Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
aman написа:Да, но ако може така да си я взима, той пак ще ги прецака...
Никой никого не прецаква.
Момичето си е казало че вече е в СУ ... и доколкото разбирам кандидатства наново за друга специалност от друг факултет. При това положение няма нищо странно и нищо грешно. И няма губещи.
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Искам да попитам относно общежитията, знам че разпределението ще излезе на 15 септември, но искам да събера малко предварителна информация преди това. Колко струват и какво е включено в цената. Как са като обстановка, в смисъл две стаи, една.... Благодаря предварително
Jenny_J написа:Искам да попитам относно общежитията, знам че разпределението ще излезе на 15 септември, но искам да събера малко предварителна информация преди това. Колко струват и какво е включено в цената. Как са като обстановка, в смисъл две стаи, една.... Благодаря предварително
Зависи от блока в който ще те настанят. Повечето стаи са за 3, но има и за 2. В повечето случаи наемът е 18 лв.на човек за стая за 3-ма и 25 лв. на човек за стая на 2-ма. Общо с разходите излиза най-много 50 лв. (зимата може и малко повече), а есен/пролет може и до 35 лв. Много зависи от стаята, блока...
Здравейте, този въпрос сигурно е задаван стотици пъти тук, извинявам се за което, но да питам и аз, че е спешно.. Ако не съм приет на второ класиране участвам ли автоматично за трето (както от първо за второ) или трябва да си оставя дипломата? Благодаря предварително за отговора (:
Awaken написа:Здравейте, този въпрос сигурно е задаван стотици пъти тук, извинявам се за което, но да питам и аз, че е спешно.. Ако не съм приет на второ класиране участвам ли автоматично за трето (както от първо за второ) или трябва да си оставя дипломата? Благодаря предварително за отговора (:
Ако не си приет в нито една специалност-да,участваш автоматично,ако пък си приет в някоя по-малко желана,трябва да депозираш диплома! : ) УСПЕХ!