Неприети на трето класиране???
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- white_cat
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: първи
Re: Неприети на трето класиране???
Аз пък се надявам да няма допълнителен прием..
- Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
- suzi_q
- От дъжд на вятър
- Специалност: Неформално образование
- Курс: втори
white_cat написа:Аз пък се надявам да няма допълнителен прием..
и защо ?!
- white_cat
Какви оценки трябва да имаш, че да не се класираш за нито едно от трите класирания>

- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Обратна връзка:
Слаби
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
- suzi_q
- От дъжд на вятър
Не е казано че трябва да са слаби,жалкото е че за съжаление в нашата държава почти всичко е корупция и има много кандидат-студенти,които влизат са със връзки и заемат местата на тези,които са положили някакво усилие за да влязат..това е моето мнение и не го натрапвам на никой 
Последно промяна от suzi_q на 16 Авг 2011, 13:02, променено общо 1 път.
Добре бе пичове, айде някой да се хване и да обясни как точно стоят нещата за четвърто класиране. Какво точно трябва да се направи след като се обяви от ректората, че ще има допълнителен прием. Ще може ли да се влиза в специалности, които не си писал преди това и четох, че трябва някакви декларации да се пускат. Мерси
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Обратна връзка:
Като излезе информацията за местата ще си бъде обяснено всичко. Можеш да кандидатстваш за всичко, за което имаш необходимите оценки - от изпити или други регламентирани места. И не е четвърто класиране защото самата форма за приемане е коренно различна от класирането 
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
Ок мен, а можеш ли да ми обясниш формата :/
- white_cat
suzi_q написа:Не е казано че трябва да са слаби,жалкото е че за съжаление в нашата държава почти всичко е корупция и има много кандидат-студенти,които влизат с връзки и заемат местата на тези,които са положили някакво усилие за да влязат..това е моето мнение и не го натрапвам на никой
Много добре ми е позната тази ситуация, всички други са криви само ти не. Ти гледай себе си не останалите, щом се бориш за незаетите места значи не си положила достатъчно усилие през годината.. толкова ми е познато
- suzi_q
- От дъжд на вятър
white_cat написа:suzi_q написа:Не е казано че трябва да са слаби,жалкото е че за съжаление в нашата държава почти всичко е корупция и има много кандидат-студенти,които влизат с връзки и заемат местата на тези,които са положили някакво усилие за да влязат..това е моето мнение и не го натрапвам на никой
Много добре ми е позната тази ситуация, всички други са криви само ти не. Ти гледай себе си не останалите, щом се бориш за незаетите места значи не си положила достатъчно усилие през годината.. толкова ми е познато
Както казваш ти- ГЛЕДАЙ СЕБЕ СИ !!!
-
DarkFlames
- В началото бе словото
white_cat написа:Какви оценки трябва да имаш, че да не се класираш за нито едно от трите класирания>
Само ще ти кажа, че за Английска филология балът ми не беше мръднал и грам за всичките класирания. Доста арогантно изказване от твоя страна, не мислиш ли?
Да, наистина, оценката от изпита ми е 4.20, но това не означава, че нямам желание да уча, а точно обратното - имам пропуски и искам да ги попълня. Лично аз никога няма да се запиша на курсовете от университета, където практически получаваш отговорите на теста, за да влезна!
white_cat написа:suzi_q написа:Не е казано че трябва да са слаби,жалкото е че за съжаление в нашата държава почти всичко е корупция и има много кандидат-студенти,които влизат с връзки и заемат местата на тези,които са положили някакво усилие за да влязат..това е моето мнение и не го натрапвам на никой
Последно промяна от jadore на 16 Авг 2011, 22:27, променено общо 1 път.
- Never
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Обратна връзка:
Хората с предразсъдъците да имат предвид, че не всички пишат по 20 специалности. Аз като си подавах документите имаше хора с по 2-3, така че е напълно възможно да имаш прилична оценка и пак да не те приемат на нито едно класиране (особено ако си си избрал нещо популярно като право, психология и т.н.)
Некласираните също да се поставят на наше място. Кандидат-студентска практика е да пишеш почти всичко, за което имаш оценка, за да си сигурен, че ще се приемат поне нещо. Затова доста хора веднага отдават некласирането ви на супер ниска оценка, дори да не е така.
Става въпрос за различни приоритети, а понякога просто за прекалена целенасоченост. (което не го казвам като нещо непременно лошо)
Peace.
Некласираните също да се поставят на наше място. Кандидат-студентска практика е да пишеш почти всичко, за което имаш оценка, за да си сигурен, че ще се приемат поне нещо. Затова доста хора веднага отдават некласирането ви на супер ниска оценка, дори да не е така.
Става въпрос за различни приоритети, а понякога просто за прекалена целенасоченост. (което не го казвам като нещо непременно лошо)
Peace.
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
Пич сиNever написа:Хората с предразсъдъците да имат предвид, че не всички пишат по 20 специалности. Аз като си подавах документите имаше хора с по 2-3, така че е напълно възможно да имаш прилична оценка и пак да не те приемат на нито едно класиране (особено ако си си избрал нещо популярно като право, психология и т.н.)
Peace.
- stasinka
- Драскач
- Специалност: Туризъм
Ето, аз съм пример точно за това. Писах само едно желание. Просто защото не исках само да вляза нещо си... Вярно, приеха ме на първо класиране, но ако не бяха, щях да си чакам до последно и за допълнителен щях да се натискам...
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)