Тема за КС въпроси от различно естество vol.3
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.3
Абе да попитам до колкото разбирам резултатите от второ класиране са излязли така ли е? На мен абсолютно нищо не ми се е променило като си проверявам в сайта? Само едно потвърдил ми излезе след специалноста която съм приет но аз исках да отида на второ класиране за по-горно желание. Нещо не мога да се оправя с тая система.
А долу имаш ли промяна - Пише ли пак "Записване и потвърждаване от-до" или е останало само "Записване от-до", както и в оранжевото поле пише ли "Специалности, в които ...., в случай, че потвърди", или е останало само до "в случай..."?
Както споменах след специалноста в която съм приет се е промени онова на 'Потвърдил'. Явно просто не съм приет и съм се подвел защото баловете на тия специалности които исках не са мръднали. И дадите за запишване си ги пише както е за второ класиране и т.н. Явно съм се подвел нещо и така. До тук със СУ. Мерси все пак за помоща 
Чакай бе, как така дотук - това означава, че можеш да идеш да си се запишеш в същата специалност, в която си приет на първо класиране. Аз затова те питах дали долу пише "Записване от 10 до 12 август" или както преди "Записване или потвърждаване" - демек дали има възможност пак да потвърдиш и да видиш дали на трето ще мръднеш -ако не, да си се запишеш все пак в потвърденото и запазено място
Знам колега, ще видя да се пробвам за 3то класиране и така. Мен ме интересува само една специалност другите да ме убие човек не знам защо ги сложих.Само се вкарах в беля заради тях. А и сега не ми се рискува с Унгарска филология (с това съм приед).
- HorusEye
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
За септември ние ли трябва да си плащаме здравните осигуровки? Има ли специалности в СУ, започващи от септември, а не от октомври?
Уф, успокои ме. Ама долу останала ли ти е опцията "Записване или ПОТВЪРЖДАВАНЕ", или вече е само Записване?
АХмм ако това е при дадите под специалноста в която си приет то там пише само: Записване се извършва от 10 август до 12 август 2010 г включително, в отдел "Студенти" на Факултет по класически и нови филологии.
Та това какво трябва да означава?
Та това какво трябва да означава?
Еми и аз това се чудя, защото първия път пишеше "Записване ИЛИ ПОТВЪРЖДАВАНЕ"
А споко бе човек. Трябва сигурно пак да се ходи там и да подаваш наново декларация или каквото го водят там, че искаш да участваш за 3то класиране и просто ти пазат мястото на специалноста в която си приет и толкова.
-
veso_menteto
- В началото бе словото
Потвърждаване
На първо класиране бях приет във Физичния факултет. Сега на второ съм приет във ФМИ, но в сайта пише, че трябва да потвърда или запиша отново във Физичезкия. Там ли трябва наистина да отида, или е грешка в сайта?
Бе де да знаеш... виж, че сега, така, както е написано, излиза теоретически, че не ти се дава възможност да потвърждаваш, а само да записваш. Иначе това, което ти говориш, е логично, като се гледа официалната информация....
- Never
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Хора, това нещо не можах да го намеря никъде.
Значи на първо бях приета към ФФ, а сега на второ към ЮФ и искам да се запиша. Всичко освен едно ми е ясно. Аз ли трябва да мина през ФФ да си взема дипломата, или те са си я изпратили на ЮФ?
Значи на първо бях приета към ФФ, а сега на второ към ЮФ и искам да се запиша. Всичко освен едно ми е ясно. Аз ли трябва да мина през ФФ да си взема дипломата, или те са си я изпратили на ЮФ?
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
Най-добре отивай ти там да говориш на място с тях и да си я вземеш. Ще изгубиш малко време но е най-сигурния метод да си оправиш работите. aman ако ти се ходи на 3то класиране правиш същите глупости като за 2ро и така. Недей толкова ги заглежда тия неща дето ги пишат. Мен от учебен отдел ми дадоха напълно грешна информация сигурно само за да им се разкарам от главата та изобщо не им обръщай внимание на тия идиоти. Администрацията в СУ е уникално зле като навсякъде другаде. Аз тая седмица явно пак ще трябва да ходя до там да се разправям и вече ми е писнало тотално не знам за кой път ще минавам по над 300км за да ме бавят 2 часа и да свърша работа за 10 минути.
Що бе, кво е станало?