КЪДЕ ДА УЧА?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Paisii
В началото бе словото

КЪДЕ ДА УЧА?

Мнение от Paisii »

Колеги, вижте тук намерих много интересен портал,който може да ни бъде полезен: http://www.kadedaucha.com
Има всякаква информация за кандидатстване.
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Яко, първият университет в списъка им е "Московски държавен индустриален университет", който го даваха по "Господари на ефира", че не е легитимен :lol:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Те повечето и от останалите са такива. Нещо като университетски ъндърграунд! Мноо яко! :lol: :lol:
Paisii
В началото бе словото

Мнение от Paisii »

Vaskes написа:Яко, първият университет в списъка им е "Московски държавен индустриален университет", който го даваха по "Господари на ефира", че не е легитимен :lol:
Установих,че не е първият този университет.Просто те се сменят през някакъв интервал, доколкото успях да разбера.А там виждам, че ги има всички университети в България,начело със Софийския .
Последно промяна от Paisii на 29 Юни 2006, 09:21, променено общо 1 път.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Да-да, още по-зле! :lol: :lol:
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Е, айде сега, поне са се постарали хората :)
Едва ли някой толкова не знае къде да учи, че да опре до този сайт, но все пак има интересни неща :)
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: И вола се старае, но не работи в системата на висшето образование... :wink:
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Joker написа::lol: И вола се старае, но не работи в системата на висшето образование... :wink:
Понякога имам чувството, че точно такива работят там :D Е, поне що се отнася до основното и средното образование, за висшето предстой да разбера :)
lavender
В началото бе словото

Re: КЪДЕ ДА УЧА?

Мнение от lavender »

Paisii написа:Колеги, вижте тук намерих много интересен портал,който може да ни бъде полезен: http://www.kadedaucha.com
Има всякаква информация за кандидатстване.
Сайтът е готин и с много съдържание. Намерих вътре доста неща, които ми трябваха.
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Сега така и така сте отворили темичка "Къде да уча", аз ще се възползвам, като я видоизменя мъъничко. Пак ще ви искам съвет :)
Аз принципно пуснах документи само за СУ, обаааче всичките ми приятели ме навиват да кандидатствам и в УНСС. Вие какво ще кажете? Да ходя ли и там на изпити?
Аватар
Aerven
В началото бе словото

Мнение от Aerven »

ами това можеш го реши само ти :?
Все апк е още една възможност, нали?! 8) малко е рисковано да пробваш само в един университет- тр или да си уверена1000% в знанията си или да си изкарала супер оценка на предварителен
Виж специалностите- дали ти допадат или не, дали ти се учи такова или не...
има мн фактори по който да определш :roll:
според мен- пробвай и там :mrgreen: Повечето от хората, който ще кандидатстват в СУ ще ходят и в УНСС

пожелавам ти успех :flower:
Спрях да се моля на Бог, когато осъзнах че се моля на себе си.
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Както каза Aerven, зависи дали специалностите там ти допадат. Мен също повечето хора, като разберат, че ще кандидатствам само в СУ и ми казват да пробвам и в УНСС, но там не си харесвам специалност. Всъщност не просто ще кандидатствам само в един университет, а и само с две специалности :) (всъщност писах девет, но ей така, да заемат място). Ако не ме приемат - ще пробвам догодина. Не виждам какво толкова му е фаталното ако не те приемат от първия път, особено ако си момиче (аз съм момче, но пък съм освободен от военна служба).
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Vaskes написа: Не виждам какво толкова му е фаталното ако не те приемат от първия път, особено ако си момиче (аз съм момче, но пък съм освободен от военна служба).
Ами фаталното е, че през тази една година нещата се забравят, ако не се упражняват... Пък ако не ме приемат примерно, аз ще трябва да почна работа, да се занимавам с много други неща и от година на година оценката ми по тоя изпит ще намалява, а правопропорционално с нея и възможността ми да ме примат :roll: Аз затова кандидатствам в 2 университета за около 50 специалности общо :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

black_lady написа:Ами фаталното е, че през тази една година нещата се забравят, ако не се упражняват... Пък ако не ме приемат примерно, аз ще трябва да почна работа, да се занимавам с много други неща и от година на година оценката ми по тоя изпит ще намалява, а правопропорционално с нея и възможността ми да ме примат :roll: Аз затова кандидатствам в 2 университета за около 50 специалности общо :twisted: :twisted: :twisted:
хахаахаха, само така :!: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Tesa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Tesa »

Не искам да се натрапвам във форума на СУ, но само да кажа,че и УНСС не е лош университет и има хубави специалности, като не всички са обвързани пряко с икономик... Пробвай и там, може пък това да нее толкова лош избор? С какво ще кандидатстваш?
Изображение
Не ме питай защо те обикнах още първия ден, питай ме ако те изгубя какво ще остане от мен!
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”