Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2
- _kikito_
- Пишете, о, братя
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2
For what is a man? What has he got?
If not himself - Then he has naught.
To say the things he truly feels
And not the words of one who kneels.
The record shows I took the blows
And did it my way.
If not himself - Then he has naught.
To say the things he truly feels
And not the words of one who kneels.
The record shows I took the blows
And did it my way.
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
И сега к'во? Трябвало да се регистрираме в СУСИ или там каквото е, че и емейл да си правим, за да ни пращат писма относно кампанията?К'во?
И това кога трябва да се направи?Сега?Септември? Извинявайте ама някой да ми обясни, понеже, от фейсбук ме шашнаха и сега се чудя какво да правя..
П.С> при класиране за общежитие, се взима средния успех от двата семестъра , нали?
П.С> при класиране за общежитие, се взима средния успех от двата семестъра , нали?
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
- Siss
- Пишете, о, братя
- Специалност: Биотехнологии
- Обратна връзка:
Айде някой да ми обясни на първокурсниците как се формира балът за общежитие ( в смисъл с коя оценка)? Отворих да видя моя факултет миналата година с какъв успех е настанявал и ми направи впечатление, че много тенденциозно хората с най-добър резултат са настанени в блок 18, следващите по успех са в 52ри, после 50ти и т.н. С една дума (нз доколко), но явно отличниците са в по-хубавите блокове. Когато тая година кандидатствах изрично написах, че не искам оценката ми от матурата да се зачита, защото имах друга, която ми вършеше по-добра работа. Но сега се замислям, че от матурата имах 6.00, а изпита ми беше 5.75. Коя от двете оценки ще ми зачетат като балообразуваща за общежитие?
I'd rather be a climbing ape than a falling angel.
- aikaeimin
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Японистика
- Курс: втори
Никоя от двете, ако имаш предвид конкретно тази оценка като бал. Балът за общежитие се образува като се раздели балът ти от КСК на формиращите го оценки и коефициенти. Т.е. ако балът ти е 23 /при максимален 24/ и се формира по формулата изпит х 3 + оценка от дипломата/ДЗИ, делиш на 4 и полученото число е балът ти. В този случай, например - 5,75. В твоя случай трябва да ти се зачете оценката от изпита, защото не ползваш оценката от ДЗИ като балообразуваща и съответно балът ти не се формира с нея.
И не, не е задължително ако имаш отлична оценка да те настанят в някой от обновените блокове. Настаняването е на някакъв произволен принцип.
И не, не е задължително ако имаш отлична оценка да те настанят в някой от обновените блокове. Настаняването е на някакъв произволен принцип.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
- Siss
- Пишете, о, братя
- Специалност: Биотехнологии
- Обратна връзка:
Мерси много, че ми разясни!
А за настаняването, за останалите факултети не погледнах дали е така, но в БФ блоковете вървят прекалено подредено в класацията - http://uni-campus.net/klasacia_2010_1/bf.html
А за настаняването, за останалите факултети не погледнах дали е така, но в БФ блоковете вървят прекалено подредено в класацията - http://uni-campus.net/klasacia_2010_1/bf.html
I'd rather be a climbing ape than a falling angel.
- The_iMMortal_f
- Паисий
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
- Анелия Димитрова
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
- Курс: кандидат-студент
Не съм прегледала цялата тема, но от първия пост видях нещо за подаване на документи онлайн, акт за ражда и т.н.. Когато вчера се записвах, подадох молба за общежитието и жената ми изчили успеха и ми каза да следя сайта за класирането. Т.е. освен това, което съм попълнила вече, трябва да попълня още нещо, за да участвам в класацията за общежитие, така ли?
A, и също, мислите ли, че имам реален шанс за общежитие на ФНПП при успех 5,92?
A, и също, мислите ли, че имам реален шанс за общежитие на ФНПП при успех 5,92?

Your voice is the most beautiful that I’d ever hear. I’ll miss this. The world will miss.
1983 - 2011
http://carmenqueasy.tumblr.com/
- The_iMMortal_f
- Паисий
Да, имаш шанс.И то голям.Повечето хора и на по-нисък успех се молят,да ги вземат, така че...
Документи не се ли подаваха от 1-10 септември
В сайта на uni-campus.net пише че каквото и да си попълнила не отменя електронното записване.
Документи не се ли подаваха от 1-10 септември
В сайта на uni-campus.net пише че каквото и да си попълнила не отменя електронното записване.
- yOankaa
- Пишете, о, братя
Да, но май ти спестява ходенето септември месец до университета 
Tуризъм; 1 курс
C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!
C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!
- Анелия Димитрова
- В началото бе словото
А нали е позволено в стаята да се прави някакъв козметичен ремонт от рода на боядисване/тапети, ако е в лошо състояние?
И изобщо какво е горе-долу състоянието в стаите?
И изобщо какво е горе-долу състоянието в стаите?

Your voice is the most beautiful that I’d ever hear. I’ll miss this. The world will miss.
1983 - 2011
- The_iMMortal_f
- Паисий
Значи срещу 17-20 лева основен наем не може да се очакват чудеса, но смятам, че ако имаш късмет, може да се намери и попадне на сносна стая. Тапетите са , по мое мнение, едно от добрите и запазени неща стаите.Също така мисля, че каквото правиш, внасяш и преправяш в стаята , трябва да уведомяваш онова симпатично нещо , наречено Домакинка( а тя според мен по-скоро ще те убие, но няма да ти позволи да промениш нещо по стаята.Мен още се мъчи да ме глоби за един забит пирон за ключове на шкафчето ми, а какво остава за тапети и боядисване) и да записваш в картона ти, който ще получиш с нанасянето си.На него ще са описани нещата, които са на твое разположение в стаята и ти на него ще трябва да си добавиш това което внасяш, респективно, да махнеш онова, което изнасяш и т.н.
Оф топик: Ти да не си от Стара Загора?
Оф топик: Ти да не си от Стара Загора?
- Анелия Димитрова
- В началото бе словото
Да, познаваме ли се?

1983 - 2011
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Защо трябва да се ходи до университетаyOankaa написа:Да, но май ти спестява ходенето септември месец до университета
Като си подадеш документите онлайн, не се налага да ходиш до общежитията докато излязат класиранията.
П.П. @The_iMMortal_f и @Анелия Димитрова има ЛС за тези въпроси
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- The_iMMortal_f
- Паисий
Именно за това минахме на ЛС отдавна. 
- Brutality
- От дъжд на вятър
- Специалност: -
- Адрес в галерията на СУ: -
Да бе, и ако в стаята ми е мизерия, какво - оставам си в мизерията цяла година ли?The_iMMortal_f написа:Значи срещу 17-20 лева основен наем не може да се очакват чудеса, но смятам, че ако имаш късмет, може да се намери и попадне на сносна стая. Тапетите са , по мое мнение, едно от добрите и запазени неща стаите.Също така мисля, че каквото правиш, внасяш и преправяш в стаята , трябва да уведомяваш онова симпатично нещо , наречено Домакинка( а тя според мен по-скоро ще те убие, но няма да ти позволи да промениш нещо по стаята.