Приети 2011

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Midorineko
В началото бе словото
Специалност: Английска Филология

Re: Приети 2011

Мнение от Midorineko »

Баловете мръднали ли са на второ класине за английска филология и японистика (мъже)? На мен в персоналната информация ми показва, че са си същите..
Изображение
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

aman написа:
BG_MaSTa написа:spectrometer, как няма да е нужно...трябва да потвърдиш сега за трето класиране, ако искаш по-горно желание, или да се запишеш на това, на което си приет в момента...утре или вдругиден.
Ей, от къде си сигурен? Нали е в същото желание? Моля, ако някой има инфо за това, да го сподели с нас :cyclopsani:
То си го пише черно на бяло.
Класираните кандидат-студенти имат право:

1. Да се запишат в специалността, която са приети, без да участват в следващи класирания.
2. Да депозират оригинална диплома за средно образование и да попълнят декларация за участие в следващо класиране и така да запазят мястото, на което са приети от този етап.
3. Да не потвърдят и да не се запишат - в този случай те отпадат от всички класирания.
4. Класираните кандидати по първата желана от тях специалност трябва да се запишат в посочения срок или губят мястото си. Те нямат право да участват в следващото класиране, тъй като то се извършва във възходящ ред.
5. Некласиралите се кандидати от този етап участват автоматично в следващото класиране, без да е необходимо да попълват никакви документи.
Facebook
Изображение
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

spectrometer написа:Потвърдил съм на на първо класиране, но на второ не съм се качил на по-горно желание. Не е нужно отново да се потвърждава за участие в трето класиране, нали?
Длъжен си да потвърдиш, че искаш да участваш или да се запишеш. В противен случай отпадаш.
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право

Мнение от liv »

Ей, Богу, хора, четете ,бе! :lol:
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

Народе, вие наистина не разбирате, че това са две различни потвърждения - на два различни етапа - на първия потвърждаваш за следващите два, на втория - само за последния. Като си потвърдил на първия, значи потвърждаваш и за втория и съответно не е нужно да ходиш да потвърждаваш повторно, ако нещата не са се променили - не си се преместил на по-предно желание. Ей това не е достатъчно ясно написано в тази информация, от там идва объркването, което на вас не ви се струва такова, щото не сте на тоя клон
Аватар
liv
Стенограф

Мнение от liv »

Нали все пак трябва да подадеш нова молба!?
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

Ми нали това ви разправям, май не трябва!
Ей това не е изрично написано как е, а ние тук се дърлим как да е, вместо пиарът да си е свършил работата!
Аватар
liv
Стенограф

Мнение от liv »

Аз днес бях във ФФ и хората, които си бяха потвърдили, а и останалите (абе всички) трябваше да подадат молби за трето. Т.е. тези, които искат да участват.
Аватар
thespring
От дъжд на вятър
Специалност: социални дейности-задочно
Курс: първи

Мнение от thespring »

http://www.facebook.com/groups/242747945759568/ Ако има колеги/колежки от Социални дейности (2011-2012) да идват тук :flower:
http://www.facebook.com/groups/242747945759568/
Групата на Социални дейности 2011-2012

http://www.facebook.com/groups/209619992432185/
Групата на Социални дейности задочно 2011-2012
Аватар
thespring
От дъжд на вятър
Специалност: социални дейности-задочно
Курс: първи

Мнение от thespring »

Иначе трябва да се подаде нова декларация за 3-то класиране,а предишното място се запазва (от 2-ро класиране) .
http://www.facebook.com/groups/242747945759568/
Групата на Социални дейности 2011-2012

http://www.facebook.com/groups/209619992432185/
Групата на Социални дейности задочно 2011-2012
Аватар
Midorineko
В началото бе словото
Специалност: Английска Филология

Мнение от Midorineko »

Аз днес ходих до СУ да изявя желание за трето класиране. Тръгнах да искам декларация и човекът ме попита дали съм мръднал в класирането (казах му че не съм) и той ми каза, че автоматично продължавам на трето при този случай. (имайте предвид, че след първо класиране си бях запазил мястото). За всеки случай след това се обадих и по телефона да попитам, но и от там ми казаха същото: "Ако не си мръднал в класирането автоматично продължаваш и на трето".
Та това исках да споделя, защото гледам че някакъв спор се заформя. . . :connie_mini_boycleanglasses:
Изображение
Аватар
liv
Стенограф

Мнение от liv »

Администрацията на СУ да вземе да си синхронизира работата и информацията. :?
Аватар
BTW
Драскач
Курс: кандидат-студент

Мнение от BTW »

liv написа:Нали все пак трябва да подадеш нова молба!?
Да, трябва. :)
Аватар
BTW
Драскач
Курс: кандидат-студент

Мнение от BTW »

Midorineko написа:Аз днес ходих до СУ да изявя желание за трето класиране. Тръгнах да искам декларация и човекът ме попита дали съм мръднал в класирането (казах му че не съм) и той ми каза, че автоматично продължавам на трето при този случай. (имайте предвид, че след първо класиране си бях запазил мястото). За всеки случай след това се обадих и по телефона да попитам, но и от там ми казаха същото: "Ако не си мръднал в класирането автоматично продължаваш и на трето".
Та това исках да споделя, защото гледам че някакъв спор се заформя. . . :connie_mini_boycleanglasses:
Кой човек?
Навсякъде казват, че трябва...
Аватар
liv
Стенограф

Мнение от liv »

BTW написа:
liv написа:Нали все пак трябва да подадеш нова молба!?
Да, трябва. :)
Да, знам. :) Просто исках да подчертая, че все ще си дотътри гъза до отдел Студенти.
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”