Преди няколко часа и аз си подадох документите. Няма връщане назад!
Не виждам какво толкова се кахърите и какво толкова има да се бърка по тия документи. Аз си седнах спокойно в 243 май беше и типигьозки си попълних всичко. Поразпитах една симпатяга на първия етаж, която се потеше да отговаря на всякакви въпроси. Пак бих отишъл да си пусна документите - стига тя да е там и да я разпитвам. Абе, сладуранка! Ама е какичка
Има нещо съмнително в тия документи. Така са съставени, че или трябва да си всезнайко по рождение, или да си купил справочника - да го знаеш наизуст или постоянно да ти е под ръка. Насам-натам по формулярите - "съгласно чл. едикой си от Справочника...", виж Справочника...", "както в Справочника...". Ами никой не ни задължава да си вземем СПРАВОЧНИКА. (Колко велико звучи тази дума!) Дълбок поклон с извинение към издателите, ама тая година не счетах за нужно да си купя не особено естетически изглеждащия и извънземно подреден справочник. И се справих! И даже ме жегна красивата усмивка на колежката от ИНФОРМАЦИЯ! НЕ НА МЕРКАНТИЛНОСТТА.

Стига с тая мафия със справочниците....
И нещо друго в тясна връзка с предходните пост-ове. Възможно ли е пет години да учиш в една гимназия и да не знаеш дали е професионална? Някои училища даже са кръстени "ПРОФЕСИОНАЛНО/А"...Не се излагайте така бе - ще учите в СУ все пак! (

Висше образование дава.)
Кажете как си прироритизирахте желанията?
Поздрави!
ПС: Църната мадам - не знам що са били толкова кисели с тебе. С мене бяха повече от учтиви. Даже като видяха "заралияяяяяяя" мед им капеше от химикалите и печатите. Може би си отишла твърде късно. Аз в 9 и нещо бях отупал работата и нямаше опашки по 4 часа. Затова - рано пиле, рано пее. ПИЛЕЕЕЕЕЕЕ - къде е сега Райничка
И не им се спичайте толкова на тия служителки. Дори и да са нервни - усмихвайте се! Вкарайте някой комплимент или майтап. Ако не се размекнат, поне на вас ще ви стане по-леко. В крайна сметка помнете, че ТОВА ИМ Е НА ТЯХ РАБОТАТА И ТРЯБВА ИМ ДА БЪДЕ ЧЕСТ ДА ВИ ОБСЛУЖАТ!