Новоприети студенти за академичната 2011/2012 година
Модератор: Шепот
Re: Новоприети студенти за академичната 2011/2012 година
Ако някой от старите кучета във ФЖМК може да каже как да преодолеем препятствието Секретарка в Учебен отдел, моля да сподели преди някой от младите да се е капичнал
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
До колкото знам малко преди да започне тази КСК е имало една друга Секретарка, която е била легендарна
И за наша радост са я махнали. Защото ако тази, с която сега се мъчим е Онази - няма преодоляване
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
Колегата по-горе има предвид Ичева, която наистина се е махнала вече, но честно да ви кажа - търпение е единственото нещо, което ще ви помогне в борбата с кабинет 9 
Журналистика 3 курс. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &success=1
С усмивка - каквото и да ти говорят ти им се усмихвай и им благодари. Работи.aman написа:Ако някой от старите кучета във ФЖМК може да каже как да преодолеем препятствието Секретарка в Учебен отдел, моля да сподели преди някой от младите да се е капичнал
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Пиарите, които не искат да дават пари за тъпи книги, да учат малко и на готово, и да изкарат 6-ци на изпитите, да ми пишат
))
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
- ivss
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: първи
А някой от старите кучета във ФЖМК може ли да назове имена на преподаватели, които особено много държат на присъствие? Стана време и отпуски да се планират... 
Старайте се да присъствате по ИБЖ.
Журналистика 3 курс. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &success=1
-
Gabi
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
Здравейте, колеги! Приета съм журналистика редовно и, уви, вероятно ще се видим чак октомври месец. Ще е хубаво, ако и нашата специалност си има страница във фейсбук: ако някой е направил - пишете!! 
- george.merlin
- Драскач
- Специалност: книгоиздаване
- Курс: трети
Ми... успех колеги. Радвам се, че почти няма мнения на първокурсници по книгоиздаване. Позволява ми да предположа, че четат книги, вместо да висят по форуми и фейсбуци. Успех на записалите книгоиздаване, дано е това, което те искат, а не да са неуспели "журналисти" и обществени връзкари, задоволяващи родителски желания или фалшиви медийни образи.
Разбира се, като влезете ще видите, че нищо не е такова каквото изглежда и нещата НАИСТИНА зависят само от вас. Дано всеки (и трети специалности) е достатъчно мотивиран, за да извлече максимума от факултета и преподавателите. Успех!
- Mephisto
- От дъжд на вятър
- Специалност: Книгоиздаване
Аз ще съм първи курс книгоиздаване и се радвам за избора си
.:{~Блог~}:.
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
george.merlin, ако поощрим четенето на книги, не трябва ли да поощрим и широкия хоризонт от гледни точки, мнения и идеи, който изграждат тези книги? Тогава защо от теб лъха ненавистта на нереализирания книжник срещу колегите от другите специалности?
Мисля, че мога да помогна за оправяне на гледните точки: най-високият бал във ФЖМК от първо класиране всъщност принадлежи на специалност Книгоиздаване - там първото класирано момиче е с бал около 29.50, което показва, че балът не е показателен за стойността/постиженията на хората в дадена специалност - защото в нейния случай почти сигурното е, че просто го е писала на първо място и че всъщност това й е най-голямото желание. А сега де!
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
За твое сведение познавам това момиче. Но не виждам това какво общо има с факта, че колегата на автоматик подхожда с някакъв неприязън към колегите от другите специалности - глупаво е.
Завиждам ти благородно, че я познаваш.
Има връзка, как?! - Доказва, че не са прави тези, които съдят за хората по стереотипите, създадени за специалностите, в които те са влезли....
Има връзка, как?! - Доказва, че не са прави тези, които съдят за хората по стереотипите, създадени за специалностите, в които те са влезли....
И мисля, че точно това момиче трябва да го показват като илюстрация, че предубежденията биват ударени в земята с ей таквизи примери!