[КСК 2011] Културология
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] Културология
не, май като цяло има проблем с този фейсбук 
- Never
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Анонимните да не са подранили? xD
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
- Athene noctua
- В началото бе словото
- Специалност: История
- Обратна връзка:
хаха май нещо такова се получаваNever написа:Анонимните да не са подранили? xD
само изписва "опа нещо се обърка"
- FlameOfMoria
- В началото бе словото
- Специалност: Културология
Хей!
Днес ходих с една приятелка да се записва във ФКНФ и попаднахме на изненада - наредили са им разни задължителни курсове по езиците още от 10-11 септември. Нас няма ли да ни пратят на тийм билдинг на някои културни разкопки?

Днес ходих с една приятелка да се записва във ФКНФ и попаднахме на изненада - наредили са им разни задължителни курсове по езиците още от 10-11 септември. Нас няма ли да ни пратят на тийм билдинг на някои културни разкопки?
All we have to decide is what to do with the time that is given to us.
- Never
- Драскач
- Обратна връзка:
Че вие да не сте археолози, че да ви пращат на разкопки? Пък и къде се бутате по най-големите жеги, кротувайте си...
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
откъде мгоа да видя колко места са останали за културология?
Хорааааааа, моля ви дайте някакви съвети. Не ми стига бала за право. Приета съм Културология. Ако ще турско да е, ще направя всичко възможно, за да преместя. Тук обаче се появява един голям въпросителен. Чудя се дали да се готвя за изпитната сесия април или да се запиша все пак в Културология и да се боря за успех. Просто чувам най- различни мнения относно преместванията и дори 5.50 не винаги е гаранция, че човек ще може да се премести.
Има и друго нещо- откажа ли- ще дам възможност на някой, който наистина иска да учи това.
И последен въпрос- ако в край на сметка се запиша, но не ходя редовно на лекции, това ще бъде ли голям проблем?
Има и друго нещо- откажа ли- ще дам възможност на някой, който наистина иска да учи това.
И последен въпрос- ако в край на сметка се запиша, но не ходя редовно на лекции, това ще бъде ли голям проблем?
seduction написа:Хорааааааа, моля ви дайте някакви съвети. Не ми стига бала за право. Приета съм Културология. Ако ще турско да е, ще направя всичко възможно, за да преместя. Тук обаче се появява един голям въпросителен. Чудя се дали да се готвя за изпитната сесия април или да се запиша все пак в Културология и да се боря за успех. Просто чувам най- различни мнения относно преместванията и дори 5.50 не винаги е гаранция, че човек ще може да се премести.
еми едвали ще е проблем...но наистина има други хора(като мен да речем),които искат тази специалност...а пък ти ще влезеш,няма да ти е кеф и ще се преместитш или отпишеш догодина...ти си решаваш..но по-добре не се записвай
п.с- моля да пишат хора, които не са обременени с избора ми. ясно ми, е че никой, който иска Културология, няма да ми каже- запиши я, за това и искам мнение от неутрални към дилемата ми
Ами ако не искаш да учиш Културология, по-добре не се записвай. Излишно ще дадеш 500 лв просто. За какво ти е да се записваш, като не я искаш? Учи си историята и тези 500 лв ги дай за уроци и курсове. Ама ти си решаваш де.
- Scarlett`
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
И аз много искам да знам това...gerganaa,на теб колко ти е балът ?gerganaa написа:откъде мгоа да видя колко места са останали за културология?
Fortuna Favet Fortibus
- Athene noctua
- В началото бе словото
- Специалност: История
- Обратна връзка:
Ако наистина искаш право по-добре се готви още една година, защото във форума намерих, че въпреки успеха, когато се преместваш почваш от първи курс.Така че, ако една година учиш дадена специалност и същевременно се готвиш за изпитите само ще си усложниш нещатаseduction написа:Хорааааааа, моля ви дайте някакви съвети. Не ми стига бала за право. Приета съм Културология. Ако ще турско да е, ще направя всичко възможно, за да преместя. Тук обаче се появява един голям въпросителен. Чудя се дали да се готвя за изпитната сесия април или да се запиша все пак в Културология и да се боря за успех. Просто чувам най- различни мнения относно преместванията и дори 5.50 не винаги е гаранция, че човек ще може да се премести.
svetlio.varna написа:Не, няма как да приравниш Право, започва се задължително от 1 курс.
- Never
- Драскач
- Обратна връзка:
Щом става въпрос конкретно за право, където ще се юрнат половината кандидати за преместване, определено по-голям шанс имаш с ново кандидатстване. Не си струва да залагаш само на местенето, а да гониш успех и едновременно с това да се готвиш за КСК няма смисъл просто...
Най-сигурно ти е да използваш тази година за български и история. Вече дали ще го правиш докато си записана някаква специалност в университета или не, ти си преценяваш, но няма да спечелиш нищо, ако се запишеш, според мен.
Най-сигурно ти е да използваш тази година за български и история. Вече дали ще го правиш докато си записана някаква специалност в университета или не, ти си преценяваш, но няма да спечелиш нищо, ако се запишеш, според мен.
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
Never написа:Щом става въпрос конкретно за право, където ще се юрнат половината кандидати за преместване, определено по-голям шанс имаш с ново кандидатстване. Не си струва да залагаш само на местенето, а да гониш успех и едновременно с това да се готвиш за КСК няма смисъл просто...
И аз съм на това мнение. Та с нашите сме в голяма битка. За тях преместването е лесно, а успеха формалност, но аз много добре знам, че нещата не са толкова лесни и безпроблемни. На мен историята ми е проблемът, литературата криво ляво ще си докарам нелоша оценка. И аз съм на мнение, че вероятността да вляза с кск е по-голяма отколкото варианта с преместването, но честно казано силно се притеснявам и от това да не правя грешка....
- yolinaA
- Пишете, о, братя
- Специалност: Културология
- Курс: втори
В кофти ситуация си, доста хора минаха през този път. Вече е късно да освобождаваш място (освен ако евентуално няма допълнително класиране), така че помисли хубаво за себе си. Стискам палци да направиш правилния избор.