[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3
ааа щом по време на опашките в паричния салон не сте видели майка да запознава сина си с други бъдещи студентьи, и да му създава социални контакти, значи е по-добре от миналата година 
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
- Never
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Една се опита да ме навие да обясня на дъщеря й, че специалността, в която е приета, е хубава. Не е съвсем същото, но пак нещо подобно.
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
Коя специалност? 
„Днешният идеал е високообразованият човек. А умът на високообразования човек е нещо ужасно. Той е като антикварен магазин, пълен с уродливи и прашни вехтории, чиято оценка е винаги по-висока от действителната им стойност."
- Never
- Драскач
- Обратна връзка:
БИН.dokogaaa написа:Коя специалност?
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
-
Simpleе
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
- Курс: кандидат-студент
за вече СТУДЕНТИТИ по Журналистика : http://www.facebook.com/groups/189209837809461/ 
Здравейте!Искам да питам някой знае ли къде може да се провери колко свободни места са останали за дадена специалност след класирането,както е било миналата год. ? 
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Свободните места се определят в периода на самото класиране - когато излезе трето класиране и съответно се появят списъците на Стената на плача, броят на хората, класирани тогава в дадена специалност ще съответства на броя освободени места. Иначе това, за което ти питаш е Допълнителното класиране - то ще стане ясно след като мине записването от трето класиране и в страницата на СУ ще бъдат обявени свободните места по специалности
Някъде след 20 август.
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
- Never
- Драскач
- Обратна връзка:
То всъщност даже не е ясно дали ще има допълнително класиране. Някъде се споменаваше, че свободните места могат да ги превърнат в такива за магистри.
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Ето тук, накрая на статията пише това за прехвърлянето на местата от бакалавър за магистър. Така или иначе желанието за обучение в степен "магистър" винаги е по-слабо от това за "бакалавър", така че нищо не пречи и тази година да станем свидетели на едно доста унизително допълнително класиране. Не се знае обаче места за кои специалности ще са открити там 
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
Благодаря за отговорите..а друго се сетих във връзка с това допълнително класиране ( ако въобще има такова и тази година)..за всички обявени специалности ли може да се кандидатства ? Смисъл ако примерно искам да запиша Политология,но не съм държала изпит по език може ли да кандидатствам за тази спец.или само за тези, за които си държал изпит ?
Ии ако си записал дадена спец.,но на допълнителния прием се освободи място в някоя друга и искаш да я запишеш ако се отпишеш от твоята и се запишеш в новата трябва ли да плащаш наново таксата ?
Малко объркано го обясних,дано все пак някой да ми е схванал мисълта

Ии ако си записал дадена спец.,но на допълнителния прием се освободи място в някоя друга и искаш да я запишеш ако се отпишеш от твоята и се запишеш в новата трябва ли да плащаш наново таксата ?
Малко объркано го обясних,дано все пак някой да ми е схванал мисълта
А, неforeveryours написа:Малко оф топик ама просто не мога да не споделяхахахах удивенаа съм !!! Днес отидох да потвърдя за 3-то класиране и повечето хора на опашката пак бяха водени от мама (много, много странно за мен лично ) хахах че дори влизаха майки да попълват декларацията, защото явно кандидатите не могат сами хахаха, но най-култовото беше залепеното листче с удебелени големи букви на съседната врата "С родителите до тук !!!!!! "
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
умрях си от смях
-
Fading like a flower
- В началото бе словото
За първото нещо не съм сигурна, но мисля, че отговорът е НЕ - можеш да кандидатстваш само за нещата, за които си държал изпити... все пак някой по-вещ да отговори.cvv написа:Благодаря за отговорите..а друго се сетих във връзка с това допълнително класиране ( ако въобще има такова и тази година)..за всички обявени специалности ли може да се кандидатства ? Смисъл ако примерно искам да запиша Политология,но не съм държала изпит по език може ли да кандидатствам за тази спец.или само за тези, за които си държал изпит ?
Малко объркано го обясних,дано все пак някой да ми е схванал мисълта![]()
На втория въпрос имам конкретен отговор и той пак е НЕ.
Сигурна ли си за това?Fading like a flower написа:трябва задължително да не си приет на нито едно място в първите три класирания
Look, if you had one shot, or one opportunity
to seize everything you ever wanted,one moment..
Would you capture it or just let it slip?
to seize everything you ever wanted,one moment..
Would you capture it or just let it slip?
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
миналата година беше такаSeptember написа:Сигурна ли си за това?Fading like a flower написа:трябва задължително да не си приет на нито едно място в първите три класирания![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg