директно освобождавам една бройка за момиче, ако на второ класиране ме приемат право задочно
[КСК 2011] Културология
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] Културология
приета култорология- 27.68 бал
директно освобождавам една бройка за момиче, ако на второ класиране ме приемат право задочно
- Ивелин Пеева
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Тогава успех с правото хихихи
Някой хора виждат нещата такива каквито са и питат - Защо?! Други виждат нещата такива,каквито искат да бъдат и питат - Защо пък не !?
- alice.
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: -
а как така не са те приели още на първо класиране, като балът ти надвишава и минималния за право редовно?seduction написа:приета култорология- 27.68 бал
- yolinaA
- Пишете, о, братя
- Специалност: Културология
- Курс: втори
Вероятно това е балът й за Културология.
alice. написа:а как така не са те приели още на първо класиране, като балът ти надвишава и минималния за право редовно?seduction написа:приета култорология- 27.68 бал
Това е балът ми за Културология, той се образува по различен начин от този за право
Моят бал е 25.46...за второ класиране дали ще стигне?И за това трето класиране наново ли ше си подаваме документите и подреждаме желанията.А третият ми въпрос е допълнителен прием дали ще има?
- Ивелин Пеева
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Допълнителен прием няма да има тази година.За 3 то класиране също няма право на пренареждане на специалностите.. дано да ти стигне.. и аз се надявам .. моят е -26,09... Приеха ме Библиотечно-инф. науки и хич не искам да записвам това... 
Някой хора виждат нещата такива каквито са и питат - Защо?! Други виждат нещата такива,каквито искат да бъдат и питат - Защо пък не !?
абе ти си вътре ми аз....голям късмет няма що миналата година е имало 2 доп приема...сега тази година няма да има 
-
Philip
- Пишете, о, братя
- Специалност: Книгоиздаване
- Адрес в галерията на СУ: forum.uni-sofia.bg
Тази година откакто се приема с матури балът се увеличи с 2 единици и 40 стотни за разлика от миналата.Моят бал е 25.90,с 5 стотни над минималния. За момичетата е още по-трудно да влезнат.
а като си подавах документите за класиране жената ,с която разговарях ми каза,че местата се попълвали чак на трето класиране...пък то виж кфо става...
ами, аз не приказвах ей така, че баловете ще скочат доста. Поне за момчета. Все пак говорим за хиляди оценки над 5.50 на матурите. И аз в началото не взех под внимание, че и други ще кандидатстват с матури и затова не държах изпит. Реших, че оценката от матурата ще ми стигне. После обаче се замислих и треперих до последно. И така, аз и още едно момче, бяхме 19-ти и 20-ти по бал ... 25.85.
абе кога започват културолозите(01.10)?
-
Philip
- Пишете, о, братя
Доколкото знам всички започват от 1.10. като изключим някои филологии.
От 3.10 май. 
-
Philip
- Пишете, о, братя
01.10 е събота такаче би трябвало от 3.10. Някой от вас ходил ли е до сградата,където водят лекциите?