Приети 2011
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Midorineko
- В началото бе словото
- Специалност: Английска Филология
- Адрес в галерията на СУ: Midorineko
Re: Приети 2011
Баловете мръднали ли са на второ класине за английска филология и японистика (мъже)? На мен в персоналната информация ми показва, че са си същите..

-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
То си го пише черно на бяло.aman написа:Ей, от къде си сигурен? Нали е в същото желание? Моля, ако някой има инфо за това, да го сподели с насBG_MaSTa написа:spectrometer, как няма да е нужно...трябва да потвърдиш сега за трето класиране, ако искаш по-горно желание, или да се запишеш на това, на което си приет в момента...утре или вдругиден.
Класираните кандидат-студенти имат право:
1. Да се запишат в специалността, която са приети, без да участват в следващи класирания.
2. Да депозират оригинална диплома за средно образование и да попълнят декларация за участие в следващо класиране и така да запазят мястото, на което са приети от този етап.
3. Да не потвърдят и да не се запишат - в този случай те отпадат от всички класирания.
4. Класираните кандидати по първата желана от тях специалност трябва да се запишат в посочения срок или губят мястото си. Те нямат право да участват в следващото класиране, тъй като то се извършва във възходящ ред.
5. Некласиралите се кандидати от този етап участват автоматично в следващото класиране, без да е необходимо да попълват никакви документи.
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Длъжен си да потвърдиш, че искаш да участваш или да се запишеш. В противен случай отпадаш.spectrometer написа:Потвърдил съм на на първо класиране, но на второ не съм се качил на по-горно желание. Не е нужно отново да се потвърждава за участие в трето класиране, нали?
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
Ей, Богу, хора, четете ,бе! 
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Народе, вие наистина не разбирате, че това са две различни потвърждения - на два различни етапа - на първия потвърждаваш за следващите два, на втория - само за последния. Като си потвърдил на първия, значи потвърждаваш и за втория и съответно не е нужно да ходиш да потвърждаваш повторно, ако нещата не са се променили - не си се преместил на по-предно желание. Ей това не е достатъчно ясно написано в тази информация, от там идва объркването, което на вас не ви се струва такова, щото не сте на тоя клон
- liv
- Стенограф
Нали все пак трябва да подадеш нова молба!?
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Ми нали това ви разправям, май не трябва!
Ей това не е изрично написано как е, а ние тук се дърлим как да е, вместо пиарът да си е свършил работата!
Ей това не е изрично написано как е, а ние тук се дърлим как да е, вместо пиарът да си е свършил работата!
- liv
- Стенограф
Аз днес бях във ФФ и хората, които си бяха потвърдили, а и останалите (абе всички) трябваше да подадат молби за трето. Т.е. тези, които искат да участват.
- thespring
- От дъжд на вятър
- Специалност: социални дейности-задочно
- Курс: първи
http://www.facebook.com/groups/242747945759568/ Ако има колеги/колежки от Социални дейности (2011-2012) да идват тук 
http://www.facebook.com/groups/242747945759568/
Групата на Социални дейности 2011-2012
http://www.facebook.com/groups/209619992432185/
Групата на Социални дейности задочно 2011-2012
- thespring
- От дъжд на вятър
- Специалност: социални дейности-задочно
- Курс: първи
Иначе трябва да се подаде нова декларация за 3-то класиране,а предишното място се запазва (от 2-ро класиране) .
http://www.facebook.com/groups/242747945759568/
- Midorineko
- В началото бе словото
- Специалност: Английска Филология
- Адрес в галерията на СУ: Midorineko
Аз днес ходих до СУ да изявя желание за трето класиране. Тръгнах да искам декларация и човекът ме попита дали съм мръднал в класирането (казах му че не съм) и той ми каза, че автоматично продължавам на трето при този случай. (имайте предвид, че след първо класиране си бях запазил мястото). За всеки случай след това се обадих и по телефона да попитам, но и от там ми казаха същото: "Ако не си мръднал в класирането автоматично продължаваш и на трето".
Та това исках да споделя, защото гледам че някакъв спор се заформя. . .

- liv
- Стенограф
Администрацията на СУ да вземе да си синхронизира работата и информацията. 
Да, трябва.liv написа:Нали все пак трябва да подадеш нова молба!?
Кой човек?Midorineko написа:Аз днес ходих до СУ да изявя желание за трето класиране. Тръгнах да искам декларация и човекът ме попита дали съм мръднал в класирането (казах му че не съм) и той ми каза, че автоматично продължавам на трето при този случай. (имайте предвид, че след първо класиране си бях запазил мястото). За всеки случай след това се обадих и по телефона да попитам, но и от там ми казаха същото: "Ако не си мръднал в класирането автоматично продължаваш и на трето".
Навсякъде казват, че трябва...
- liv
- Стенограф
Да, знам.BTW написа:Да, трябва.liv написа:Нали все пак трябва да подадеш нова молба!?