Общежития на ФМИ
Модератори: Methuselah, thegirl
- wildcat
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Общежития на ФМИ
Ако може някой колега (хе хе
) да разясни кои са блоковете на ФМИ и ква е хавата, кой блок е най-хубав, такива неща. Благодаря предварително 
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Re: Общежития на ФМИ
Няма блокове на отделните факултети.
Виж, ако искаш в кои са настанявани миналата година - http://uni-campus.net/klasacia_2010_1/fmi.html
И по принцип настаняват на произволен принцип, т.е. не се знае в кой блок ще си и в стаята дали другите ще са от същия факултет.
Виж, ако искаш в кои са настанявани миналата година - http://uni-campus.net/klasacia_2010_1/fmi.html
И по принцип настаняват на произволен принцип, т.е. не се знае в кой блок ще си и в стаята дали другите ще са от същия факултет.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Зависи как си го направиш сам. В семейните по принцип е най-добре, защото са най-широки, май всички са с тераса и коридор. 51ви е ремонтиран, там е много добре. Някой казват, че е много строга дисциплината, но други, че като те запомни домакинката нямаш проблеми. общо взето 57ми, 52ри и 51ви са най-добре за софийския. 8ми и 18ти също са ремонтирани, но 8ми е много забит, а пък 18ти чух, че е много тясно и дори през зимата умираш от жега.
Компютърни науки 1 курс
Абе Сашо, живееш от една година на общежитие и все още не си забелязал,че половината стаи нямат терасаmorfei написа:Зависи как си го направиш сам. В семейните по принцип е най-добре, защото са най-широки, май всички са с тераса и коридор. 51ви е ремонтиран, там е много добре. Някой казват, че е много строга дисциплината, но други, че като те запомни домакинката нямаш проблеми. общо взето 57ми, 52ри и 51ви са най-добре за софийския. 8ми и 18ти също са ремонтирани, но 8ми е много забит, а пък 18ти чух, че е много тясно и дори през зимата умираш от жега.
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
В 18 блок, декември месец, на отворени прозорци всички по къс ръкавmorfei написа: пък 18ти чух, че е много тясно и дори през зимата умираш от жега.
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
rounders написа:Абе Сашо, живееш от една година на общежитие и все още не си забелязал,че половината стаи нямат терасаmorfei написа:Зависи как си го направиш сам. В семейните по принцип е най-добре, защото са най-широки, май всички са с тераса и коридор. 51ви е ремонтиран, там е много добре. Някой казват, че е много строга дисциплината, но други, че като те запомни домакинката нямаш проблеми. общо взето 57ми, 52ри и 51ви са най-добре за софийския. 8ми и 18ти също са ремонтирани, но 8ми е много забит, а пък 18ти чух, че е много тясно и дори през зимата умираш от жега.
В семейните има различни стаи - двойки с тераса, двойки без тераса, 2+1 и не знам какви още, но тези са основните. И вярно си е по-широко.

- morfei
- Форумно зомби
Абе всички стаи дето са срещу асансьора имат тераса. Другите пък съм виждал, че има тераси и откъм входа. Не ги знам кои са тея стаи без тераса.... 
Компютърни науки 1 курс
Аз лично съм влизала в една такава от страната срещу асаньора и в една от страната на асансьора. Принципно в сайта на уни-кампус мисля, че бяха описани и пишеше стаите, завършващи на еди си колко си, от какъв тип са (само за семейните обаче май, но ме мързи да проверявам сега).

Като влизаш в нашия вход се загледай,че половината стаи нямат терасаmorfei написа:Абе всички стаи дето са срещу асансьора имат тераса. Другите пък съм виждал, че има тераси и откъм входа. Не ги знам кои са тея стаи без тераса....