(( Важен въпрос относно класиранията ))

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

RecalcitrancE
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от RecalcitrancE »

Joyride, ти ли предлагаш джойрайд? Айде обаче да ме нарисуваш мене, поне да знаят, че кошмарите им се сбъдват даже и по време на изпити...

Ice_Spirit, ти да не си агентка на книгоиздателството? Стига с тия СПРАВОЧНИЦИ! Се едно не можеш да набереш ни един телефонен номер, без да имаш указател. АЗ нямам справочник на СУ и кандидатствам. И никой не те задължава да си купиш справочник - гледат така да извъртят нещата, че да налеят малко пари в университета и по тоя начин.

На тебе честно харесва ли ти справочника? Всеки, който разбира малко от дизайн и компютърна обработка, може да спретне нещо по-добро от техния СПРАВОЧНИК. И хартията една...Да не говорим колко си играят да нанасят промени даже в структурирането му...Да сънуваш справочници! :D
Истински врагове предпочитам пред мними приятели!
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

хахаха,мерси за пожеланието :lol:

Иначе справочника е средство за информация,дизайнът му не ме интересува честно казано :P
Идеята за обаждането ти до самия университет обаче не е много добра,з-о за един път не можеш да се сетиш всички важни въпроси,а междуградските разговори са си скъпи :?
Toto-I will remember
FOX
От дъжд на вятър

Мнение от FOX »

Ice_Spirit написа:в справочника пише всичко...как може да не сте си го взели и да искате да кандидатствате...странни хора сте обаче.
Не съм го взел, защото в НИКАКЪВ случай не смятам, че справочникът ще отиде на изпита вместо мен и ще ми напише темата. Все пак не е задължително всеки да има справочник, като в сайта има 95% от информацията. Изчел съм всичко, но точно това го няма, не вярвам и в справочника да е засегнат този въпрос, та затова писах тук.
Има хора, които са кандидатствали минали години и знаят как стоят нещата, има такива, които са се интересували преди мен и също ги знаят, така че не виждам защо вместо да помогнете, то правите от това, че съм направил темата голям проблем и ми държите сметка за справочника.

П.П: И след като в прословутия справочник пише всичко, а като гледам ти го имаш, то ще можеш ли да цитираш какво пише в него по този въпрос ?
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

аз мисля ти отговорих на въпроса,че си запазваш мястото.
Тр да подадеш и молба за запазване на мястото от първото класиране и да си дадеш оригиналната диплома.Нещо др да ти "цитирам"?
:lol:

със справочника мн лесно и бързо става всичко---не да тръгнеш да пускаш теми във форума и да стане още по-дълга процедурата.Отгоре на всичко видя,че ти казаха две противоположни мнения по въпроса :P
Toto-I will remember
FOX
От дъжд на вятър

Мнение от FOX »

Ice_Spirit написа:аз мисля ти отговорих на въпроса,че си запазваш мястото.
Тр да подадеш и молба за запазване на мястото от първото класиране и да си дадеш оригиналната диплома.Нещо др да ти "цитирам"?
:lol:
А молбата и дипломата в какъв срок след като излязат резултатите от първо класиране трябва да бъдат представени в СУ ?
Six billion people in the world... Six billion souls.
And sometimes... all you need is ONE !

Изображение
muhlata
В началото бе словото

Мнение от muhlata »

аз имам един много важен въпрос:
за класирането започват да ме класират от първото или от последното ми желание?
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

FOX - както виждаш не е никакъв проблем да питаш -доста хора ти откликнаха ,а сега виж и отговорите ;) дано все пак си обясни това,което не разбираше . и Ice_Spirit направи синтезирано обощение на това, което не знам колко казаха , така че всички трябва да са доволни :wink:
А молбата и дипломата в какъв срок след като излязат резултатите от първо класиране трябва да бъдат представени в СУ ?
-- първото класиране се обявява на 7.08 и имаш 2-3 дена ,за да потвърдиш участието си

muhlata - от първото ;)
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
FOX
От дъжд на вятър

Мнение от FOX »

Благодаря на всички, които се отзоваха. :wink:
Six billion people in the world... Six billion souls.
And sometimes... all you need is ONE !

Изображение
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

:salute:
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Joyride :lol: :wink: :P
Toto-I will remember
RecalcitrancE
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от RecalcitrancE »

Ей, Лисик...Как ще те критикуваме за справочниците? Напротив - ся като влезнем всички, инициираме кампания АНТИсправочници. От другата година КРАЙ на аферата СПРАВОЧНИКГЕЙТ.

Joyride, не ми отговори на въпроса ? :) Или съм твърде брутален? Има си лични съобщения, ако предпочиташ...

Ice_Spirit - говорим за телефонен терор. Може само да им призвъняваме - ден и нощ. Организираме се на смени и до изпитите ще настояваме...

muhlata обаче ме възрадва - дали не се шегуваше наистина? Ако ли не, muhlata - ти как си подреди специалностите според желанията? Най-исканото го остави за последно? Мазохистка - това е висше издевателство върху себе си. :)
Истински врагове предпочитам пред мними приятели!
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

RecalcitrancE написа:
Joyride, не ми отговори на въпроса ? Или съм твърде брутален? Има си лични съобщения, ако предпочиташ...
може би ,защото не съм видяла никъде въпрос ,на който да отговоря :wink:
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

RecalcitrancE 8) 8) 8)
Toto-I will remember
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

FOX написа: Не съм го взел, защото в НИКАКЪВ случай не смятам, че справочникът ще отиде на изпита вместо мен и ще ми напише темата. Все пак не е задължително всеки да има справочник, като в сайта има 95% от информацията. Изчел съм всичко, но точно това го няма, не вярвам и в справочника да е засегнат този въпрос, та затова писах тук.
Има хора, които са кандидатствали минали години и знаят как стоят нещата, има такива, които са се интересували преди мен и също ги знаят, така че не виждам защо вместо да помогнете, то правите от това, че съм направил темата голям проблем и ми държите сметка за справочника.
и така, от толкова говорене може и да не сте разбрали ясно - при потвърждаване на специалност имате възможност да се състезавате за по-предни специалности, без да губите мястото си в приетата!!!

по принцип всичко, което пише в прослувутия Справочник го има и тук в сайта! няма никакво значение откъде ще почерпите информация - важното е да се информирате достатъчно и да не възникват въпроси, на които някой може да ви отговори погрешно и така да ви обърка допълнително!

успех в кандидатстването! :wink:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”