Общежитие

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
pukankiiiii
В началото бе словото

Общежитие

Мнение от pukankiiiii »

Интересува ме къде се подават документи за общежитие и какви са те?Записването за общежитие едновременно със записването в желаната специалност ли става?
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: общежитие

Мнение от brasence »

Не се притеснявай, няма отворена тема затова....
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Тук - http://uni-campus.net/
Има достатъчно теми за общежитията :!:
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
stasinka
Драскач
Специалност: Туризъм
Курс: втори

Мнение от stasinka »

Винаги е по-лесно да ти каже някой наготово, отколкото да отвориш сайта на университета и още на първа страница да разбереш 98% от информацията, която те интересува. :|
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)
Изображение
Аватар
Ангелушка
В началото бе словото
Специалност: Биотехнологии
Курс: първи

Мнение от Ангелушка »

pukankiiiii написа:Интересува ме къде се подават документи за общежитие и какви са те?Записването за общежитие едновременно със записването в желаната специалност ли става?
Здрасти! :)
Първо, като ходиш да се запишеш за своята специалност, трябва да ти дадат една декларация за общежитие, която да попълниш и да оставиш в съответния факултет заедно с другите документи за записването. А отделно от това, от 01. до 10. септември (ако съм запомнила правилно) трябва да подадеш онлайн заявление - дадоха ти вече линк към сайта. :)
"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса. Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
Съгласни ли сте с мен и Айнщайн?
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”