Книгоиздаване 2011-2015
Модератор: Шепот
- phessy
- В началото бе словото
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: Книгоиздаване 2011-2015
и аз писах френски
Да, така е.Philip написа:Аз също записах английски,но всеки сам си преценява.
Но все пак е по-добре някой език, който си учил вече...
- marchelle
- В началото бе словото
- Курс: първи
и аз записах английски тъй като ми казаха,че нов език във фжмк няма да науча.
~~~
You think you're funny?
-I think I'm adorable!
You think you're funny?
-I think I'm adorable!
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Правилно си разбрала - по-добрата опция е да дадеш пари и време за сертифицирани курсове, пред това да загубиш време и нерви в напразни усилия за езика 
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
-
Philip
- Пишете, о, братя
- Адрес в галерията на СУ: forum.uni-sofia.bg
Абсолютно съм съгласен! В СУ трябва да следваш филология за да си убеден,че владееш чужд език на високо ниво.В нашия случай сертификатните курсове са най-добрия вариант.В ФЖМК ме съмнява да преподават езиците на високо ниво,по скоро се водят упражнения отколкото да се надгражда.
Здравейте : ) Аз съм Ивет,влязох с бал 25.31 и се записах след първо класиране,избрах да уча испански 
-
Philip
- Пишете, о, братя
Добър избор! Между другото имаме страница във фейсбук:"Специалност Книгоиздаване 2011-2015".Който иска може да се присъедини.Може и да се повтарям с тази информация,но е добре да знаят и новите във форума.
- Шепот
- Стенограф
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Не я откривам фейсбуук страницата.
Ако искаш, направо пусни линк?
Аз направих преди години една страница за специалността - заповядайте, ако искате.
Не е разделена на курсове. Честно казано, е малко позаспала, но това лесно може да се промени. 
Относно езиците, когато бях първи курс все още бяха свободноизбираеми и аз не записах. Това, което помня от единствения път, когато отидох на английски, беше, че жената каза, че не приема хора, които никога досега не са учили английски. Останалите ги разпредели на три нива. Но нея я смениха после, та не знам сега каква е системата.
Хубаво е, че вече предварително записвате език, защото преди се съобщаваше на 1 октомври, че трябва да се избира език и наставаше един хаос, едно лепене на бележки по информационното табло кога ще идва преподавател по някакъв език във ФЖМК, че да се запишат желаещите при него и т.н. Беше голяма бъркотия.
Спортът наистина е задължителен първите две години, избира се какъв да е всяка година (можете да запишете един и същи, или да го смените догодина). Препоръчвам ви максимално бързо да си изберете, защото местата в по-желанит е спортове бързо свършват и накрая има хора, на които се налага да спортуват това, за което успеат да се вместят.
Аз направих преди години една страница за специалността - заповядайте, ако искате.
Относно езиците, когато бях първи курс все още бяха свободноизбираеми и аз не записах. Това, което помня от единствения път, когато отидох на английски, беше, че жената каза, че не приема хора, които никога досега не са учили английски. Останалите ги разпредели на три нива. Но нея я смениха после, та не знам сега каква е системата.
Хубаво е, че вече предварително записвате език, защото преди се съобщаваше на 1 октомври, че трябва да се избира език и наставаше един хаос, едно лепене на бележки по информационното табло кога ще идва преподавател по някакъв език във ФЖМК, че да се запишат желаещите при него и т.н. Беше голяма бъркотия.
Спортът наистина е задължителен първите две години, избира се какъв да е всяка година (можете да запишете един и същи, или да го смените догодина). Препоръчвам ви максимално бързо да си изберете, защото местата в по-желанит е спортове бързо свършват и накрая има хора, на които се налага да спортуват това, за което успеат да се вместят.
~ Кътчето ~
- marchelle
- В началото бе словото
на мен точно за английския ми казаха следното: влизаш 2-3 пъти мах,ходиш на изпити-взимаш ги и това е...
а колкото до спорта-кои точно са най-желаните??? вяврвайте ми аз спорт не мога да си избера-толкова са много
а колкото до спорта-кои точно са най-желаните??? вяврвайте ми аз спорт не мога да си избера-толкова са много
~~~
You think you're funny?
-I think I'm adorable!
You think you're funny?
-I think I'm adorable!
Туризъм избериmarchelle написа:на мен точно за английския ми казаха следното: влизаш 2-3 пъти мах,ходиш на изпити-взимаш ги и това е...
-
Philip
- Пишете, о, братя
Кой ти е казал това за английския?marchelle написа:на мен точно за английския ми казаха следното: влизаш 2-3 пъти мах,ходиш на изпити-взимаш ги и това е...
- Al-x4o
- От дъжд на вятър
- Специалност: Публична комуникация
- Курс: семестриално завършил
- Обратна връзка:
Е, добре дошли! Избрали сте си хубава специалност и бъдете сигурни, че ще получите най-доброто образование във ФЖМК.
Между другото, ако искате да ви направим блог с разширение azcheta.com, само подайте сигнал
Поздрави,
Алекс, Аз чета
екс-ФЖМКар
Между другото, ако искате да ви направим блог с разширение azcheta.com, само подайте сигнал
Поздрави,
Алекс, Аз чета
екс-ФЖМКар
-
Philip
- Пишете, о, братя
Аз съм "за" блога !