Балообразуване за общежитие
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
mimikrmvr
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Курс: първи
Re: Балообразуване за общежитие
А това, че досега 8-ми блок е бил с по-високи наеми, означава ли, че е в по-добро състояние от останалите? 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
18 и 51 със сигурност са в по-добро състояние
svetlio.varna, ходил ли си в 8-ми?
Не знам дали си прав, аз лично не съм ходила, но едва ли разликата е чак толкова голяма и ако някой проявява такива капризи, да ходи на квартира.
Иначе, доколкото съм чувала, там стаите, които в другите блокове са тройки, там са двойки, което несъмнено е плюс.
Общо-взето има три ремонтирани блока (18, 51 и
. Всичко останало е на късмет - има и прилични стаи по другите блокове, много зависи кой последно ги е обитавал.
Не знам дали си прав, аз лично не съм ходила, но едва ли разликата е чак толкова голяма и ако някой проявява такива капризи, да ходи на квартира.
Общо-взето има три ремонтирани блока (18, 51 и

-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Има няколко блока на СУ, които са с двойки стаи, така че 8ми не е уникален с това. Плюс това малко кофти ги въртят с нета.
- error
- В началото бе словото
- Специалност: Медицинска рехабилитация и ерготерапия
- Курс: трети
svetlio.varna написа:Който желае да получи достъп до СУСИ, да изпрати и-мейл с име, фак. №, курс и ЕГН на адрес e.yordanova@law.uni-sofia.bg
В отговор ще получите потребителско име и парола.
Едит: това е за ЮФ.
Светльо, а за ФНПП, специалност МРЕ
Тежко се живее сред глупци, тела без души и слепци с очи.
Четвърти курс: МФ, Медицинска рехабилитация и ерготерапия
Четвърти курс: МФ, Медицинска рехабилитация и ерготерапия
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Тук има телефони и и-мейли. Но може сега август да са в отпуск, кой знае. Не ви е толкова належащо към момента да имате достъп до СУСИ, но предполагам, че ще получите такъв в най-скоро време. 
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/ldap_help
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/ldap_help
-
Jenny_J
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Всеки факултет си има определени блокове или всичко се решава година за година, понеже съ Европеистика във Философския факултет. Аз разгледах колко горе долу какви са наемите, в които всъщност не са включени сметките за ток и вода, а някои може ли да ми каже горе долу всичко колко излиза на месец?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
На месец излиза към 40 лв. (+/- 10 лв.). Блоковете не са разделени по факултети. На мен ми излизаше в 41-ви 16 лв. наем + 20 и няклко за консумативи.
- MiseryChastain
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Да се надяваме, че това " най-скоро време " ще е преди 1-10 септември, че и без това им е мудна гадната администрация.svetlio.varna написа:Не ви е толкова належащо към момента да имате достъп до СУСИ, но предполагам, че ще получите такъв в най-скоро време.![]()
...
и станахме всички ветропоказатели,
еднакви по форма и еднакви по цвят.
Право, I-ви курс, 6-та група.
и станахме всички ветропоказатели,
еднакви по форма и еднакви по цвят.
Право, I-ви курс, 6-та група.
-
misspapazova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Испанска филология
- Обратна връзка:
Привет
Аз сега ще съм втори курс, и ще кандидатствам за общежитие, трябва ли на друго място да си подам документите за 18 и 51 блок, и за тези сдвойни стаи, а не тройни, всмисъл на късмет ли е илитрябва да се даде нещо допълнително и някъде на друго място...
Аз сега ще съм втори курс, и ще кандидатствам за общежитие, трябва ли на друго място да си подам документите за 18 и 51 блок, и за тези сдвойни стаи, а не тройни, всмисъл на късмет ли е илитрябва да се даде нещо допълнително и някъде на друго място...
Me gustaría inventar un país contigo para que las palabras como patria o porvenir bandera, nación, frontera, raza o destino tuvieran algún sentido para mí
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Обратна връзка:
Пускаш си документите през СУСИ-то и се надяваш да се получи ако не си си запазил стаята през лятото.misspapazova написа:Привет
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Късмет е.misspapazova написа:Привет

-
misspapazova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Испанска филология
- Обратна връзка:
Аха, ами добре, значи си пожелавам късмет
а сроковете са от първи Септември до 20 Септемви...нали???
Me gustaría inventar un país contigo para que las palabras como patria o porvenir bandera, nación, frontera, raza o destino tuvieran algún sentido para mí
Да, за горни курсове е тогава.
Тъй като това е тема за КСК обаче, ще отбележа, че сроковете за първокурсниците са 1-10-ти септември.
Добре е да се следи информацията на сайта на СБО http://uni-campus.net/nastaniavane.php
Тъй като това е тема за КСК обаче, ще отбележа, че сроковете за първокурсниците са 1-10-ти септември.
Добре е да се следи информацията на сайта на СБО http://uni-campus.net/nastaniavane.php