(( Важен въпрос относно класиранията ))

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

FOX
От дъжд на вятър

(( Важен въпрос относно класиранията ))

Мнение от FOX »

Надявам се някой да може да ми отговори на следния въпрос:

Например съм писал специалностите си по следния ред:

1. Политология
2. Социология
3. Етнология

След като излезнат резултатите от първо класиране да се предположи, че съм приет в специалност Социология. Аз желая да продължа във второ класиране и потвърждавам участието си. Та въпросът ми е...след като премина във второ класиране и да кажем, че не се освободят в специалност Политология места, то аз губя ли си мястото в специалност Социология ?

Надявам се някой да знае отговорът на този въпрос.
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Да
Toto-I will remember
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Аз пък като питах същото нещо една приятелка, която влезе миналата година в СУ и тя ми каза "Не, разбира се" :roll:
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

Vaskes написа:Аз пък като питах същото нещо една приятелка, която влезе миналата година в СУ и тя ми каза "Не, разбира се" :roll:
И на мен така ми казаха.
RecalcitrancE
В началото бе словото
Обратна връзка:

Що го плашиш...

Мнение от RecalcitrancE »

Според мен НЕ! Логиката показва, че трябва да запазиш място в СОЦИОЛОГИЯ. И ще ти изложа аргументите си:

Примерно, както ти казваш, ти не успееш да се вмъкнеш в ПОЛИТОЛОГИЯ. Тогава ти отиваш да се бориш за място в СОЦИОЛОГИЯ отново. Тоя път мераклии за социологията ще са хора, които на предното класиране са били приети в специалост, приоритизирана СЛЕД социологията и съответно са имали по-нисък бал от теб, за да отидат там. Т.е. дублира се сценария - ти пак ще имаш по-висок бал от теб и няма как да те избутат. Не може отникъде (освен при корупция или техническа грешка - което НЯМА как да се получи) да се пръкне някой, който да има по-висок бал за тази специалност. Т.е. след второ класиране е логично поне, ако не се мръднеш нагоре, да си останеш на същата позиция. Така мисля аз...

А иначе съм чувал, че шашмите стават по време на третото класиране. Ама...следва да е аналогична ситуацията. Всичко е направено в услуга на кандидат-студентите, вкл. на теб и конкурентите ти. :)

Не му мисли толкова. Ще имаш да черпиш - вътре си...
Истински врагове предпочитам пред мними приятели!
su
В началото бе словото

Мнение от su »

Не си губиш мястото, ако подадеш документ , с който си го запазваш.
FOX
От дъжд на вятър

Мнение от FOX »

su написа:Не си губиш мястото, ако подадеш документ , с който си го запазваш.
Какъв е този документ, къде и кога се подава ? За първи път чувам такова нещо...
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

подавайки си документи за участие във второ,трето и тн класирания , дори и да не мръднеш напред си оставаш там ,където първо са те приели :arrow: не си губиш мястото :wink:
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
RecalcitrancE
В началото бе словото
Обратна връзка:

до FOX.

Дай да стигнем до първо класиране. Тогава ще са гръмко оповестени възможностите - депозира се диплома най-общо казано. Чети правилника на СУ - има го и на сайта, и в любимия ми СПРАВОЧНИК, тероризирай ги по телефона. Тука каквото и да ти кажем, ще бъде аматьорско и несигурно...
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

RecalcitrancE айде да не се обиждаме :lol: :lol:
не ти се губи мястото - FOX - не се притеснявай ;) дай първо да се стигне до там ,че .. :roll:
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
RecalcitrancE
В началото бе словото
Обратна връзка:

Не виждам нищо обидно.

Не работя в комисията по приемане на документи и организиране на кандидатстудентската кампания, нито давам инфо на гише ИНФОРМАЦИЯ в СУ. В тая връзка мога да кажа, че каквото и да отговорим тук няма да бъде пълната истина. Освен ако не се всели някой експерт от горепосочените и ни внесе яснота.

И пак да кажа - извинявай! Ама не е хубаво така от няма нищо да се засягаш, нали? И не съм бил груб. Ако трябва, да бъда ? :lol:
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

ама аз се шегувах .. :roll: виж голееееемите усмивки накрая - няма как да се засягам и да ги има :P
RecalcitrancE
В началото бе словото
Обратна връзка:

И все пак аз трябваше да отговоря.

За да е точно и ясно. Защото сигурно във форума четат като онези същества, които тази сутрин си предадоха формулярите попълнени с маркер и не знаеха какво е филология, педагогика и т.н. За тях има нужда от детайли. Много ми е чудно какво ще влезнат те? Да предположим...[/u]
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

ОФФ : да , как не съм се сетила да си взема тебеширчетата и да си рисувам сърчица по картона :lol: не знам -може да са ги приели.. аз пък на изпита може да мина с някой маркер - надали ще го помислят за знак. и за да съм сигурна ,че няма - ще им напиша отдолу ,че това изрично не е знак :lol:
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

в справочника пише всичко...как може да не сте си го взели и да искате да кандидатствате...странни хора сте обаче.
Toto-I will remember
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”