Тема за КС въпроси от различно естество vol.3
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- YourNewLover
- В началото бе словото
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.3
А след като на 2ро и 3то класиране съм приета в различни специалности в един и същи факултет (потвърдила съм си мястото от 2ро, следователно дипломата ми е там), трябва само да си попълня документите за записване, без да правя каквото и да било повече с дипломата, така ли?
The only way to get rid of a temptation is to yield to it!
Да.YourNewLover написа:А след като на 2ро и 3то класиране съм приета в различни специалности в един и същи факултет (потвърдила съм си мястото от 2ро, следователно дипломата ми е там), трябва само да си попълня документите за записване, без да правя каквото и да било повече с дипломата, така ли?
И да си платиш таксата.
- YourNewLover
- В началото бе словото
BTW написа:Да.YourNewLover написа:А след като на 2ро и 3то класиране съм приета в различни специалности в един и същи факултет (потвърдила съм си мястото от 2ро, следователно дипломата ми е там), трябва само да си попълня документите за записване, без да правя каквото и да било повече с дипломата, така ли?
И да си платиш таксата.
The only way to get rid of a temptation is to yield to it!
- thespring
- От дъжд на вятър
- Специалност: социални дейности-задочно
- Курс: първи
Хммм а таксата в самия факултет ли се плаща или ...
http://www.facebook.com/groups/242747945759568/
Групата на Социални дейности 2011-2012
http://www.facebook.com/groups/209619992432185/
Групата на Социални дейности задочно 2011-2012
Групата на Социални дейности 2011-2012
http://www.facebook.com/groups/209619992432185/
Групата на Социални дейности задочно 2011-2012
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
В някоя от касите на СУ, не във всеки факултет има.
Най-добре.thespring написа:Хммм а таксата в самия факултет ли се плаща или ...
Ректората - паричен салон.
Ами всъщност е логично да остава така, защото въщност ти си приета ПРИ 1 ЕТАП, не при втори, нали?thespring написа:Да потвърдила съм го,но май просто така си остава и нище не пише просто балът се е смъкнал на мен не ми достига и си стой така.Christopher написа:А ти потвърдила ли си участието си за 3 класиране ? : )
Някой има ли минималния бал за Английска филология за мъже от 3то класиране? Защото май от първо не е мръднал 
- joysana
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
Аз така като гледам има доста свободни места след 3-то класиране. Дали ще има пак допълнителен прием ?
И се чудя защо примерно за логопедията не са приели никой на 3-то класиране , като има 33 свободни места ? И не става въпрос само за логопедията , а и за други специалности
И се чудя защо примерно за логопедията не са приели никой на 3-то класиране , като има 33 свободни места ? И не става въпрос само за логопедията , а и за други специалности
"Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии."
Фридрих Ницше
"За да бъде човек безупречен член на стадо овце, трябва преди всичко той самият да стане овца."
А.Айнщайн
Фридрих Ницше
"За да бъде човек безупречен член на стадо овце, трябва преди всичко той самият да стане овца."
А.Айнщайн
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Няма желаещи. 
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
А не е ли възможно просто всичките тия 33 места да са били заети на второто класиране и затова да няма как да има приет още някой? Нали на стената пишат само НОВОприетите, не и тези, които са записани или потвърдили
- white_cat
- Танцуващия с клавиатури
Пратете линк със свободните места, че нещо не го намирам.. 
- Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
- joysana
- В началото бе словото
No Код Специалност Форма на обучение Бал Места min БАЛ
7 101 Логопедия редовно 21.96 33 22.40
Общо местата за логопедията са 45 и не намирам логика да са приели само 12 човека и то само на първо и второ класиране . Това са резултатите от трето , като аз се надявах да ме приемат , но уви не стана.
За това си мисля , че може би ще има допълнителен прием. За културология и публична администрация пък след първо класиране не са приели никой , а има по 40 свободни места и за двете.
15 7 Културология редовно 24.55 40 26.56
16 6 Публична администрация редовно 21.20 40 26.50
7 101 Логопедия редовно 21.96 33 22.40
Общо местата за логопедията са 45 и не намирам логика да са приели само 12 човека и то само на първо и второ класиране . Това са резултатите от трето , като аз се надявах да ме приемат , но уви не стана.
За това си мисля , че може би ще има допълнителен прием. За културология и публична администрация пък след първо класиране не са приели никой , а има по 40 свободни места и за двете.
15 7 Културология редовно 24.55 40 26.56
16 6 Публична администрация редовно 21.20 40 26.50
"Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии."
Фридрих Ницше
А.Айнщайн
Фридрих Ницше
А.Айнщайн
- yolinaA
- Пишете, о, братя
- Специалност: Културология
- Курс: втори
Те тези места са като цяло бройките за самата специалност. Не са заети/незаети.
- joysana
- В началото бе словото
Аз не съм ходила до химическия , гледам си класирането на сайта . И там където пише места би следвало да са свободните места след класирането , но дори числото 33 да показва броя на приетите , то пак остават 12 места.aman написа:А не е ли възможно просто всичките тия 33 места да са били заети на второто класиране и затова да няма как да има приет още някой? Нали на стената пишат само НОВОприетите, не и тези, които са записани или потвърдили
Нещо нищо не мога да разбера.
Фридрих Ницше
А.Айнщайн
Фридрих Ницше
А.Айнщайн