс филми и сериали, вс детски. цъках и на комп (помня още Правец с каратеката и ония старите големи дискети или трепкащото вълнение от отварянето на кутията ахах и тн а и четях мн - често по 3 книги едновременно, а и излизах супер мн навън - брех от къде време за вс това- сега само лежа п оцял ден
4. понякога говоря много, също така мразя излишните неща - инт оксиморон - странно, че корена на думата е морон :Д често целенасочено игнорирам мн неща на принципа Try not giving a ..... то в България тази странна и абсурдна страна...то и живота ми си е абсурден малко
5. чупил съм си мн неща и съм се удрял много - няам късмет нешо, мога да изпиша цяла голяма страница със ситен шрифт с инциденти
6. като се напия понякога се катеря по дървета, а и малко се променям. обичам да слушам мн музика и още мн др неща
"... the only people for me are the mad ones, the ones who are mad to live, mad to talk, mad to be saved ..."
"I saw that my life was a vast glowing empty page and I could do anything I wanted."
"The silence was an intense roar."