Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2
- Анелия Димитрова
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
- Курс: кандидат-студент
Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2
Почти съм сигурна, че няма как да провериш, но мисля, че ако са ти предложили, а поне в моя факултет предложиха на абсолютно всички декларация, си я попълнил! 

Your voice is the most beautiful that I’d ever hear. I’ll miss this. The world will miss.
1983 - 2011
http://carmenqueasy.tumblr.com/
хич не помня какво съм направил ... спомням си, че ме върна, за да попълвам една декларация за здравно осигуряване. Май попълних и още една декларация, ама въобще къде съм блял и защо не си спомням нищо .... направо ...
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Виж: http://uni-campus.net/docs/formular.pdf - това е декларацията, която би трябвало да си попълнил.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
Мисля, че беше това, ама направо не знам ... как може да не помня почти нищо 
- MiseryChastain
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
И кога ще ги получим тия насрани юзърнеймове и пароли за СУСИ-то, където ще се регистрираме...
И изобщо някой има ли представа какъв е алгоритъмът на цялата тая простотия и дали можем да играем на сигурно и да си ги подадем както си му е редът.
И изобщо някой има ли представа какъв е алгоритъмът на цялата тая простотия и дали можем да играем на сигурно и да си ги подадем както си му е редът.
...
и станахме всички ветропоказатели,
еднакви по форма и еднакви по цвят.
Право, I-ви курс, 6-та група.
- yOankaa
- Пишете, о, братя
Аз го попълних това, но тогава не си знаех факултетния номер и го оставих празно ... Дали ще е проблем ???
Tуризъм; 1 курс
C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!
C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!
-
nikits
- В началото бе словото
- Специалност: Физика
- Курс: първи
@yOankaa номера ти го попълва лелката, която обработва документите, не бой се .
-
DarkRow
- В началото бе словото
- Специалност: Медицина
Здравейте!
Доколкото разбрах, за всеки факултет се предоставят различен брой места. Има ли някъде информация за това колко места има за Медицинския факултет тази година? Също така, как се изчислява "Средния успех", с който се участва в класацията? И последно - някой има ли идея, с бал 30,26, имам ли шанс за общежитие?
Доколкото разбрах, за всеки факултет се предоставят различен брой места. Има ли някъде информация за това колко места има за Медицинския факултет тази година? Също така, как се изчислява "Средния успех", с който се участва в класацията? И последно - някой има ли идея, с бал 30,26, имам ли шанс за общежитие?
- Анелия Димитрова
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
Досега не съм попадала на информация относно броя на местата по факултети, но мога да ти отговоря как се изчислява успехът. Балът ти - съответно 30, 26 - се дели на 5 (по принцип това е за максимален бал 30, може би ще те излъжа, може да се дели при вас и на 6, щом балът е по-висок ...)DarkRow написа:Здравейте!

Your voice is the most beautiful that I’d ever hear. I’ll miss this. The world will miss.
1983 - 2011
http://carmenqueasy.tumblr.com/
- stasinka
- Драскач
- Специалност: Туризъм
- Курс: втори
При максимален бал 36 се дели на 6. Балът ти за общежитие е 5.04. 
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)

- thegirl
- Легендарен флуудър
Няма предварително определени брой места. Когато се подадът документите за общежития и в зависимост колко са подалите и колко са местата се определя процент за броя на приетите за всеки факултет.
т.е. Ако са определили, че има места за 80% от подалите докумети, а от вашия факултет общо са подали 100 човека, то ще настанят само 80 от тях на класацията по успех.
т.е. Ако са определили, че има места за 80% от подалите докумети, а от вашия факултет общо са подали 100 човека, то ще настанят само 80 от тях на класацията по успех.
- MiseryChastain
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Някой с идея кога ще си получим юзърнейма и паролата за СУСИ-то?
...
- stasinka
- Драскач
- Специалност: Туризъм
- Курс: втори
Не знам, но предполагам най-рано след като приключат всички класирания или най-късно в началото на октомври.
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)

- thegirl
- Легендарен флуудър
Във форума към сайта на СБО четох, че около 1 септември 
-
misspapazova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Испанска филология
- Обратна връзка:
Всичко за квартирите (цени, условия, търсене, обяви) - тук!
Привет
Искам да запитам има ли момиче, което ще бъде на общежитие тази година в Студентски град и няма да се пише с друго момиче за стая... тиха съквартирантка, да не вдига купони, да не пуши
да е от ФКНФ, и по специално да учи романска филология, но не е проблем и от друг факултет на СУ.....и нали има предимство като се пишеш с някого ви слагат в двойна стая, не в тройна...
Мерсииии за вниманието....
Искам да запитам има ли момиче, което ще бъде на общежитие тази година в Студентски град и няма да се пише с друго момиче за стая... тиха съквартирантка, да не вдига купони, да не пуши
Мерсииии за вниманието....
Me gustaría inventar un país contigo para que las palabras como patria o porvenir bandera, nación, frontera, raza o destino tuvieran algún sentido para mí