Спортове в СУ - 1 курс
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Bellatrixs
- В началото бе словото
Re: Спортове в СУ - 1 курс
Аз също искам нещо неангажиращо и колебанията ми бяха между каланетика, кинезитерапия и йога. В крайна сметка след съвети на активно спортуващи, реших, че ще е йога. :Д Един съвет към всички, които искат нещо по-леснично - недей с туризма. Много млади дами са изгубили десетки часове в уморително катерени из Витоша :Д Отзивите на всички са крайнички.
- martina_teodorova
- Пишете, о, братя
Фехтовка 
- lindorcheto
- От дъжд на вятър
- Специалност: Славянски филологии
- Курс: първи
Тенис на корт.
Любимият ми спорт за практикуване(а и един от тези,които следя по тв-то).Преди години малко съм го тренирала,а сега изгарям от желание отново да започна да тренирам.Иначе ако не се доредя до тениса,ще запиша съвременни танци.С танци от 3 годишна се занимавам,в танци ми е минал целия живот,така че ще ми е кеф и на тях. 
Аз може би ще запиша аеробика, защото от около година ходя в моя град и имам представа какво е... Катеренето ми звучи добре, но пък от него нямам голямо понятие.Дали ще е много натоварващо за момиче? 
- Chance
- В началото бе словото
- Специалност: Политология
Добре де,освен катеренето някой друг спортп практикува ли се в сградата на Ректората? 
- jenesais
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аз се чудя за тенис, въпреки че никога не съм играла до сега. Каланетиката също звучи интересно. Айде някой от по-големите да сподели за тези два спорта лесно ли се дават заверки и какво представлява изпитът накрая (то ясно, че като е спорт, няма да е кой знае какъв изпит, ама все пак
).
she'd started smoking poetry
Някой знае е ли как стоят нещата с плуването- смисъл сериозно ли се тренира или е само отбиване на номер,както е примерно в някой други университети?
Право - 1 курс, 1 поток, 2 група.
Същия въпрос като горния, само че за футбола. Как е положението там? Иначе обмислям и тенис на корт, защото винаги ми се е искало да опитам, а освен това е точно до ФМИ 
- five
- В началото бе словото
- Специалност: МО
А какво ще рече съвременни танци? Джаз, NewStyle hip hop, Breakdance?
If you could be God's worst enemy or nothing, which would you choose?
- MiseryChastain
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Йога или фехтовка ще запиша. А иначе "тренирах" йога, ако мога така да кажа, 5 месеца и ако смятате, че е "леко и неангажиращо", лъжете се. Първият път, след като се прибрах от йогата, бях разглобена и се чувствах все едно са ми начупили всичките кости и са ме гипсирали в корито. Важно е да знаете, че при йогата се натоварват абсолютно всички мускули, макар и по много странен начин. Има упражнения дори и за очните мускули. Така че... ако си мислите, че йогата е ей така за отбиване на времето, не я записвайте. 
...
и станахме всички ветропоказатели,
еднакви по форма и еднакви по цвят.
Право, I-ви курс, 6-та група.
и станахме всички ветропоказатели,
еднакви по форма и еднакви по цвят.
Право, I-ви курс, 6-та група.
- Mightynerd
- В началото бе словото
Искам снукър, но го няма. Така че от всички спортове нито един не ми харесва. Искам да попитам за туризма, дали се върви по трева? Много е важно за да знам дали да го запиша.
Jar Jar Abrams ruined Star Trek.
-
ImUrNightMare
- В началото бе словото
Там, където запишем даден спорт ли се практикува той ? ( Да кажем залата по волейбол при биологическия факултет ли е ? , и басейна за плуване при стадион "АКАДЕМИК" ли е ?)
Мерси предварително ...
Мерси предварително ...
- asdasd
- От дъжд на вятър
- Специалност: asd
- Адрес в галерията на СУ: asdasd
Факт е, че явно нямаш никаква двигателно култура щом малко рястяжки са те пречупили.MiseryChastain написа:Йога или фехтовка ще запиша. А иначе "тренирах" йога, ако мога така да кажа, 5 месеца и ако смятате, че е "леко и неангажиращо", лъжете се. Първият път, след като се прибрах от йогата, бях разглобена и се чувствах все едно са ми начупили всичките кости и са ме гипсирали в корито. Важно е да знаете, че при йогата се натоварват абсолютно всички мускули, макар и по много странен начин. Има упражнения дори и за очните мускули. Така че... ако си мислите, че йогата е ей така за отбиване на времето, не я записвайте.
Нърд, ако качваш витоша, се ще вървиш по трева. Ама какво е значението? Няма да ти се изхабят сухожилията от едногодишно ходене по бетон а не трева.

We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
- Miss SeduceR
- От дъжд на вятър
Ееее,много хубава темичка,мерси за нея.Тааа,аз съм в големи размисли и съм меко казано раз5-тена (в смисъл,че се чудя между около 5).Много се надъхвам от мисълта за плуване-уникален спорт (малко е кофти за момиче,но много ми харесва).Тенис на корт,волейбол,фитнес,аеробика,танци... егати,искам ги всички

- stasinka
- Драскач
- Специалност: Туризъм
- Курс: втори
Някои има ли повече информация относно какви са изпитите по фитнес, туризъм и каланетика? 
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)