Общежития на ФМИ

Подфорум към Факултета по математика и информатика

Модератори: Methuselah, thegirl

Аватар
wildcat
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Общежития на ФМИ

Мнение от wildcat »

Ако може някой колега (хе хе :lol: ) да разясни кои са блоковете на ФМИ и ква е хавата, кой блок е най-хубав, такива неща. Благодаря предварително :)
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Re: Общежития на ФМИ

Мнение от thegirl »

Няма блокове на отделните факултети.
Виж, ако искаш в кои са настанявани миналата година - http://uni-campus.net/klasacia_2010_1/fmi.html
И по принцип настаняват на произволен принцип, т.е. не се знае в кой блок ще си и в стаята дали другите ще са от същия факултет.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

Зависи как си го направиш сам. В семейните по принцип е най-добре, защото са най-широки, май всички са с тераса и коридор. 51ви е ремонтиран, там е много добре. Някой казват, че е много строга дисциплината, но други, че като те запомни домакинката нямаш проблеми. общо взето 57ми, 52ри и 51ви са най-добре за софийския. 8ми и 18ти също са ремонтирани, но 8ми е много забит, а пък 18ти чух, че е много тясно и дори през зимата умираш от жега.
Компютърни науки 1 курс
rounders
От дъжд на вятър

Мнение от rounders »

morfei написа:Зависи как си го направиш сам. В семейните по принцип е най-добре, защото са най-широки, май всички са с тераса и коридор. 51ви е ремонтиран, там е много добре. Някой казват, че е много строга дисциплината, но други, че като те запомни домакинката нямаш проблеми. общо взето 57ми, 52ри и 51ви са най-добре за софийския. 8ми и 18ти също са ремонтирани, но 8ми е много забит, а пък 18ти чух, че е много тясно и дори през зимата умираш от жега.
Абе Сашо, живееш от една година на общежитие и все още не си забелязал,че половината стаи нямат тераса :lol:
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

morfei написа: пък 18ти чух, че е много тясно и дори през зимата умираш от жега.
В 18 блок, декември месец, на отворени прозорци всички по къс ръкав :D
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Мне само, чух че и по боксерки се ходело :D
Компютърни науки 1 курс
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

rounders написа:
morfei написа:Зависи как си го направиш сам. В семейните по принцип е най-добре, защото са най-широки, май всички са с тераса и коридор. 51ви е ремонтиран, там е много добре. Някой казват, че е много строга дисциплината, но други, че като те запомни домакинката нямаш проблеми. общо взето 57ми, 52ри и 51ви са най-добре за софийския. 8ми и 18ти също са ремонтирани, но 8ми е много забит, а пък 18ти чух, че е много тясно и дори през зимата умираш от жега.
Абе Сашо, живееш от една година на общежитие и все още не си забелязал,че половината стаи нямат тераса :lol:
:cheers: :lol: :cheers:

В семейните има различни стаи - двойки с тераса, двойки без тераса, 2+1 и не знам какви още, но тези са основните. И вярно си е по-широко.
Изображение
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Абе всички стаи дето са срещу асансьора имат тераса. Другите пък съм виждал, че има тераси и откъм входа. Не ги знам кои са тея стаи без тераса.... :)
Компютърни науки 1 курс
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Аз лично съм влизала в една такава от страната срещу асаньора и в една от страната на асансьора. Принципно в сайта на уни-кампус мисля, че бяха описани и пишеше стаите, завършващи на еди си колко си, от какъв тип са (само за семейните обаче май, но ме мързи да проверявам сега).
Изображение
rounders
От дъжд на вятър

Мнение от rounders »

morfei написа:Абе всички стаи дето са срещу асансьора имат тераса. Другите пък съм виждал, че има тераси и откъм входа. Не ги знам кои са тея стаи без тераса.... :)
Като влизаш в нашия вход се загледай,че половината стаи нямат тераса ;)
Публикувай отговор

Обратно към “ФМИ”