elektraa написа:Класирането за общежития нали става по факултети,въпроса ми е дали в самия факултет има определени места за всяка специалност или е общо за всички?Дано сте ми разбрали въпроса
Балообразуване за общежитие
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- elektraa
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: Балообразуване за общежитие
Журналистика,2 курс
- MiseryChastain
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Още нещо.. една приятелка е в "Туризъм", което е друг факултет..
Ще ни направят ли проблеми, ако искаме да сме в една стая, понеже аз съм в Юридическия..
Ще ни направят ли проблеми, ако искаме да сме в една стая, понеже аз съм в Юридическия..
...
и станахме всички ветропоказатели,
еднакви по форма и еднакви по цвят.
Право, I-ви курс, 6-та група.
и станахме всички ветропоказатели,
еднакви по форма и еднакви по цвят.
Право, I-ви курс, 6-та група.
- lazarow_georgi
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Ще драснеш ли едно лично като ги получиш : )))MiseryChastain написа:Ей, браво бе, един човек да отговори различно. Благодаря.
Да се надяваме, че ще ги получа скоро.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Няма да има проблем.MiseryChastain написа:Още нещо.. една приятелка е в "Туризъм", което е друг факултет..
А какви са тези социални критерии?Смята се дохода ли,какво?Никъде не намерих нищо за тях.
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Класация по социални критерии
Ако сте участвали и не сте класиран/а в някоя от двете класации по успех (за новоприети студенти и за студенти от горните курсове), бихте могли да участвате в тази класация. Самите критерии, по които се извършва тя, са обявени ТУК – т. 10.
И така, ако имате безработен родител, това се удостоверява със Служебна бележка от регионалното Бюро по труда. Декларации, независимо със или без нотариална заверка, с които се заявява това обстоятелство, не са валиден документ и няма смисъл да бъдат прилагани.
Ако имате родител пенсионер, това се удостоверява с решение на НОИ за отпускане на пенсия.
Ако имате друг/и братя/сестри, учащи извън населеното място, където живеят родителите Ви, това се удостоверява със служебни бележки/уверения от училищата, в които се обучават.
Всички без изключение, които участват в тази класация, трябва да подадат служебни бележки за доходите на родителите за последните 6 месеца – те могат да обхващат периода март-август или април-септември /вкл./ - без значение кой от двата периода е избран.
Ако кандидатстването Ви завърши с успех и се настаните на общежитие, не забравяйте да проверявате поне веднъж седмично Вашия електронен адрес в домейна uni-sofia.bg. Там ще има важна информация за Вас.
Ако сте участвали и не сте класиран/а в някоя от двете класации по успех (за новоприети студенти и за студенти от горните курсове), бихте могли да участвате в тази класация. Самите критерии, по които се извършва тя, са обявени ТУК – т. 10.
И така, ако имате безработен родител, това се удостоверява със Служебна бележка от регионалното Бюро по труда. Декларации, независимо със или без нотариална заверка, с които се заявява това обстоятелство, не са валиден документ и няма смисъл да бъдат прилагани.
Ако имате родител пенсионер, това се удостоверява с решение на НОИ за отпускане на пенсия.
Ако имате друг/и братя/сестри, учащи извън населеното място, където живеят родителите Ви, това се удостоверява със служебни бележки/уверения от училищата, в които се обучават.
Всички без изключение, които участват в тази класация, трябва да подадат служебни бележки за доходите на родителите за последните 6 месеца – те могат да обхващат периода март-август или април-септември /вкл./ - без значение кой от двата периода е избран.
Ако кандидатстването Ви завърши с успех и се настаните на общежитие, не забравяйте да проверявате поне веднъж седмично Вашия електронен адрес в домейна uni-sofia.bg. Там ще има важна информация за Вас.
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And I keep...
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
За целия факултет си е, няма разделение по специалностиelektraa написа:Класирането за общежития нали става по факултети,въпроса ми е дали в самия факултет има определени места за всяка специалност или е общо за всички?Дано сте ми разбрали въпроса
П.П. @The_Viper това е от миналата година, тази е само първо класиране
Ако кандидатствате по тези критерии от тази година трябва и средмомесечният доход на член от семейството да не надхвърля 2 минимални работни заплати.
И след като са настанени студентите, които кандидатстват по тези критерии, ако има свободни места настаняват и само по доход по възходящ ред (Така, че може да подадете и документи само по доход, ако не отговаряте на другите критерии).
Това е сайтът на СБО - за общежитията:
http://uni-campus.net/documents.php
в т.7 е заповедта за тази година, в която ще откриете повечето информация, която ви интересува.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Ами не знам дали е от миналата но го пише точно в сайта, така че... да си оправят информацията, а не ние да се чудим кое от тази година, кое от миналата и кое отпреди 2 години. аз тази информация намирам, другото вече не е наш проблем.
And I keep...
And I keep...
- Katalina_Stefanova
- В началото бе словото
Във формулярите, които ще попълваме за настаняване в общежитие, има ли място, където можем да посочим в кой блок искаме да бъдем настанени и съответно комисията по настаняването, ако реши да обръща внимание на съответното искане?
И още едно питане. За блок №8 се прави отделна класация или можем да бъдем разпределени там и на случаен принцип без да сме изявявали изричното желание, че искаме да бъдем настанени в него? 
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Няма такива екстри. не можеш сам да си избираш блока в който ще те настанят. Можеш само да си пазиш стаята ако си бил на общежитие минали години.
And I keep...
And I keep...
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Но пък след като те настанят можеш да се преместиш в желания блок 
И доколкото знам, в бл. 8 вече наемите са нормални и няма да има отделна класация за него.

-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
8 блок е на майната си, кой би искал да живее там в първи курс 
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
От тази година 8 блок влиза в легловата база на СУ и класацията ще го включва. Не е чак толкова далеч, на около 10 мин. до Фантастико...
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Да, малко е в страни, но пък е ремонтиран, за разлика от повечето блокове.