Спортове в СУ - 1 курс
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
nikits
- В началото бе словото
- Специалност: Физика
- Курс: първи
Re: Спортове в СУ - 1 курс
Ами, защото не правя крака . И не знаех как се казва .По колко върви едно ГИ
- MisT
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Колебая се между волейбол и футбол... но май второто надделява. 
- asdasd
- От дъжд на вятър
- Специалност: asd
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: asdasd
Е, ти като не правиш крака къде си тръгнал да спортуваш въобще.nikits написа:Ами, защото не правя крака . И не знаех как се казва .По колко върви едно ГИ
Аз не знам спорт, където силните крака да не са от полза.
Зависи от ГИто.
Моето ГИ беше към 90 лева, но беше по-голям размер (мисля, че това увеличи цената му с 5-10 лева) и плата му е двоен.
Оризовите(оризовите би трябвало да са здрави колкото двойните, но са по-леки) май бяха с 10 лева отгоре.
Иначе, гащи не ти трябват, ако трябва да сме честни. Едни къси гащи който не ти пречат на мобилността или подобен анцунг (спеллинг
Горнището беше към 40-50 самото то.
Е сега цените може да са много различни, аз съм си купувал моето преди 3-4 години.
Винаги я има хватката да си купиш и на старо.

We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
- martina_teodorova
- Пишете, о, братя
Някой от спортовете да е близо до Лозенец?
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Обратна връзка:
Залата по волейбол е в близост до Факултета по Биология. Другото е тенисът, което мисля че е до ФМИ...martina_teodorova написа:Някой от спортовете да е близо до Лозенец?
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Кофичките и набиранията в една серия ли ? (не виждам много смисъл, ако е така)Scion of balance написа: За момчетата ни е, 24 набирания или 40 кофички,шест повторения скрипец собствена тежест минус 10,шест повторения лежанка собствена тежест,шест повторения клек собствена тежест + 10
- Scion of balance
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: трети
да, в една серияabcdef написа:Кофичките и набиранията в една серия ли ? (не виждам много смисъл, ако е така)Scion of balance написа: За момчетата ни е, 24 набирания или 40 кофички,шест повторения скрипец собствена тежест минус 10,шест повторения лежанка собствена тежест,шест повторения клек собствена тежест + 10

- Equilibrium
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: МО
- Курс: втори
Волейбол в Биофакултета ти е на 10-15 минути макс. Там май имаше и джогинг, някакви такива неща.martina_teodorova написа:Някой от спортовете да е близо до Лозенец?
Има и изотопна лаборатория, която винаги съм искал да разбия и да нахлуя в нея, ма тва е друг въпрос.
- five
- В началото бе словото
- Специалност: МО
Все пак някой има ли представа какво представляват така наречените съвревменни танци? Има ли някакъв изпит за записване?
If you could be God's worst enemy or nothing, which would you choose?
Аз мисля да запиша плуване, че ми писна от фитнес
А можем ли да ползваме басейна в извън учебно време? Самата база къде се намира? Някакъв екип трябва ли да си купуваме, или едни къси гащи и джапанки стигат? 
- stasinka
- Драскач
- Специалност: Туризъм
В учебния план за специалността ми спортът се води избираем предмет. Това означава ли, че не съм длъжна да записвам спорт 
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)

-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Обратна връзка:
Определено.... неstasinka написа:В учебния план за специалността ми спортът се води избираем предмет. Това означава ли, че не съм длъжна да записвам спорт
КН правеж
- stasinka
- Драскач
- Специалност: Туризъм
Странно... май бях чела някъде из форума, че за ГГФ спортът не е задължителен...
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)

Спортът и езикът са задължителни