Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Заключено
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2

Мнение от The_iMMortal_f »

Тапетите повярвай ми не са ти никакъв проблем.Споменах , че те са едно от що годе запазените неща в дупките.Може примерно да си смениш балатума, както са направили моите бивши съквартирантки , но според техните думи, водили истинска война с домакинката, за едно пусто разрешение да си сменят бъхлясалия балатум, с нов.

Задръж възмущенията си за септември и добре дошла в СБО. :lol:
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Аватар
Brutality
От дъжд на вятър
Специалност: -

Мнение от Brutality »

Ще хвърчи перушина, но в кочина няма да живея. Или поне няма да се предам без бой. :lol: :roll:
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Или пък ще извадиш късмет с хубава стая. :D
Изображение
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

С бал 4.73 имам ли шанс за общежитие, ФМИ. Знам, че точният отговор е все едно гадаене на боб, но поне имам ли шанс?
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Миналата година балът е бил 5,04 за първи курс, така че имаш шанс. Тази година баловете са паднали, а и не се знае колко студента ще подават за общежития.

Ще те настанят все някъде, ако не на 15 септември, то по социални критерии или на класацията за свободни места.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

thegirl написа:Миналата година балът е бил 5,04 за първи курс, така че имаш шанс. Тази година баловете са паднали, а и не се знае колко студента ще подават за общежития.

Ще те настанят все някъде, ако не на 15 септември, то по социални критерии или на класацията за свободни места.
Другият въпрос. Тати е пенсионер, но взема доста добра пенсия и отделно продължава да работи. Има ли смисъл да пробвам с родител, пенсионер, защото видях че искат удостовение от НОИ?
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Първата класация си е само по успех, според мен имаш шанс и за нея, но пак зависи.

А за пенсионер, трябва и двамата родители да са.
Иначе за социалната може по доход, ако средномесечният доход за член от семейството не надвишава две минимални работни заплати.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
skorpidos
В началото бе словото
Специалност: Арабистика
Курс: кандидат-студент

Мнение от skorpidos »

Анелия Димитрова написа:Не съм прегледала цялата тема, но от първия пост видях нещо за подаване на документи онлайн, акт за ражда и т.н.. Когато вчера се записвах, подадох молба за общежитието и жената ми изчили успеха и ми каза да следя сайта за класирането. Т.е. освен това, което съм попълнила вече, трябва да попълня още нещо, за да участвам в класацията за общежитие, така ли?
A, и също, мислите ли, че имам реален шанс за общежитие на ФНПП при успех 5,92? :D
Каква молба за общежитие се подава? Аз като се записвах само ми казаха да следя датите в сайта... Във ФКФН съм ако има някакво значение...
Аватар
yOankaa
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Мнение от yOankaa »

Аз си подадох молбата от университета, сега трябва ли задължително и в интернет да се регистрирам?
Tуризъм; 1 курс :mrgreen:

C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

yOankaa написа:Аз си подадох молбата от университета, сега трябва ли задължително и в интернет да се регистрирам?
Да, и двете са задължителни...
КН правеж

Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

А за ФНПП дали е възможно да падне под 5,50?!
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Аватар
mishimladenova
В началото бе словото
Курс: втори

Мнение от mishimladenova »

Аз си подадох молбата от университета, сега трябва ли задължително и в интернет да се регистрирам?
Да, и двете са задължителни...

Искате да кажете,че молба за общежитие трябва да се подаде на място в университета и по електронен път?!
Аватар
stasinka
Драскач
Специалност: Туризъм

Мнение от stasinka »

Не, като се записваш ти дават една декларация и я попълваш на място. А от 1.09 до 10.09 подаваш документи онлайн. ;)
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)
Изображение
Аватар
mishimladenova
В началото бе словото

Мнение от mishimladenova »

Аз съм 2 курс и ще съм 1 ва год на общежитие може би и това електронно подаване на молби нещо не ми допада още повече,че нищо не разбрах от указанието,само че трябва да си направя 100 хиляди регистрации.....
Иначе трябва да подам молба в срок 1 - 20.09
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

някой може ли да ми каже откъде мога да проверя дали съм подал декларация, че ще кандидатствам за общежитие? Имам предвид декларация от университета, а не онлайн. Толкова документи попълних, че сега като се замисля не си спомням какво съм направил ...
Заключено

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”