ИЗБЕРИ ДА СПОРТУВАШ
Модератори: ники, Methuselah
- Never
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: ИЗБЕРИ ДА СПОРТУВАШ
Защо чак сега разбирам, че има кънки на лед? Значи се колебая между това и съвременните танци, а по възможност бих записала и двете. Ако промените формата на анкетата по начина, предложен от MidwinterSun, даже ще гласувам. =)
А кънките дали са само през зимата? И в Зимния дворец ли са? И трябва ли да си имаме прилични кънки, че моите не са особено добри?
А кънките дали са само през зимата? И в Зимния дворец ли са? И трябва ли да си имаме прилични кънки, че моите не са особено добри?
Последно промяна от Never на 12 Авг 2011, 11:22, променено общо 1 път.
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
Аз мисля да ходя на плуване, по възможност и на фитнес. Ако избера плуване на първо място, това означава ли, че само оценката по плуване ще ми влиза в успеха?
- Impossibilities
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: втори
Аз пък се заинтересувах от катеренето. На страницата в сайта, където приканват първокурсниците да си изберат спорт, пише: "В спортовете като катерене, плуване, фитнес, тенис - местата свършват още през първите два дни." Да разбирам, че е популярно сред студентите и те са доволни от базата и всичко останало? Дали е проблем, ако никога преди не си се занимавал с катерене? 
Като се замисля, туризмът също не звучи зле. Всяка седмица ли се ходи на походи?
Като се замисля, туризмът също не звучи зле. Всяка седмица ли се ходи на походи?
-
DarkRow
- В началото бе словото
- Специалност: Медицина
Сродна душа!Impossibilities написа:Аз пък се заинтересувах от катеренето. На страницата в сайта, където приканват първокурсниците да си изберат спорт, пише: "В спортовете като катерене, плуване, фитнес, тенис - местата свършват още през първите два дни." Да разбирам, че е популярно сред студентите и те са доволни от базата и всичко останало? Дали е проблем, ако никога преди не си се занимавал с катерене?
- Impossibilities
- В началото бе словото
Абсолютно.DarkRow написа:Сродна душа!
- Never
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Обратна връзка:
О, ако ще има хорър сценарии и аз съм ЗА, трябва все някога да изпробвам теорията си, че съм достатъчно умна, за да оцелея в такъв филм. xD
И все пак правило номер 1 би трябвало да бъде да избягваш такива ситуации, така че май с туризма не ни е писано.
И все пак правило номер 1 би трябвало да бъде да избягваш такива ситуации, така че май с туризма не ни е писано.
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Благодаря на всички за активността!
Анкетата е с един отговор, за да се получи по-реална информация за желанията Ви.
Това не означава, че след месец и половина - два (до 7 октомври), не може да се запишете за друг избран от Вас спорт.
С тази анкета, не само получаваме информация, но и Ви предизвикваме да помислите за възможностите и да имате време да изберете подходящия или най-интересния за Вас спорт.
Информация за спортовете и други новини може да видите в страницата на Департамента:
http://www.uni-sofia.bg/Sports_Department.
До една - две седмици ще има подробна информация за всички спортове и възможностите за записване, практикуване и организация.
Не забравяйте за възможността да участвате в спортния лагер на море август-септември 2011 г.
Анкетата е с един отговор, за да се получи по-реална информация за желанията Ви.
Това не означава, че след месец и половина - два (до 7 октомври), не може да се запишете за друг избран от Вас спорт.
С тази анкета, не само получаваме информация, но и Ви предизвикваме да помислите за възможностите и да имате време да изберете подходящия или най-интересния за Вас спорт.
Информация за спортовете и други новини може да видите в страницата на Департамента:
http://www.uni-sofia.bg/Sports_Department.
До една - две седмици ще има подробна информация за всички спортове и възможностите за записване, практикуване и организация.
Не забравяйте за възможността да участвате в спортния лагер на море август-септември 2011 г.
-
DarkRow
- В началото бе словото
- Специалност: Медицина
Ако не си падаш много спортистка, повярвай ми, катеренето няма да ти хареса...Impossibilities написа:Абсолютно.DarkRow написа:Сродна душа!Трябва да призная, че не си падам много спортистка - заради това и се опитвам да си намеря занимание, което да ми бъде интересно. Може да се засечем в някоя от групите. Само ме притеснява, че засега всички се изказват много негативно за този туризъм. Не мога да си представя защо. Все пак някаква група хора се събира, върви, върви и накрая се връща обратно. Изключвайки хорър сценариите, какво толкова може да се обърка?
Туризъм май. 
Какъв е този лагер? За всички студенти ли е? И за новите ли?admin.sport написа:Благодаря на всички за активността!
Извинявам се, намерих информацията, но никъде не пише каква е таксата?
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Какъв е този лагер? За всички студенти ли е? И за новите ли?[/quote]
Лагерът е за всички желаещи студенти от СУ, вкл. и за новите.
Записване в 120 стая, Ректората.
Инфо в страницата на Департамента http://www.uni-sofia.bg/Sports_Department, и във Фейсбук.
Лагерът е за всички желаещи студенти от СУ, вкл. и за новите.
Записване в 120 стая, Ректората.
Инфо в страницата на Департамента http://www.uni-sofia.bg/Sports_Department, и във Фейсбук.
Еми няма за таксата нищо...
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 65&t=19941 - 215 лв.aman написа:Извинявам се, намерих информацията, но никъде не пише каква е таксата?
- Legolassss
- В началото бе словото
И аз да си кажа - сродни души!DarkRow написа:Ако не си падаш много спортистка, повярвай ми, катеренето няма да ти хареса...Иначе според мен проблема с туризма не би трябвало да идва от това, че нещо може да се обърка, а че ходят на походи по 3 часа, два пъти в годината... Аз се чудя дали не е най-добре да запиша катерене, а туризма, преходите и т.н. сам да си ги практикувам, както е било досега
Where now the horse and the rider? where is the horn that was blowing?...
They have passed like rain on the mountain, like a wind in the meadow;
The days have gone down in the West behind the hills into shadow.
They have passed like rain on the mountain, like a wind in the meadow;
The days have gone down in the West behind the hills into shadow.