Тема за КС въпроси от различно естество vol.3

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
aman
Да живей словото

Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.3

Мнение от aman »

svetlio.varna написа:Няма нужда да правя нищо друго освен да прочета това. Там ясно си пише, че ако не потвърдиш или не се запишеш, отпадаш от класирането. Нямам повече какво да кажа по темата, отговорих ти във всички теми, в които беше попитал.
Ти обаче не схващаш, че в тая информация няма ясно и точно посочено за една конкретна група хора, сигурно ти не си в нея и затова не я забелязваш, логично. А тзи група е хората, които СА ПОТВЪРДИЛИ ВЕЧЕ и не им се е променила специалността при второто класиране , а онези, дето им се е променила, са ясни - ми много ясно, че ако първо са те приели математика, пък второ физика, трябва да си преместиш сам дипломата от точка А до точка Б, няма секретарката да ти я мести я, и да си попълниш декларацията, че и на физиката си съгласен, щото предната ти декларация е била за математиката. Сега става ли по-ясно?
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

Тук идва въпросът склонен ли си да разчиташ на информацията в класирането, която вече няколко пъти беше доказвано, че има неточности. Или можеш да се разтърсиш за да намериш телефони за Отдел "Студенти", където е дипломата ти и да попиташ лично по-осведомени хора?
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

Георги Герасимов написа:СУ ще приема кандидати, изкарали на поправката октомври оценка, различна от 2 :)
щой
Каква поправка октомври?! Вторите матури са септември! И въобще кой ще ти чака нещо октомври, като учебната година в университетите ще е почнала?!
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

thegirl написа:@aman ще има ли случай, когато ще си разбрал какво ти се казва.
Всяка година има разлики в кандидатстването, следи сайта и там търси отговор на въпросите си.
Никой не е длъжен да ти обяснява като на малоумен :!:
Моля, моля с квалификациите! Виж, че и Герасимов казва, че има неточности в информацията, така че мнителността е съвсеееем логична
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

Да, и затова съветът на Герасимов е да не разчиташ винаги на всичко, което пише тук - дори и от потребител, с никнейм И_Илчев... Примерно. Иначе си прав за поправките, като минат септември - ако са успешни ще имат възможност да участват за някои специалности в допълнителното. Евентуално :)
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
Laxus
В началото бе словото

Мнение от Laxus »

aman написа:
Георги Герасимов написа:СУ ще приема кандидати, изкарали на поправката октомври оценка, различна от 2 :)
щой
Каква поправка октомври?! Вторите матури са септември! И въобще кой ще ти чака нещо октомври, като учебната година в университетите ще е почнала?!
Аз ще чакам :)
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

Ти може и да чакаш, ама аз имах предвид университетите, дето трябва да си вържат бройката преди това...
А на всички, дето скачат, да им кажа как днес един приятел от друг факултет точно в тази позиция - на потвърдил, но немръднал нагоре, отишъл да си потвърди втори път и му казали, че нЕма нужда , щом няма промяна, нали вече се е случило веднъж. А сега де! Не ще се шашкаш и питаш по сто пъти, ами...........
Аватар
BTW
Драскач
Курс: кандидат-студент

Мнение от BTW »

aman написа:Ти може и да чакаш, ама аз имах предвид университетите, дето трябва да си вържат бройката преди това...
А на всички, дето скачат, да им кажа как днес един приятел от друг факултет точно в тази позиция - на потвърдил, но немръднал нагоре, отишъл да си потвърди втори път и му казали, че нЕма нужда , щом няма промяна, нали вече се е случило веднъж. А сега де! Не ще се шашкаш и питаш по сто пъти, ами...........
:o
В случея не знам кое е по-стряскащо различната имформация или нЕма.

Най-сигуно е от учебен отдел.
Там винаги казват точна и сигурна имформация ми е направило впечатление до сега.
Аватар
stasinka
Драскач
Специалност: Туризъм

Мнение от stasinka »

Нищо лично, колега, ама няма безгрешни хора. "В случАя..." :wink:
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)
Изображение
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

Къде точно е учебен отдел?
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право

Мнение от liv »

За кой факултет говорим?
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

stasinka написа:Нищо лично, колега, ама няма безгрешни хора. "В случАя..." :wink:
ААА, не така - тая грешност на наш гръб се пише
HellCreep
В началото бе словото

Мнение от HellCreep »

BTW написа:
aman написа: Най-сигуно е от учебен отдел.
Там винаги казват точна и сигурна имформация ми е направило впечатление до сега.
Това ще ти е най-голяма грешка ако си мислиш, че от учебен отдел знаят нещо :lol: От там само гледат как да им се махнеш от главата а началника на учебен отдел е сигурно най-големия темерут в СУ.
Намират се в ректората в един от много коридори. Като обикаляш малко ще ги намериш.
aman ти не ходи ли вече да видиш какво става? Нали ви обясних вече!? Трябва лично да си иде човек и да се оправя с тая простотия защото от СУ изобщо няма да се трогнат, че виждаш ли някой не е успял да разбере малумните им правила.
Аватар
thespring
От дъжд на вятър
Специалност: социални дейности-задочно
Курс: първи

Мнение от thespring »

Мда и като отидеш там да си ппълваш документи или декларация,каквото и да било като ги попиташ нещо едва ли не ще ме набият !!!
http://www.facebook.com/groups/242747945759568/
Групата на Социални дейности 2011-2012

http://www.facebook.com/groups/209619992432185/
Групата на Социални дейности задочно 2011-2012
Аватар
annincee
Пишете, о, братя

Мнение от annincee »

Вярно,мен вчера от ФНПП ме отписаха с голяма радост :) Впрочем,някой ако е ходил да потвърждава вчера,въведено ли му е,че е потвърдил,защото на мен не е,още си пише,цитирам: "Потвърждаване или записване от 10 до 12 август включително" и още: "Специалности,за които ще се състезава кандидатът в следващо класиране,в случай,че ПОТВЪРДИ" :) Или още им е прекалено рано да въведат инфото :D
Социални дейности-задочно (и това е нещо)
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”