Айде пак за общежитията..
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Айде пак за общежитията..
Ае аз какво другарче ще имам.. по факултети ли е?Хипотетично.. в Стопански факултет съм. Може ли да имам съквартирант от Богословски факултет?
- icaci
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Защо не попиташ във форума на Поделение "Социално-Битово Обслужване" към СУ на адрес: http://www.uni-campus.net/forum/. Там можеш да получиш отговор или от някой член на КСБВУ, или от самия директор на поделението.
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
Във форума не са толкова нощни птици като нас тука ;)
Форума там спи.. а от прекрасно подредения им сайт не успях да намеря отговор на толкова простичък въпрос като моя 
...
Е, имах предвид че няма студенти и кандидат(-)студенти във форума там.. пък и запитването ми не е чак толкова официално
просто ми е интересно
...
Е, имах предвид че няма студенти и кандидат(-)студенти във форума там в този късен нощен час.. пък и запитването ми не е чак толкова официално
просто ми е интересно
- icaci
- Да живей словото
- Обратна връзка:
На молба-декларацията, която подаваш, има поле от вида "Желая да бъда настанен в една стая с /трите имена, ЕГН, факултет, ..../". Там попълваш данните на твоя приятел, а той попълва твоите данни в неговата молба-декларация. По възможност ще ви настанят заедно. Ако не, отивате в КСБВУ в бл. 42Б и на място уреждате евентуално прехвърляне.
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А ако са момиче и момче става ли?xpucmo написа:На молба-декларацията, която подаваш, има поле от вида "Желая да бъда настанен в една стая с /трите имена, ЕГН, факултет, ..../". Там попълваш данните на твоя приятел, а той попълва твоите данни в неговата молба-декларация. По възможност ще ви настанят заедно. Ако не, отивате в КСБВУ в бл. 42Б и на място уреждате евентуално прехвърляне.

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
За тая работа трябва съгласието на двамаIce_Spirit написа:Тр да сте женени,за да сте в една стая![]()
Имаш ли такива намерения

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- icaci
- Да живей словото
- Обратна връзка:
По въпроса се е писало много. Официалното становище на управата е, че не могат да се настаняват разнополови личности в една стая. Един от мотивите е, че никога не се знае, кога въпросната двойка ще реши да се разделят и да искат да ги местят по други стаи и т.н. То не, че и бракуваните двойки не могат да изпаднат в същата ситуация, но...
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Айде пак за общежитията..
Може да имаш съквартирант от всеки един факултет- даже двама от 2 различни факултетаslavcho написа:Ае аз какво другарче ще имам.. по факултети ли е?Хипотетично.. в Стопански факултет съм. Може ли да имам съквартирант от Богословски факултет?

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
аз мисля, че притеснението на Славчо е по-скоро да НЕ бъде настанен с "другарче" от Богословския факултет
Споко, приеми го като забавно предизвикателство
а Принцеса е права, че като сте от различни факултети(дори различни специалности) е интересно. Моите съквартирантки учиха 1.английска филология, 2. скандинавистика, 3. МО. а аз самата уча право... представете си по време на сесия, всеки като е с ПРОБЛЕМИТЕ си к'ва лудница става

Споко, приеми го като забавно предизвикателство
а Принцеса е права, че като сте от различни факултети(дори различни специалности) е интересно. Моите съквартирантки учиха 1.английска филология, 2. скандинавистика, 3. МО. а аз самата уча право... представете си по време на сесия, всеки като е с ПРОБЛЕМИТЕ си к'ва лудница става
- ksk'06 info
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Екипът на Кандидатстудентския Информационен Център желае успех на всички кандидатстуденти! 
Ще се радваме да Ви бъдем от полза с информацията и усмивките, с които разполагаме! А вече ни има и on-line!
N.B.: Препоръчваме на кандидатстудентите, желаещи да се обръщат към нас on-line, това да става на посочения e-mail адрес или чрез ICQ поради огромния обем на теми и мнения във форума на Университета!
Ще се радваме да Ви бъдем от полза с информацията и усмивките, с които разполагаме! А вече ни има и on-line!
N.B.: Препоръчваме на кандидатстудентите, желаещи да се обръщат към нас on-line, това да става на посочения e-mail адрес или чрез ICQ поради огромния обем на теми и мнения във форума на Университета!
СУ "Св. Климент Охридски"
Кандидатстудентски Информационен Център
адрес: София, бул. "Цар Освободител" 15, Северно крило, ет.1
тел.: 02/9308380, 02/8467429
e-mail: ksk_2006@abv.bg
Кандидатстудентски Информационен Център
адрес: София, бул. "Цар Освободител" 15, Северно крило, ет.1
тел.: 02/9308380, 02/8467429
e-mail: ksk_2006@abv.bg