Факултета? даgerganaa написа:за трето класиране и допълнителните приеми трябва ли на ново да се ходи до униерситета????
Въпрос за специалности и класиране?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Въпрос за специалности и класиране?
Християна написа:Някой знае ли колко горе долу би могъл да падне бала на 2ро класиране на Новогръцката филология,сега минималния е 16,89 дали имам някакъв шанс със моя 14,13
Мин.год на допълнителния прием имаше незаети места.Но все пак мисля,че шансовете да влезнеш са почти 0.Извинявай,че те обезкуражавам,но така стоят нещата.Все пак стискам палци!
Само добродетелността е богатство!
BTW написа:Факултета? даgerganaa написа:за трето класиране и допълнителните приеми трябва ли на ново да се ходи до униерситета????
за кое от двете и кои факултет точно?
Да, за 3-то класиране пак се ходи, ако искаш да участваш в него.gerganaa написа:BTW написа:Факултета? даgerganaa написа:за трето класиране и допълнителните приеми трябва ли на ново да се ходи до униерситета????
за кое от двете и кои факултет точно?
еми ще ми се наложи 
-
saviiinceto
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аз съм приета на 2 желание и ми казаха,че ако не ме приемат от 2 класиране на 1 желание не е необходимо да ходя да се записвам на ново за 3,нз...BTW написа:Факултета? даgerganaa написа:за трето класиране и допълнителните приеми трябва ли на ново да се ходи до униерситета????
Колкото повече планираш нещата, толкова по-често те среща случайността.
На мен ми казаха, че трябва, ако искам 1-во.saviiinceto написа:Аз съм приета на 2 желание и ми казаха,че ако не ме приемат от 2 класиране на 1 желание не е необходимо да ходя да се записвам на ново за 3,нз...BTW написа:Факултета? даgerganaa написа:за трето класиране и допълнителните приеми трябва ли на ново да се ходи до униерситета????
-
egoistic
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Стана ми интересно,някой може ли да ми обясни по-подробно за този допълнителен прием-как става,какви документи са нужни,къде трябва да се отиде? Предварително благодаря 
Par ironie du sort...
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Все още няма много информация за тях. Когато мине и 3 касиране и обявят и свободните места, ще обяват и процедурата за допълнителните класирания, документи и т.н.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
Значи все още има шанс да се появи едно допълнително приемче?
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Ако има свободни места след 3 класиране, ще се обяви и допълнително класиране.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Условието обаче е на другите класирания да не сте се доредили до никоя специалност. Не знам дали върши работа ако се откажеш да се запишеш от класираната от теб специалност за да стигнеш до допълнителното...
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
Георги Герасимов написа:Условието обаче е на другите класирания да не сте се доредили до никоя специалност. Не знам дали върши работа ако се откажеш да се запишеш от класираната от теб специалност за да стигнеш до допълнителното...
не мен не са ме приели за сега никъде пък и не мисля,че ще стане...с 1,5 е по висок мин бал за културология от моя-25,46
То е важно и колко души са побрани в тази разлика от 1,5 - различно е, ако са 10 и ако са двама. Както и колко от тях се борят за мърдане точно там
-
kristinastar
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Moeто питане е : Ако и на 2-ро класиране не са ме приели по - горна желана специалност( на първо съм приета) мога ли да остана да чакам трето класиране? И там как стоят нещата, по - точно може ли да се пренаредят специалности или нещо такова? 
Само слабите се стремят към порядък, силните владят хаоса!